74

Доктора до 73

преди 2 години

Браво , аз това го правя тук, занаядчия съм, добър съм , уикендите чета книги за развитие , ходя в най- добрите заведения , спа центрове и почивки в чужбина и заплатата си като новозавършил спокойно я правя за ден

73

гадове

преди 2 години

Ние си знаем че сме последната дупка на кавала.

72

Жоро

преди 2 години

Истински расизъм към Българите в ЕС. Кога съюза ще се намеси и ще ни изравни поне с предпоследните?

71

Любими цитати

преди 2 години

Имигрантити... помнете, че до 2027(най-късно) ще можете да се завърнете. След това, ще Ви е невъзможно.

70

Zaplata

преди 2 години

Ами това си го знаем . Сами си ги взимаме тези унизителни заплати . Протести има за всичко ,но не и за повишаване на стандарта на живот и заплащането на труда ,което предполага , че парите ни са достатъчни .

69

Щерю

преди 2 години

В България юдо-комунистите са свикнали само да вземат - а не да дават...

68

Киндзадза

преди 2 години

За 30 г. антибългарска политика и управляван от ЕС и ФАЩ геноцид над българският народ ударихме дъното. От държава намираща се1983г. на 32 място в света по ИЧР, днес сме извън първите 50. Най-бедни сме, най-болни, най-слаба икономика, най-небоеспособна армия, най-зависими. Показатели по които бяхме първенци в света и Европа, днес сме абсолютен провал. Опитите да ни убедят, че това е демокрация и свобода...това е престъпление срещу всички нас. Катастрофа. Пушечно месо и територия за война...

67

Анонимчен

преди 2 години

Преди 7 години емигрирах. От както това стана ходя 2 пъти в годината на почивка, фризера и хладилниците ми пращят, уикендите из държавата не ги броя, ресторанти, барове. От нищо не съм лишен. А вие се променяйте.

66

Анонимен

преди 2 години

ПП сега се бият с Русия и слугуват на нато и сащ ,като се замислим все едно е пак герб 2 а за минималната естествено че няма парса ,милиардите се подгряват отново на милионерите )

65

До 66

преди 2 години

Нали знаеш, че попадаш под ударите на закона за лъжата ти. Да лъжеш при фиксиниран курс на лева към еврото не е особено умни.

64

Бай Иван

преди 2 години

Бай Асене, нали знаеш ,че всичко това е блогодарение на мъдрото и чесно управление на ГЕРБ.Токато другите държави си оправяха икономиката ,ние пълнихме чекмеджетта и изнасяхме преведените авансово пари в куфари.

63

SS

преди 2 години

Нали знаете израза ,че в Бг с работа гърбав се става ! Това е абсолютна истина ! Разбрах го още на 16-17 години ! И аз нямах нищо ! Два панталона,чифт зимни обувки две фланелки и стара износена канадка ! Единствения капитал който притежавах беше младост и голяма смелост ! Не ми пукаше от нищо ! Бил съм наемник и съм участвал в реални бойни действия ! След 26-27 год от тогава още сънувам кошмари !

62

Зозо

преди 2 години

Да бегат в чужбина. Те там такива некадърници чакат дето искат голяма заплата :)))))))))))))))))))))))))))) Ама ще им отпорят гьона първия месец и обратно тук. Примери колкото щеш :)))))))))))))))))

61

SS

преди 2 години

Още ли таите надежда ,че в ЕС ще живеете по добре ? Нали така ни обещаваха ? Аз в таласъми не вярвам ! Някой задавал ли си е въпроса защо цели поколения са работели ( без далавери) чесно и пичтенно и пак са бедни ? И единственото което са постигнали е един панелен апартамент 60-80 квадрата ? И цял живот Аванс-Заплата ! ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ РАБОТЕЩИ БЕДНИ !!!

60

Бай Асен

преди 2 години

Гласувахте за ПП и те Ви *** турнаха ! Сага, защо се оплаквате, ходете пред МС и НС и протестираите не за сертификати, а за заплати !

59

Алооо

преди 2 години

До Не ми пука ми стой си там и не се връщай какво коментираш, ходи мети улиците, мий чиниите и бърши задниците на дъртофелниците и си трай. Такива като теб само чакат да се оправят нещата и първи ще дотърчите, ама трябва все някой да ви свърши работата.

58

Не ми пука

преди 2 години

за вас одавна със семейството сме избягали от абсурдната ви действителност

57

Анонимен

преди 2 години

До SS то съсипаха техникумите, вече няма практика, какво очаквате, те и бащите на повечето са с 2 леви ръце. А за нашенките те повечето се изявяват във фейса и искат да живеят като чалга звезди. Всичко това е целенасочено, да станем една маса лесно контролируема и манипулирана.

56

SS

преди 2 години

Значи имам производствен цех ! През годините съм се нагледал на какво ли не ! Идва и ми носи CV и диплома с отличен ! И никакви умения ! Ръчичките заврени някъде ама уста голяма ! Друг идва и доносничи -явно да се натегне ! Друг като вземе заплата не идва два дни на работа ! Какви ли не оправдания съм слушал ? Но най съм отвратен от нашенките ! Ако е по хубава непременно пробва да прави кариера с оная си работа !

55

Анонимен

преди 2 години

Съществува право- пропорционална зависимост между тази заплата и смъртността.