29

Щирлиц

преди 2 години

Затруднено ли е придвижването до сараите на ерДоган,или да бъдем спокойни?

28

Сус бе

преди 2 години

На луната е още по-зле.

27

Гърдова глава

преди 2 години

Е това са точно тия улици около сараите на тоя оня, виждаш зид 5 метра, а улицата не е черен, а кафяв път.

26

Е, това

преди 2 години

все пак е ирония!В 90% от случаите, измъчените шофьори имат там къщи, построени именно поради наличието на такива дупки

25

Анонимен

преди 2 години

Върнете им Боко, он ше забрани кратерите.

24

Анонимен

преди 2 години

Имат кратери, но за сметка на това в Бояна квадратчето почва от 2500? хахахахах умрете в тиняяя

23

420

преди 2 години

СЕЛЯНИТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ ,А ДА ХВАЩАТ ПЪТЯ И ДА СИ ХОДЯТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА , НЕ ДА ПЪТУВАМ 1 ЧАС ЗА ДА ПРЕКОСЯ СОФИЯ И ВСЕКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ДА СЕ БУТА ПО СВЕТОФАРИТЕ КАТО МУЛЕ ПРЕД МАЙКЯ СИ

22

хаха

преди 2 години

Боли *** фаро. Гледам някои даже се радват. Жената кара Q8, аз си карам GLS-а. А ей тъй за всеки случай съм си взел и една Тойотка Секвоя с която си ходя и на балкана. S-ката зимата не я карам. Малко чистачката и момчето за всичко бръмчат че трудно се стигало, ама да са опрааат. Който иска поршета моршета, да слиза по центъро.

21

Имали

преди 2 години

2000 евро/кв, Клозета Европа, а столицата прилича на пакистанска тоалетна!

20

Някой си

преди 2 години

Малко са ми редактирани писанията няма лошо???...??.?

19

dakotabg

преди 2 години

Дупка,до дупка,а по средата пак дупка:(

18

tzveti8

преди 2 години

До РастатаИзвинявайте, но в Бояна, а и в другите "елитни" квартали на столицата също живеят простосмъртни, които не карат готини джипове, и са също толкова недоволни от дупките, по които си чупят трошките. А в Бояна данъците са космически, в замяна на което живущите там получават: липса на канализация, липса на детски градини, липса на контейнери за смет на места.

17

F

преди 2 години

До 15Може да плащат данъци ама един квартал където има стотици хиляди живущи плаща повече данъци. А като бай новобогаташ си е правил къщата там е било ливада. Не може да очаква за малкия си данък да му се прави специално улица.

16

Анонимен

преди 2 години

Живея в квартала от както се помня.Този проблем е от години и само с отпушване на тръбата няма да се оправи.Вече е правено Движението там стана много голямо а за новото строителство да не говориме!Няма нито канализация нито осветление.

15

F

преди 2 години

Айдеее у лево. Имате джипове. За 100 къщи няма да се притеснявам. Преди вас има квартали със стотици хиляди живущи и там също е лунен пейзаж.

14

Анонимен

преди 2 години

Много мога да хейтя по крайните квартали и да обяснявам кое е и кое не е София, но при цените на имотите там и данъците които се плащат за да се живее там е смешно общините да се извиняват с "нямаме пари да оправим пътищата" имате пре-достатъчно пари ама като откраднете 85% от тях не ви достигат. Може би трябва да намалите кражбите до 40% и ще стигнат да оправите пътищата.

13

Анонимен

преди 2 години

За Г.аня критерия е да е над другите, ако ще да е до Черни Връх :) Скоро там ще се качат и ще реват, че няма тротоари и паркчета :)

12

Някой си

преди 2 години

Значи хората в Бояна нямат пари ли.. Аз когато живее св Павлово Бояна беше село и така си остана нищо че нямат канелизация. Нямат пари. Това са олигарсите. Както французи и Англичани живей добре и акай на улицата. Хахаха

11

Алекс

преди 2 години

Така е в елитните квартали.

10

аз-ът

преди 2 години

За хората, които не са от София или не са идвали скоро. Когато дойдете следващия път погледнете към планината внимателно. Ако не сте идвали ще паднете - както номер 4 е написал - буквално къщите на Витоша се качиха. Още малко на върха ще стигнат. Толкова са на високо, се виждат дори над високите сгради, които настроиха по южните квартали. Ми няма да ги съжалявам. Даже се радвам на нещастието им.