200

Анонимен

преди 2 години

Такива изявления на Байдън предизвикват на сиране от страх у русофилството по високите етажи на управлението в България. Наистина раздвояването на личността у русофилите стига до шизофрения. От една страна трябва да проявят кучешка вярност към Русия от друга страна трябва да се правят на русофоби и да приемат натовски още по страшно американски войници срещу агресорите Русия и Путин.

199

Гледа уплашено...

преди 2 години

...дедето, има защо!

198

Путин

преди 2 години

Ние сме си у нас ! А вие ?

197

Анонимен

преди 2 години

Коиловските братя ще ги посрещнат пламенно!

196

Христо Христов

преди 2 години

Вчера даже марионетките им в Киев заявиха, че западняците трябва да спрат със създаването на напрежение, но кой ще ги слуша?!

195

Анонимен

преди 2 години

САЩ си правят опити с биологично оръжие с 5000 украински войници и 500 грузински войници - "патриоти", доброволци!!! Било им се плащало, според украински журналист. И как това да е разрешено? Нали опитите с биологично оръжие са забранени? Къде остават обвиненията срещу Китай, където били изпуснали ковид-19 вируса от американска лаборатория????

194

Анонимен

преди 2 години

***,продължавате оглушително да мълчите за случващото се в Канада.

193

Какво следва

преди 2 години

Русия и САЩ накрая ще се договорят за взаимни гаранции за сигурност, но това сигурно няма да стане съвсем скоро. САЩ използват като пешки съседите на Русия, а Русия ще трябва да използва като пешки съседите на САЩ и държавите от ОНД. А и Китай е третият голям играч. След като си премерят възможностите при новото разпределение на силите, ще се договорят.

192

Нищо ново

преди 2 години

Бай Дън е приготвил за евентуален конфликт сили за бързо реагиране с цели 8000 военнослужащи. Интересно какво мисли да прави с тях.

191

АМЕРИКАНЦИ ЛИ!

преди 2 години

Няма никакво съмнение, че кремълската колониална администрация у нас, предвождана от Радев, няма да допусне американски войници на територията на България, но това ще бъде до оня момент, в който все още нещо зависи от Радев. После следва поемане на отговорностите ...

190

Анонимен

преди 2 години

"Гледах онлайн в youtube кадри от палубата на един самолетоносач на САЩ."______На такива като тебе представите им за силата на американската армия се формира от гледане на клипчета в youtube и холивудските бози, където винаги са представяни като номер едно.

189

Анонимен

преди 2 години

Имам по-добро предложение- да си задържиш кирливите войски в САЩ и да не стъпваш повече на този континент.

188

Анонимен

преди 2 години

"Да пратят и малко храна, че от инфлацията на Кирчо умрехме!"________Може да намерят още от консервите от 60-те години, които пратиха на родната армия в средата на 90-те.

187

Анонимен

преди 2 години

Мястото на войските ви е в САЩ, тук е Европа.

186

Анонимен

преди 2 години

така зловещо ще го изду*хат украинците заради тази глуповата близост с американците, че не ми се мисли. патова сотуация, в която нито саш, нито русия, нито украйна имат полезен ход. и все пак, някой от трите ще направи грешната първа стъпка.

185

Анонимен

преди 2 години

Кой ще им плаща сметките на тея войници,кой ще им плаща тока и водата или ще са за сметка на нашата страна

184

Анонимен

преди 2 години

Кривоносковците ше правят от Източна Европа, Близък Изток, еггасси...?

183

Анонимен

преди 2 години

САЩ СА АГРЕСОР СЪЩО КАТО РУСИЯ И СЪРБИЯ. СЕГА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ УДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОХРАНЯВА ОТ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ, ПОД БЪЛГАРСКО КОМАНДВАНЕ ИЛИ ЩЕ ДОПУСНАТ САЩ ДА СЕ НАСТАНИ В БЪЛГАРИЯ ИЗПОЛЗВАЙКИ КОНФЛИКТА МЕЖДУ УКРАЙНА И РУСИЯ. ДОРИ ЗЕЛЕНСКИ КАЗА ЗАПАДЪТ ДА НЕ НАГНЕТЯВА ОБСТАНОВКАТА. САЩ САМО ТЪРСЯТ ПОВОД ДА СЪЗДАДАТ УСЛОВИЯ ЗА ВОЙНА В ТЕХЕН ИНТЕРЕС, ДАЛЕЧ ОТ ТЕХНИТЕ ГРАНИЦИ, КАКТО ПРАВЯТ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. ДА НЕ ДОПУСКАМЕ БАЛКАНИТЕ ДА СТАНАТ 2-РИ БЛИЗЪК ИЗТОК!

182

Анонимен

преди 2 години

Да пратят и малко храна, че от инфлацията на Кирчо умрехме!

181

Анонимен

преди 2 години

колко от европейските държави са поискали американски войски да бъдат пратени на териториите им? т.е инициативата да идва от тях? нато отдавна не е това, което е трябвало да бъде - защитен съюз. вече е единствено и само инструмент на американската външна политика.