286

тъпото

преди 2 години

До Само питам сащ се изплюха с F16 - статистика F16 - МИГ.... 100:0 това е резултатът

285

тъпото

преди 2 години

До Вуте казва се дека виде... за да е всичкото в унисон

284

тъпото

преди 2 години

До Рубладжийче и напълни ли мазето с рубли...

283

Анонимен

преди 2 години

българия ще бъде унищожена от русата военна мощ

282

Анонимен

преди 2 години

До Звигойн Фон Дьо Тен Въпросът не е в това, какво ще изпрати Путин до бившите, а в това, че вече нищо не може да изпрати до Китай.

281

Звигойн Фон Дьо Тен

преди 2 години

Утре сутринта в 4 Съветите нападат. Диктатора не държи 200 000 автоматчици току - така. Ще станем свидетели на нещо като китайско виетнамската война . навлизане на 70-100 км, унищожаване на инфраструктура. Така ще покаже на другите постсъветски републики, че не пуска от хватката.

280

Точен коментар

преди 2 години

Пълномащабна война е възможна, ако се приеме настъпление срещу Донецк и Луганск. Ще влезе истинската руска армия", разясни Гърдев.

279

Анонимен

преди 2 години

Сега коментар 416 ША го изтрият, щото предишния подобен обиди някого

278

Анонимен

преди 2 години

КЪЛЧЕЩИЯТ СЕ СЪС НОЖ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО.

277

Анонимен

преди 2 години

Русофилите в днешна СМ, най-напред станаха комунисти а после антички пе_дари. Нашите - първо също комунисти, а после ду_пе_давци. Сега са либерал-социалисти. Генетично е.

276

ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА!

преди 2 години

Енергийната ни система е заплашена и затова е виновен единствено Бойко Борисов, който за 12 години не намери време да направи газовата връзка с Гърция.Мечтаеше за платноходки в Черно море и за какви ли не измислици, само и само да угоди на кремлските тирани, от които и сега се страхува. Ще дойде време, когато този издайник ще си плати за гяволъка. Осен това прокара Кремълския поток за сърбите и пропусна над България руските ракети С400 за Сърбия, която е наш изконен враг.Лошо му се пише на Бойко

275

toti

преди 2 години

На баба ви хурката е заплашена България,но си търсите сензация!!!Никой не се интерсува от нас,но се навирате под вола чисто гола!!Но кой се дупи ще си го нахлупи!!!

274

Анонимен

преди 2 години

Цивилизацията е подминала българия преди хиляди години, може пък и конфликта да я подмине

273

Зеленски

преди 2 години

Напрежението се създава от НАТО.

272

Б. М.

преди 2 години

унищожаването на ОИ тогава (1829), би отворило възможност за възстановяване на българската държава в размерите на цар Иван Асен II.Явно това е плашило Русия. Затова най напред са обезбългарили половината и територии.Имало е защо, доказали сме им го през 1916г. 25 000 БЪЛГАРИ разбиват на пух ипрах 90 000 руси, 30 000 румънци и 5 000 сърби в Добруджа.Следва 3.март.1918 и СВОБОДА за Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша и Украйна.

271

Б. М.

преди 2 години

Да допълня, че на Сърбия, Гърция, Влашко и Молдова се дават за владение земи с преобладаващо българско население. Следва обезбългаряване по различни начини и след 100 години там българи няма.През 1829г има ДВЕ велики сили Англия и Русия. Англия дава съгласие за Константинопол, но руската армия спира при Чорлу.Четете, има и в руски форуми информация. Необяснимо, армията не превзема Константинопол.Мисля си, че унищожаването тогава (1829) на ОИ, би дало възможност за възстановяване (продължение)

270

Анонимен

преди 2 години

Иска се нов световен ред и еднолично управление.

269

анонимен

преди 2 години

Подлизурковци сме, но това донякъде е оправдано, иначе пътуваме в небитието. То май май и сега натам сме се запътили, защото слушам и чета, че Китай, вероятно и Индия ще са на страната на Русия при конфликт. Това вече е доста опасно, сигурно пак ще сме където не трябва. С ядрено оръжие победител няма, но с обикновено не е много ясен края.

268

един

преди 2 години

И като майката била българка, ще станат чудеса, как ли пък не. Я стига с гл.упостите. Не виждате ли, че империите си гледат интересите и от млатещи се се съюзяват, нима в двете войни не бяха заедно Русия и Англия? Каквото и да си мислим ние и да се дърлим, накрая те пак големи, ние пак в слугинажа. Не ни ли държа Европа в мюсюлманско влияние с векове като буфер, после в руско не занам защо точно, сега като придатък с безкрайни изисквания и лицемерие, а пък ние сме подлизурковци нещастни.

267

анонимен

преди 2 години

Който си въобразява като star колко добре би било с автономия, да си спомни как Косово умишлено бе заселвана с албанци и как стана отделна държава. Съгласен, че Русия сама не може да се разпорежда и сатанизирането и е нелепо. Точно Великите сили са я спрели да продължи към Проливите в Руско-турската война, като са я заплашили с война срещу нея. Докато проумеем, че никоя голяма сила не ни мисли доброто, от нас нищо няма да остане, на Земята е така, уви.....