177

Айде чао

преди 2 години

Ако цената на тока за бита мине на свободния пазар за днес ще е 60 стотинки за киловат час

176

Анонимен

преди 2 години

Цените постоянно растат.Единственото безплатно нещо останаха въздуха и слънцето.След 20 години и за тях ще се плаща.Така че алтернативата е на Марс.Който не му харесва да заминава за Марс.

175

Член на ПП

преди 2 години

Истината е че Борисов беше комунист и лижеше *** на Путин. Сега усещам че наистина сме в ЕС и НАТО

174

Хорейшио

преди 2 години

И ще започне едно надписване на сметки. Купете си бензинов генератор ще ви излезе по ефтино 45ст за киловат час

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179 ".... и като се събуди - краката ти отвити." Така се успокоявай. :)))))

172

Анонимен

преди 2 години

До 180 "Киро поръчков. Сложен от САЩ" Куклата която си докара Радев, докаран от Решетников е "в услуга на САЩ". Ще умра от смях. Само пълен наивник не разбра, че това с "харвард" е точно за да може руските *** да облъчват какъв "западняк" бил Кирчо. Същата история с "австриеца" Шнорхел преди него. И там пробваха да ни пробутват "западняк". Внука на ДС генерал не е никакъв "западняк".

171

Анонимен

преди 2 години

и какво му е на този, като председателят е доверен човек на заврян Костов, чудя се на ББ защо не го махна

170

Мое виждане

преди 2 години

Щом като отпадне мораториума цената на тока за бита ще скочи с колко процента??? Аз залагам че ще е най-малко с 100 процента нагоре.

169

Анонимен

преди 2 години

Корелирай се народа, щото иначе народа ще ти го куралира

168

Българин

преди 2 години

България е НАТО! НАТО е България!

167

Само питам

преди 2 години

Кире, ко стана с парите от Европа за зелената сделка. Гешев ще оправи ли нещата в Брюксел

166

Анонимен

преди 2 години

Щом като отпадне мораториума цената на тока за бита ще скочи с колко процента??? Аз залагам че ще е най-малко с 30 процента нагоре. Има ли други залози?

165

Анонимен

преди 2 години

Киро поръчков. Сложен от САЩ да ни управлява в полза на САЩ- РСМ в ЕС, еднополови бракове и да сме енергийно зависими от САЩ, с американски военни бази. Това е! Да ни е честито!

164

Анонимен

преди 2 години

"Интересно, че същата квалификация сега ми дава прилична заплата в западна фирма." .... и като се събуди - краката ти отвити.

163

Ами

преди 2 години

Това е добре, тамън няма да са затоплим глобално

162

Българин

преди 2 години

Долу ГЕРБ! Оставка!

161

Анонимен

преди 2 години

Следващите управляващи ще са от НАСА

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "Заплатата ти е стигала само за 36 хляба защото си некадърен и некфалифициран и негоден да се продадеш на пазара на труда.Иначе при Жан Виденов заплатите незабавно бяха преиндексирани и освен загубата на спестяванията обедняване не е имало." Интересно, че същата квалификация сега ми дава прилична заплата в западна фирма. Мда ЩЕ РЕВЕТЕ. Пожелавам ти сегашните другари на другаря Виденов да продължат в същия дух. Знам, че акъла няма да ти дойде, но поне ще си елиминиран като фактор.

159

Анонимен

преди 2 години

Комисар Кадри Симсън разкри, че за глобалното затопляне и енергийната неефективност са виновни сградите в ЕС. Сградите в ЕС са енергийно неефективни и отделят 40% от въглеродните емисии които променят климата и нашите деца няма да доживеят до 40 години. Децата на ЕС са нашето европейско бъдеще. Сградите в ЕС трябва да бъдат разрушени и ЕС да премина на зелени сгради без СО2 емисии.

158

Анонимен

преди 2 години

Кирил ще разруши старите комунистически панелни жилища и българите ще живеем в еднофамилни къщи покрити със соларни панели и вятърна перка за ток на двора и всеки ще си произвежда сам ток и няма да има сметки за ток и парно - без пари! А с тока от другите вятърни централи и соларни панели ще произвеждаме водород с който ще караме водородни джипки с гориво водород без пари. Ние младите хора на Кирил ще въведем зелената икономика и ще живеем щастливо в демократично и западно ориентирана България и всеки ще има зелена водородна джипка и няма да се краде.