64

Сметка

преди 2 години

Хич не се съмнявам, че огромно количество тестове струва много пари.

63

Неваксинирана

преди 2 години

Трябва да се съмняваме в такива експерти! И когато всичко приключи да получат според делата си!!!

62

Мислещ

преди 2 години

Трябва да се съмняваме в положителните тестовеАбе верно тези тестове защо изобщо ги правят А сетих се за да може когато ни трябва голяма положителна бройка хоп готово

61

Анонимен

преди 2 години

от личен опит,и неваксинираните и ваксинираните с две и три дози,карат заболяването напълно идентично,поне от мойто обкръжение,изхода зависи от индивидуалното протичане и имунна система,който има слаби места,бива засегнат повече.Ваксинираните имаха сертификати и кво,могат повече да разпространяват,нищо повече,като защита за околните

60

У

преди 2 години

За какво са тези тестове? Дори да ги правят, когато е починал човек, пак никаква полза, освен за производителите и комисионерите.

59

АХА

преди 2 години

Значи всеки положителен , също трябва да е съмнителен ??? Или греша ?

58

Анонимен

преди 2 години

Пишете ги всичко положителни, какво се занимавате на дребно. Ами тъй де каквото и да ти изпише - маркирай ковид

57

до 56 от славянин

преди 2 години

Странно защо един нарковаксър иска ако съм болен да се изолирам, за да го пазя!? Нали той е ''надеждно защитен'' с N-брой ''защитни'' дози!? Май с колкото и дози да е ''защитен'' нарковаксъра, все не се чувства защитен, нали!? Въпросът е защо!?

56

Анонимен

преди 2 години

усещат ,че пачката се изплъзва от алчните им ръчички и правят какви ли не машинации и лъжи да задържат паричките. Като например отрицателните тестове са всъщност..................... положителни .А знаем ,че за всеки положителен тест лапат парички ,нямат сметка от отрицателните тестове ,щото няма .........мъни,мъни

55

Анонимен

преди 2 години

За какво да се правят тестове, тогава? Фалшиво положителните са 30 %, този твърди, че и отрицателните са до голяма степен фалшиви. Защо да се тестваме, тогава? За да трупат печалби лабораториите :)

54

доц. Мангъров

преди 2 години

Този пълнигушeв иска да каже, че aко направи 100 000 теста, всичките да се считат за положителни. ХА-ХА-ХА поредното бостaнско плашило, което са го домъкнали по медиите да всява суматоха.

53

ЕБЕМ ти скапаните

преди 2 години

експерти! Тези дето правят тестовете не споделят ли с вас печалбите или само производителите на ваксини правят това?

52

Анонимен

преди 2 години

Да да ..закъсняхме тука с мерките. Трябваше да се доставят фургони за изолация на контактни и заразени. Трябваше да се действа твърдо, видят ли някой да тръгва към лабораторията, ведга във фургона за изолация. С тия фалшиво отрицателни тестове пламна държавата. Да прибират всички, няма значение за какво ще се тестваш, щом си към лабораторията, веднага в изолатора!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Правилно трябва да се съмняваме дали ни казвате истината

50

само питам

преди 2 години

А във фалшивите ви ваксини да се съмняваме ли?

49

Тъй ами

преди 2 години

В положителните тестове обаче няма никакво съмнение. Колкото повече, толкова по-добре за мейнстрийм пропагандата.

48

Анонимен

преди 2 години

До 57 за 3 дни може един да зарази милиони, даже десетки милиони. И като ходите да се тествате като ви потече носа рискувате да сте един от десетките милиони, дето ще ги зарази един човек. За това умната, стойте си в къщи с маските и ги сваляйте само когато пиете вода или си бъркате в устата с вилица или лъжица.

47

Съмнявайте се..

преди 2 години

Съмнявайте се че сте здрави, съмнявайте се във всички и за всичко, което можете да се сетите. Страхувайте се денонощно от всички болести - открити и които ще бъдат открити в бъдеще. Всяко насекомо, животно, дете или възрастен е потенциална запалаха с възможен летален изход. Спете със скафандри, къпете се в дезинфектанти, къпете и всеки с който общувате в дезинфектанти. Страхувайте се..съмнявайте се..24/7. Това е новият ви "нормален" живот

46

Към конспираторите

преди 2 години

Ако си болен, изолирай се,пази другите , защото вероятността да е омикрон е огромна. Докато си вземеш направление за тест, вземат пробата, изработят резултата, ще минат поне 3 дни. През това време можеш да заразиш стотици. Това е идеята и посланието. А дали ще се хване вируса зависи от количеството вирус в восоглътката, кой ден от заболяването е, как е взета пробата и т.н.

45

Анонимен

преди 2 години

Фалшивопозитивен няма , но фалшивоотрицателни има. Затова трябва да се повтори на другия ден.