44

Анонимен

преди 2 години

Накратко казано всички сме болни до доказване на противното. На същия принцип могат да направят и реформата в правосъдието например отпада дефиницията невинен до доказване на противното и прокуратурата повдига обвинения на всички които са били в региона на извършване на престъплението и който не може да докаже, че е невинен в кауша, така няма да остане неразкрито престъпление, защото все ще се намерят няколко десетки хора които няма да успеят да докажат своята невинност.

43

Анонимен

преди 2 години

На тези експерти един друг експерт пък им казва че ако теста му излезе положителен а той се чувства отлично, би следвало да им завре теста там където слънце не огрява.

42

Анонимен

преди 2 години

До ИванАми то вече се знае, преди месец излезе проучване направено по въпроса в световен мащаб бяха изчисли ли че печалбата от тестовете възлиза на 79 млрд долара.

41

Манафейко:

преди 2 години

То и в положителните трябва да се съмняваме.

40

Анонимен

преди 2 години

Е що па да се съмнявам в отрицателния тест а не в положителния? А, сетих се, щото като се усъмня в отрицателния трябва да си направя нов, а това е перфектно за такива експерти като тоя щото, повече тестове, повече кинти за него. Малко ще го разочаровам, за две години не съм дал и една стотинка за тест, сори.

39

Е какви експерти

преди 2 години

по ковид могат да бъдат шеф на лаборатия и общопрактикуващ лекар? Световна известни учени признават, че за вируса има твърде малко данни и не се изказват неподготвени, а тези дрънкат на едро и се смятат за експерти.

38

Анонимен

преди 2 години

Aхаааааа. Демек може да си здрав и теста да ти дава отрицателен, НО НИЕ ТИ КАЗВАМЕ, ЧЕ СИ БОЛЕН. Друг вариант няма

37

Анонимен

преди 2 години

Цунами!!!

36

Иван

преди 2 години

Целият набор от суровини , нужни за един PCR тест струва на едро под 1 лев. Правете си изводите колко печелят в момента някои хора ...

35

Аксиома

преди 2 години

Всеки е здрав преди да бъде изследван.

34

Хахахаха

преди 2 години

Що пък да не се съмняваме в положителните?

33

Реклама по медиите

преди 2 години

"Експресни ПСР тестове за 20 мин.Цена-120 лв".Значи прибират ти 120 лв за да ти кажат,че скъпият тест,който са ти направили,е съмнителен.БРАВО.

32

Баба

преди 2 години

Псевдоекспертите пак налазиха медиите! Срам сте за лекарското съсловие и за вас самите - ***!

31

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде информацията (или дезинформацията) е пълна с противоречия... Побъркаха хората...

30

Shark

преди 2 години

Съмняваме се във вашите преценки и експертизи, дето един ден говорите едно, после друго, после въвеждате малУУмни мерки, като напраимер непълнолетни без придружител да не ходят в мол. Все едно с родител ще се заразяват по-малко или ще сеят по-малко зараза. ЯСНО ЛИ ВИ Е!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Тия до кога ще лъжат? Открили друг корона вирус. Тия свквенция ли правят в тяхната лаборатория? То бива лъжи ама.... Те, доктор Тодоров и доктор Пасков като им казват, че няма надеждна диагностика, всички ги плюят. Ами кажете направо, че всички проби са положителни и готово. Решението е просто и няма да има съмнения. Бах тез про ста ци.

28

Bili

преди 2 години

много подобни статии публикувани по света тази седмица. В немско говоряща медия, бяха скандализирани от "фалшив" негативен резултат при пациент направил 2 пср-а....един положителен и един негативен. Не се допуска положителния да е неверен...а до вълната болни - грип, лек но силно разпространен.

27

Аа

преди 2 години

Да ни изкарат всички положителни,да ни дават зелен сертификат.А после, каквото реши Шефа.

26

Анонимен

преди 2 години

Гана Николова като какъв специалист дава мнения през 5 минути.Тя е един обикновен общопрактикуващ лекар на нивото на фелдшер.Или е в ролята си на "неподкупен" инфекционист?

25

Ямболски цървул

преди 2 години

Тези тестове си ги наврете знаете къде.Изкарват портокали,банани,Папая и други растения положителни! Така че -У ЛЕВО!!!!