9

Растата

преди 2 години

Защо тук ми цензурират думата 'туземеец', не ми стана ясно, да поясня накратко - това са хора, които живеят на дадена територия, т.е. местното население. Не знам защо това се смята за обида в сайта Ви?

8

Лекар

преди 2 години

Болима

7

Растата

преди 2 години

Елата в провинцията в малките населени места, за да видите що за кратери има. Ама там кучета ги яли хората, много важно. Важно е, че "Бояна" има кратери и *** се оплакват, че могат да си счупят скъпите коли заради тези дупки.

6

Анонимен

преди 2 години

А когато ,същите тези разорават лятото Витоша с АТВ ,им е хубаво ,нали?

5

аз

преди 2 години

Гледах репортажа тази сутрин - наистина репортерите и водещияя на сутрешния блок са безпардонни. Направо ми се догади от поведението на репортера от мястото на събитието

4

Анонимен

преди 2 години

Бейрут, бате, в това превърна София "готината" ФанДУПКОВА.....

3

Анонимен

преди 2 години

Качиха се на Витоша вече алчниците, пък кратери имали....Който им дава разрешение за строежи и разрушаване на природата в затвора....

2

аз-ът

преди 2 години

никой не ви е карал да разоравате планината. Навремето Бояна си беше малко сгушено селци с колко я има 50 къщи , я няма. Ганеца е над правилата, над стандартите. Ама когато липсата на тия го ударят по собствения интерес, почва да *** кат заклано прасе. Ми умр*те си в мизерията бе , б*клуци.

1

Анонимен

преди 2 години

Да си купят по големи джипове с големи гуми. С тия ниски коли не става да се кара зимата в България.