25

Анонимен

преди 2 години

Каква ти ПРОМЯНА, навсякъде е само ПОДМЯНА. Стани за да седна.

24

Анонимен

преди 2 години

Докато чета коментара виждам, че гербаджийте наричат останалите комунисти. Сетих се обаче, че тиквената им икона-Боко пазеше баш комуниста Тато. Тази сега Боко ще ни пази от комунистите , тъй ли? Че баш комуниста е той бе. Изкореняване и изчагъркване до дупка на тия герберундели

23

334

преди 2 години

Още по-бърза и радикална чистка! Иначе хората на човека с кюлчетата злато в чекмеджетата ще се върнат на власт - и тогава от 6800000 българи у нас ще останат има-няма 4 милиона - полицаи, администрация, прокурори, съдии, "строителни" фирми...

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще фалира!КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ И ПРИВАТИЗИРАТ!ГЛАВЕН ПРОКУРОР НАШ ЧОВЕК КОМИСИИТЕ НАШИ И СЪДИИТЕ НАШИ!ПРОМЯНА

21

Биби и бибоци

преди 2 години

Кака Кypи ще смени ръководството на вАй1 и Биба ком, ама друг път.

20

Dtrumpp

преди 2 години

Да ги махат тия enablers, работят за путин и сьботират енергийната независимост на бг

19

Васко

преди 2 години

Игрите в държавата чрез уволнения в основополагащи структори от които зависи бюджет и стабилност може да доведе новата власт в съда.Затова бързат и със смяна на гл.прокурор и специализираната прокуратура. Който не е забравил или не знае скоро ще се върнем в деветдесете години.

18

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката какво е? Не познаваме всички кърлежи.

17

анонимен

преди 2 години

Само това правят. Сменят ли сменят. Народът се чуди как да оцелява.

16

Анонимен

преди 2 години

Да , сега цената на газа ще падне с 50%, ех мечти.

15

Анонимен

преди 2 години

не ги жаля, имат си пари тези от ръководството

14

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

А нови попълнения при Бай Ставри - ще има ли ?

13

Анонимен

преди 2 години

Защо още няма газ от Азерите? Кога ще има осъдени за всички тея бавения на държавни приоритетни проекти? Ето дойде ден в който Русия може да спре газа ... и ние отново не с е сме подсигурили? Защо защо защо? 30г вече постоянно някой съботира алтернативни трасета на газ ?

12

Ilham Aliev

преди 2 години

Който и да сложат, газ няма да намерят. Пак трябва да се купува от руснаците. А новите смятат, че щели да го вземат от азерите едва ли не за без пари. Със сигурност нвма да е по-изгоден.

11

Анонимен

преди 2 години

който и да сложш все тая, цените се диктуват от няколко големи фирми, проблема тука е, че стана с подмяната "стани ти да седна аз", време е да се избият паричките покрай изборите.....

10

А НЯКОИ

преди 2 години

Говорят, че не се прави нищо. И НА ЦАЦАТА. Му духнаха под опашката. И на ГЕШОФ ще му дойде времето и на БИБИ ШИШИ и ДРугите.то така за месец време не може да стане всичко. Всичко зависи от следствиеПРОКУРАТУРА и съд.

9

До 4

преди 2 години

Не ПП построиха с наши пари за една година газопровод на Путин , и защо газопровода от Гърция се бави вече 12год. ? Това не се ли прави газпром да нямат конкуренти и тиквата не е ли лапнал едни проценти от рашките?

8

Тцтц

преди 2 години

Перко гербов , тия трябва да имат максимум двегодишен мандат , защото крадат като улави , или казваш тия може да са крали ама са правили нещо ...да ви имам банкянската проста философия!

7

Анонимен

преди 2 години

Новата енергетика ще е такава. Газове от рязко ставане и сядане. Перки задвижвани от вятъра на промяната и т.н.

6

перко

преди 2 години

Важното е да сложим наши хора! Подмяната продължава вече 10 месеца, а блатото продъжава да се увеличава. Честито на затъващите!