Снимка: Helpbook

Общ преглед
Отново получихме множество сигнали в платформата на Helpbook.info относно състоянието на пътища и мостове в страната. В един от тях се съобщава за извършени ремонтни работи преди няколко месеца в местност Ракитника, град Варна. За съжаление улица в района е оставена в крайно неприемливо състояние, която била изградена със собствени средства на живущите.

"Към момента в началото на улицата, където имаше асфалтиран участък е оставена дълбока кална канавка и достъпът към/от главна улица е силно затруднен. Моля да извършите проверка кой е изпълнителят на обекта и да изискате възстановяване на съществуващата настилка", се настоява в сигнала.

В столичния район „Илинден“ се е получило свлачище на канализацията, в резултат, на което настилката на тротоара е в изключително лошо състояние. Вследствие на пропадането е нарушена и настилката на пътното платно, като се е формирала огромна дупка с дълбочина от поне 20 см с изключително опасен ръб, в комбинация с издадена и стърчаща шахта на пътното платно.

За неремонтиран път между селата Зимница и Елхово, Община Стара Загора, повече от 15 години ни съобщиха чрез друг сигнал. На същия са се отворили огромни дупки, които представляват сериозна опасност от катастрофи, тъй като автомобилите масово навлизат в отсрещното платно, дори при никаква видимост, за да ги избегнат. Въпросът на нашия потребител е дали съществува възможност да се организира частичен ремонт и запълване на дупките.

"Преди време сигнализирах за пропадане на пътната настилка от двете страни на моста и за опасни дървета. Наскоро установих, че дърветата са подкастрени, но дупките са още по-дълбоки и липсва сигнализация за неравности по пътя и ограничение на скоростта на движение. Нима безопасността е за пренебрегване или здравето на пътуващите не е ваша грижа?“, резонно се пита в друг сигнал, изпратен до платформата..

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар