301

Анонимен

преди 2 години

Абе в Канада народът се вдигна, вие тук ни занимавате с разни ради, петруновци, махнете го този.

300

Анонимен

преди 2 години

Годишна имунизация? Значи ще е 10 пъти по-вредна от досегашните дози и бустери! Какво ли ще е съдържанието й, за да е "валидна" 1 гофина?Вярвам на интуицията си, а тя ми подсказва, че се търсят какви ли не хитрости и трикове, за да накарат всички, до последния човек, да се ваксинира или да я направят задължителна. Нито за грип някога съм се ваксинирала, още по-малко за ковид!

299

boza

преди 2 години

тоя няма ли кой да му сложи кирка в ръцете?

298

АнонимеН

преди 2 години

ПОЛЗИТЕ ОТ НЕПРЕСТАННОТО ВАКСИНИРАНЕ СА , ЧЕ ВСЯКА ДОЗА МОЖЕ ТИ ДОНЕСЕ ИНСУЛТ, ИНФАРКТ ИЛИ ДРУГА НЕ ТРОМБО ИЗНЕНАДА! ОРГАНИЗМА ПРИВИКВА АКО ДОЗИТЕ СА НАЧЕСТО НА 4 МЕСЕЦА КАКТО ТРЯБВА ДА СА И НЕ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ АКО НЯМА НОВА ДОЗА! С ГОДИНИТЕ ИМУННАТА СИСТЕМА НА НЕПРЕСТАННО ВАКСИНИРАЩИТЕ СЕ НА 3 МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ОТСЛАБИ И НИЩО ЧУДНО ИЛИ ДА СЕ САМОИЗЯДЕ ИЛИ ДА РУХНЕ И ДА ТРЯБВА ДОЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ДА СЕ ПОДДЪРЖА!

297

АнонимеН

преди 2 години

ИМА СИ И ПЛЮСОВЕ ОТ НЕПРЕСТАННОТО ВАКСИНИРАНЕ И СМЕСВАНЕ НА ВАКСИНИТЕ! НАБОЛИ СА ПОЛОВИН ИНДИЯ ДО МОМЕНТА ВЕРОЯТНО С ДАРЕНИ ВАКСИНИ И ПРОДЪЛЖАВАТ! ДО 10 ГОДИНИ ГАРАНТИРАНО ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ПОНЕ ПОЛОВИН ИНДИЯ АКО НЕ И ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ТАМ ИЗОБЩО НЯМА ДА СЪОБРАЗЯВАТ КАКВА Е СЛЕДВАЩАТА ДОЗА И ДАЛИ СЕ СМЕСВАТ ВАКСИНИТЕ!

296

епидемиолог

преди 2 години

Oткъде ги има данните че тия 'ваксини' предпазват за 8-10 месеца, след като е доказано вече че антителата които вкарват след втория месец почват да намаляват и след третия изчезват. И откъде измъкна тия 80%? След като тези течности не създават колективен имунитет! Тоя 'експерт' не чете ли последните официални изследвания? За такива респираторни вируси, само натурално създадения имунитет, чрез пускане свободно вируса сред здравото население създава обществената защита. Имаме за пример Швеция.

295

Народен Съд

преди 2 години

за Врага на Народа, на снимката!

294

Анонимен

преди 2 години

До Коведаро стъкмистики За днес починали 283 .Отначалото на годината 8289х. За миналата година с 104 900 х. с 1 600-700 помалко от 2020 . За 2019 ..108 00х .

293

Анонимен

преди 2 години

На Германецо интелигентните идоли, доносници на репресивините служби.... сигурно и той е такъв :)

292

Хаахахахаха

преди 2 години

Предлагам на всички набодени оФчици да им се сложи по един абокат. Така регулярно ще бъдат факсинирани, без да замърсяваме планетата с игли и спринцовки. Само по команда оФчиците дават абокатите и щрак! Дозичкааа! :)))))

291

Анонимен

преди 2 години

До Германец --- Сътрудник на ДС е бил и академик д-р Богдан Петрунов. Той е бил осведомител Николов на Шесто управление на ДС от 1971 г. и секретен сътрудник Диагностика на ПГУ от 1988 г.

290

Анонимен

преди 2 години

Няма да го боледуваме , защото пак ще се ваксинираме. Треперете вие, антиваксъри !

289

Щирлиц

преди 2 години

Божее,не знаех че толкова много учени е отгледала и обучила малка България,ц,ц...А полза никаква.

288

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 343/ ЩОТО ВАКСИНИРАНИТЕ НЯМА ДА ГО БОЛЕДУВАТЕ И ПАК И ПАК И ПАК И ПАК И ПАК :D МУХ-ЛЬО , ДОКАЗАНО Е ВЕЧЕ, ЧЕ ЕДИН ПРЕБОЛЕДУВАЛ ИМА И ПО-ДОБЪР ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ДРЕБНА ШАРКА ОТ ЕДИН ВАКСИНИРАН И МНОГО ПО-ДЪЛГОТРАЕН!

287

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте, бе. Боледувайте си го. Пак и пак и пак....

286

Анонимен

преди 2 години

НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОКЛЕТИТЕ ВИ ВАКСИНИ!

285

Анонимен

преди 2 години

Ние ще се ваксинираме всяка есен или 2х годишно. Антиваксърите ще боледуват 2 х годишно, докато умрат, на третия път най-късно. Това е положението.

284

Анонимен

преди 2 години

Този възрастен Академик задължаваше, който не се ваксинира да избира: тояга или морков. Много е Ентелигентен Академика, като някой селски ц ъ р в у л.

283

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с тираджиите. Пишете си за тях в другата статия.

282

Германец

преди 2 години

Един от малцината интелигентни хора останали на територията. Средностатистическият *** такива ги мрази от дъното на душата си.