34

Анонимен

преди 2 години

От дълги години сме с най-ниската заплата от целия есВъв Брюксел една чистачка взема много повече отколкото един бг счетоводител в бг фирма.

33

От Валядолид

преди 2 години

разнесох си днес пакетите във UPS 4 свърших работа, плащам си ипотеката, която еза 15 годиниа не 30 , изплащам кола на 4 години-един обикновен бачкатор като мен си позволява достоен живот, неплащам за лечение в болница всичко е безплатно, вие сега от злоба ми кажете, че мия чинии и вие в сивото гето живеете супер!

32

dakotabg

преди 2 години

Е,ама пък,ще ги стигнем:)

31

Хохохоооо...

преди 2 години

ПРОМЕНИХА ЛИ ВИ СЕ ЗАПЛАТИТЕ БЕ..... НАЛИ ЗАТОВА ЛЕЖАХТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ, ВИЕ ДРУГАРИТЕ... ХАХАХААА..... КЪДЕ ВИ Е "ПРОМЯНАТА".... ДА НЕ СТЕ Я ЗАБРАВИЛИ У ТОАЛЕТНАТА НА ГАРАТА....!!!!???

30

Анонимен

преди 2 години

в БГ трябва да работиш на поне две места, за да свързваш двата края. Ако си със семейство, сигурно и на три места.

29

Важното е каква е

преди 2 години

средната,защото според нея хиперплатените висши държавни "слуги"получават своите изчислени в трикратен размер 5цифрени(и първата цифра не е 1)заплати.Ако съберем данните за тези високоблагородия,ще се окаже,че сме съизмерими с богатите държави и даже превъзхождаме някои.Абе те заплатите им били високи,за да не се поддават на корупция.Е,няма ли корупция у нас?Е,има ли битки за високи постове?Защо се бият,за да имат тежка и отговорна работа?Или власт,пари,екстри,лимузини,жилища,слугинаж и т.н.

28

Простите

преди 2 години

панели- най-бедни, най-болни плащат в фалшивите болници като попове, Но в същото време се бият в гърдите! Имат голямо мнение прости прости прости *** не Тиквата е виновен, А вие сте виновни щото сте необразовано тъпо племе. Македонски умират от смях с вас по-ниска заплата от Македония по-ниска покупателна способност нещастно просто племе

27

Още

преди 2 години

ли мислите, че живеете в държава, а не в пакистанска тоалетна!!

26

Анонимен

преди 2 години

Открихте колелото.

25

Анонимен

преди 2 години

гaгаypи през комунизма си бяхте най-мизepнaта нация и в ес си оставате същите мизepници

24

Хайде

преди 2 години

Аз карам източна кола. И я купих на Север, а не на Запад.

23

А ПОМНЯ

преди 2 години

ПРЕДИ ГОДИНИ КАК НАШ ТУЛУПЧОСЕ БИЕШЕ У ГЪРДИТЕ, КОЛКО СМЕ НАПРЕД ОТ РУМЪНИЯ. И ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ НАС В ЧАКАЛНЯТА БЕЗ РУМЪНИЯ. НИЕ СМЕ БИЛЕ ГОТОВИ. А СЕГА ВИЖ ТУЛУПЧЕТО МИ КОЙ Е ПО НАПРЕД. 12 ГОД НЕ УПРАВЛЯВАХТЕ А КРАДОХТЕ ЯКО. А НАРОДА НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ДОХОДИ И НА ПЪРВО ПО БОЛЕСТИ КОРУПЦИЯ. ВИЖ ЩО СТОРИ БИБИ НА ТОЗ НАРОД БЪЛГАРСКИ?!???. И ОЩЕ ПО НЯКОГА СЕ ДУЕШ И ДАВАШ АКЪЛИ. СРАМ И ПОЗОР.

22

Къде сте

преди 2 години

крепости селяни 12 годи и работа работа!!! По-ниска покупателна способност от Македония и Сърбия смях!! Още ли мислите, че живеете в държава робско неграмотно племе!

21

Анонимен

преди 2 години

Едно уточнение. Минимална работна заплата няма почти никъде регулирана от държавата. Има минимално заплащане на час в зависимост от сферата на работа.

20

dsadasada

преди 2 години

Това е защото българите са най-умни (и най-красиви)

19

Анонимен

преди 2 години

В РУСИЯ ПОЛУЧАВАТ ДАЛЕЧ ПОВЕЧЕ И СТАНДАРТА Е ПО ДОБЪР. ТАМ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ НА ЭАДНА ДОБРЕ, ДО ЕДИН. ИЭЛИЭАЙТЕ СИ ОТ ЕС И НАТО, АМА БЕЭ МЕН...

18

ХАЙДЕ СРАВНЯВАЙТЕ

преди 2 години

Е трябва да съм коректен -караме вече западни коли - втора или трета употреба! И имаме хипер маркети със стоки 3++ качество! Но кой иска да живее чак до пенсия - и без това пенсията я правят за богоизбрани.

17

Колкото акъл

преди 2 години

Толкова и заплатата. Които имаха повече акъл емигрираха.

16

д-р Дрегер

преди 2 години

Тоя 12 е бил *** якия връзкар, 360лв... баща ми тогава вземаше по-малко от половината.

15

Анонимен

преди 2 години

То по-добре да станеш крадец...