261

Дженър vs. Менгеле

преди 2 години

Древна китайска поговорка: не трябва да ти давам риба, а да те науча да си я ловиш сам. Естественият имунитет на организма трябва не да се унищожава, а да се поддържа и укрепва.

260

И най - добре

преди 2 години

Едно опело еднократно за такива пътници. Заради тях унищожаваме децата - да поживели годинка- две повече.

259

Анонимен

преди 2 години

Българите вече не могат да си плащат сметките и храната. Запътили са се към гробищата, а не към Сейшелите.

258

Анонимен

преди 2 години

Наборите на Академика може и да се ваксинират всяка година с противо грипна ваксина, но аз нямам такова желание. Рано ми е все още.

257

Анонимен

преди 2 години

То няма ваксина истински работеща срещу сезонните грипове,те ваксини за ковид био оръжието не са измислили,ще бодат всяка година. С какво бодете като набодените хора също боледуват? Не ги ли подведохте,и измамихте,и кой ще понесе отговорност за това?

256

до Шефа на Фазер

преди 2 години

Въобразек, стига си рекламирал ваксини като преобразен Bay\er\, Дреме ми понякога за тях, като гледам как наизлизат руснаци Разпутинисти срещу мен да са бият, вие просто прекалявате понякога и си мислите, че темпоралът ви е много як и в него нищо не се случва, ама ви е удобно, защото във вашия фазер няма преминаване през време-пространството, а в израелския има, и сори (от по Айнщайн)

255

ПХ

преди 2 години

Ха, пенсията "смени плочата"! -))) Преди настояваше да се боцкаме на всеки 3 - 4 месеца! Този все още живее в номенклатурните времена на соца - каквато е партината линия на Партията!

254

Анонимен

преди 2 години

На кой за колкото му стигнат парите и билетчетата за транспорта

253

Урсула

преди 2 години

Дедо акъл не давай,ами махай измислените ваксини и сертификати

252

Шефа на Пфайзер

преди 2 години

Според мен е най добре всеки месец имунизация !

251

Анонимен

преди 2 години

Като се бодем всяка година,а защо не и -няколко пъти в годината-после освен наркозависими ще се появят и ваксинозависими.Ще ни вдигат данъците,за да се купуват ваксини,ще ни бодат задължително,докато ни стане напълно безразлично.Всички знаят,че ваксините против грип се препоръчват за щам,който е най-вероятен,ако не е той-нищо-догодина друга ваксина.Та и с Ковид ще е така-един вариант,друг вариант-ваксини все ще има,много пари са това.

250

Ковид религия

преди 2 години

Коведарството се превърна в религия, трябва да вярваш в нещо което не съществува. Коведарството не се основава на факти а на вяра, следовелно ковид не е медицина а религия. Не вярвайте на лъжовния бог ковид и алчните му жреци. Ковид жреците искат само да трупат богатство, затова две години се спукаха ви лъжат че ако не приемем неговото "причастие" светата "ваксина" как щели сме да умрем. Какво е общото между бибейския бог и ковид? И двете са пълна измислица. бог ковид е лъжа, не му вярвайте

249

Анонимен

преди 2 години

Този човек още не е разбрал, че за домашно лечение антибиотиците се изписват и купуват- за съжаление, превантивно. Купуваш и пиеш, ако имаш нужда, след телефонна консултация с ЛЛ. Изписват се заради домашния арест на болните! Загрижил се, ама дума не обелва за човешки реформи на луксозното ни здравеопазване, за което всички плащаме двойно, но малцина ползват качествено.

248

Анонимен

преди 2 години

"Нещо за Freedom convoy от Канада да публикувате?"==========>>>САКЪН.

247

Анонимен

преди 2 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ:"стига сте ни депресирвали"===>>>Готов си за министър-председател с това депресирВали.

246

Разгеле

преди 2 години

СЗО откри топлата вода: здравите нямат нужда да се "ваксинират" наблягайте да "ваксинирате" рисковите групи т.е. възрастните и болните хора. Ако в СЗО бяха прочели Новият Завет щяха да знаят че това го пише и там: "Здравите нямат нужда от лекар, а болните" (Матей глава 9 стих 12). Инфлуенсърите обаче се правят че не чуват. Търговията с "ваксини" е най печелившия бизнес. Не вярвайте на коведарската дезинформация. Коведарите ви тероризират психически за да ви излъжат да се набоцкате.

245

Анонимен

преди 2 години

"Наистина трябва в България са има закон за интернет тези които пишат лъжи за ваксините за ковид 5 години затвор ако имаше този закон в България сега убиеците като Мангъров и Възраждане и тези убиеци които ги подкрепят нямаше да пишат лъжи за ваксините щото щяха да са в затвора на България където им е мястото" По такъв закон теб първи ще те опандизят.

244

Анонимен

преди 2 години

До бай ***:"Първо бу.лгар.иста.неца трябва да се ваксинира срещу хроничните си заболявания наречени: глуповатост простоватост инатост темерутлък и още няколко подобни и чаааак след това излекуван от изброените да му се предложи ваксината срещу сегашния мутиращ вирус"===>Факта,че употребяваш словосъчетанието"ваксина срещу мутиращ вирус" вече говори достатъчно.Това се нарича оксиморон - дървено желязо.Търчи си бий поредния бустер.

243

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ще отмине, когато измрат антиваксерите. Всички, до един. Амин.

242

A?

преди 2 години

А защо на теста когато най-много си болен с температура и тн. ти дава отрицателен, а после като си направиш когато вече нищо ти няма и нечустваш и най-малък дискомфорт ти дава положителен, подир сетне?