260

Анонимен

преди 2 години

Старческата деменция не прощава..

259

му-ха-ха

преди 2 години

Путин като има най бързите и страшни ракети защо го е страх Украйна да не влезе в НАТО!

258

Дааа

преди 2 години

Май това беше целта на операцията: Помощ Путин напада. Целта е окупация на нови територии и продажба на оръжие на уплашените балъци.

257

Анонимен

преди 2 години

ТИНТИРИ МИНТИРИ

256

Анонимен

преди 2 години

Старческата деменция не прощава..

255

според библията

преди 2 години

Преди да настъпи апокалипсиса който да премахне хората от земята, ще има три изпитания. Първата е пандемия, втората е световна бойна и третата е световен глад! Намираме се на границата между първото и второто изпитание.

254

Христо Христов

преди 2 години

Вчера Зеленски лично каза на запада, че не им ще ескалацията и зова за война... Това е ФАКТ също както, че неграмотните слугуващи редактори го цензурират.

253

моето мнение

преди 2 години

До отец Кирил: Ще повярвам в ГОСПОД когато САЩ бъде премахнат от картата на света! Щом като са оставили такова световно зло като САЩ да съществува и да трови живота на обикновените хора, то няма ГОСПОД!

252

отец Кирил

преди 2 години

Това на снимката е антихриста!

251

Анонимен

преди 2 години

Тоя Байдън ще докара сърдечен удар на натовските генерали от съветски произход Радев и Янев. Ще трябва да направят големи еквилибристики и въжеиграчество за да се покажат солидарни с НАТО и ЕС и в същото време най-верните кучета на Кремъл.

250

Анонимен

преди 2 години

272: "..те ще си плащат и това ще е стимул за наща икономика." В Германия има още около 40 американски военни бази и инсталации и 35хил персонал. Не плащат наеми. Германия дава 1млрд годишно, плюс поддръжката на цялата инфраструктура- болници, училища, сгради, хангари, пътища и др.

249

NOTHING PERSONAL

преди 2 години

ЕЛЕМЕНТАРНИЯТ АНАЛИЗ НА СТАТЕГИЧЕСКАТА ОБСТАНОВКА ПОКАЗВА, ЧЕ ТОВА Е ДРЪНКАНЕ НА ДЕМЕНЦИАЛНИЯТ БАЙДЪН И СЕ ЧУДЯ КОГА СЕНАТЪТ И КОНГРЕСЪТ НА САЩ ЩЕ ОБЯВЯТ ЗА unable to serve?! ОТ ГОДИНА 100 000 СТРАШНИ РУСКИ СИЛИ (ЧУДНО ЗАЩО ЗА ГОДИНА НЕ СА СТАНАЛИ 500 000) СТОЕЛИ НА ГРАНИЦАТА НА УКРАЙНА (ЗА КАКВО?-ДА ИМ СПАДНЕ БОЙНИЯТ ДУХ) И БАЙДЪН ЩЯЛ ДА ПРАТИ 10-15 000 US СИЛИ (ДА НЕ СА ЛИЪМ НИЙСЪН ДЕТО ПЪЛНИТЕЛЯТ МУ НИКОГА НЕ СВЪРШВА) ДА ГИ ПРЕБОРИ. ХИМЕРИ, ХЕМЕРИ, ХИМЕРИ!!!...

248

Анонимен

преди 2 години

ВОЙСКИ НА САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ! РУСИЯ НЕ НИ ЗАПЛАШВА, А АКО НАСТАНЯТ ЧУЖДИ ВОЙСКИ ТУК НИЕ ЩЕ ПОСТРАДАМЕ. ЩЕ НИ ВЪВЛЕКАТ ВЪВ ВОЙНА!

247

не може да бъде!

преди 2 години

След като САЩ напуснаха Афганистан,там се създаде едно голяма напрежение,хаос и заплахи.Има сериозни подозрения,че талибанските ракети заплашват сигурността на Куба ,Венецуела и Никарагуа,а към тях се здобавят опасностите от иранските ракети -както с Полша напр.Чуват се гласове ,че правителствата на тези държами може да помолят Русия да разположи системи за ПВО С400,ракети Искандер и Калибър . Подчертава се ,че тези ракети няма да заплашват в никакъв случай САЩ-те са само за отбранителни цели!

246

Анонимен

преди 2 години

За какво предупреждават, нали САЩ е в основата на всичко, Те наптавиха преврат, сега въоражават Украйна и ги натискат да нападнат Донецк и Луганск. На украйнците нещо не им се мре за чужди интереси. Явно пак ще трябва преврат.

245

Анонимен

преди 2 години

до коментар 298 В-във гащите на Путин е.

244

В.

преди 2 години

Прилича на илюзионист, който не може да си намери зайчето

243

Анонимен

преди 2 години

296-те и ония французи беха дошли със тая идея, но забравиха защо са тук. ту палките ги оправиха.а бяха натовци.

242

Щерев

преди 2 години

Кат Русия няма друга, .тъй коварна на света . .НАТО е нашата опора, .гарант за нашата свобода. .... Добре дошли са в България да ни пазят от руските окупатори и терористи.

241

Анонимен

преди 2 години

До Щерев ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАНТИ И ТЕХНИТЕ ЛАКЕЙ--НА СБОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НЕ И ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖА ОКУПАНТИ-МИЛИОНИ ЛЕВА ВЕЧЕ СА ПОХАРЧЕНИ ЗА ТЯ.-НАШИ ПАРИ--. ВМЕСТО ДА ОТИВАТ ЗА ЗДАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЕ,ХРАНИМ НАГЛЕЦИ