59

Анонимен

преди 2 години

Да се сърди на публиката е възможно най-глупавото нещо, което може да направи един професионален спортист. Ще се обръгне и няма да му пука кой кога му ***. И ще се смее на себе си, че му е пукало за такива работи.

58

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха! Авторът не е останал доволен от крайния резултат от мача и е написал нещо като нищо! Даниил няма нужда от подобни жалейки. Млад е, бъдещето пред него дори да прояви само 50% от волата на Надал и Джокович. Спортът е въртележка, виенско колело, също като живота на всеки от нас. Днес си горе, утре си долу. Колелото се върти!

57

Анонимен

преди 2 години

Да , отвратителен расизуъм е да наричаш овцете австралийци. Злословителите да бъдат скопени като хормонални транспортьори.

56

Празния мозък

преди 2 години

Изобщо не разбрах за какво става дума.

55

Анонимен

преди 2 години

Статията е нещо като нищо. Мача беше наистина много добър, особенно 1, 2 и 5 сет. Медведев, контузия ли имаше, но след 2-ия сет нещо физически поотпадна и дефкато 3 и 4-иа "не беше на корта". 5-ия, имаше невероятния шанс (пореден) за обрат, но си личеше че няма сили. Подари много (леки) точки на Надал, от глупост, подценяване.

54

Тошо

преди 2 години

Нещоне е наред там, домакините не бива да се държат като гости.....човекът е 2 и заслужава уважение като за 1, ....Надал е добър, но друг е проблема, имиджът на АО е сринат, а лесно се разваля, трудно се оправя!

53

Анонимен

преди 2 години

Публиката по трибуните от година на година става все по-зле и по-зле. И това не е само в тениса.

52

Валентин

преди 2 години

ВАМООООООС РАФАААААААА !!!

51

Анонимен

преди 2 години

когато си излязъл на майка си от зад..ика...руснаците са виновни

50

Анонимен

преди 2 години

Големи руснаци се извъдихте всичките!... Същите, дето ви тровят с ваксините и пръскат със самолетите...да, не ви е лесно :)

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Вероятно визираш изгонването на Джкович, който не само, че се опита да излъже в декларацията а и ползва фалшиф сертификат за прекаран КоВид... Ето това е трудно да разбере човек!!!

48

сиромах

преди 2 години

Браво,Данил!Трябва още малко да подобриш психиката и да побеждаваш,даже такива допингирани играчи като т.н. Рафа !Как пък само 1,5 месеца след операция и издържа близо 5,5 часа на корта,че даже и подтичаше!Това често пиене на водичка дали не е начин за освобождаване от допингиращи препарати?А,че много западни зрители особенно англосаксонци не обичат да ги побеждават руснаци,то е видно отдавна!Брабо на Медведев!

47

до 56

преди 2 години

Личи си,че до вчера не си гледал тенис. Как въобще може да си дойде на ум да сравняваш футбол с тенис?Как въобще ти дойде на ум да сравняваш публиката на двата вида спорт? Ковид мерките направо са изпържили мозъците на австралийците.Да викаш уууууу между първи и втори сервиз няма нищо общо с тази игра.В тениса за разлика от футбола ролята на публиката е да подкрепя с ръкопляскания и да НЕ подкрепя с МЪЛЧАНИЕ.Седни да гледаш тенис малко повечко време,белким разбереш разликата с футбола...

46

От 59

преди 2 години

*когато русофилите вземете властта

45

До 55

преди 2 години

Напротив, аз съм българин и не понасям чужд ботуш да ме мачка. Ти не си българин, ти си русофил, и обичаш да ближеш дуппето на тюрмата на народите. Ти си се отрекъл от Раковски, Ботев, Левски, Захари Стоянов, ген. Иван Колев, защото и те са били против Русия. А за заплахите... Не ме плашиш. Всеизвестно е, че когато русофобите вземат властта, започват да тероризират истинските българи. В момента вие сте на власт, сега е вашето време, насладете му се, защото може и да ви е за последно. :)

44

Анонимен

преди 2 години

Силата на пълните трибуни и празните мозъци .... Протестиращите в България!:)))))И накрая- Кириконджул и Кокорино! Не че предишноте бяха много усвет де!:)))))))

43

Анонимен

преди 2 години

като тенисист е много добър,като човек не ми допада,арогантен и злобен,харесвам играта му но не харесвам човека и не го подкрепям когато играе с някого

42

Анонимен

преди 2 години

Медведев първо трябва да се научи да губи и след това ще дойдат победите. Били му отнели мечтата, защото бил руснак - пълни глупости. Когато Стоичков и компания биха Франция насред Париж, нима публиката не ги освирка цял мач. Ансамбълът по художествена също победи рускините на олимпиадата, които също потърсиха причината в това , че били рускини. Просто трябва да престанат да хленчат, една Шарапова не хленчи и затова взе 5 големи шлема. Всичко е до човека, а не до националността му

41

До 80 БЪЛГАРИН

преди 2 години

Първо си българин само по паспорт. Второ си от второкачествените българи с обратни наклонности и наркозависимост омъжен за Авганистански бежанец . Трето сиТрол на СорокоНПО и ти плащат да плюеш срещу Русия . Четвърто бъди изключително внимателен от днес когато се разхождаш навън и се прибираш в къщи вечер. Животът е пълен с изненади и всичко може да ти са случи

40

Арапина Надал

преди 2 години

Битрябвалодабъде изгонен за размотаваме, бавене и неуважение.