45

Сан Чопанса

преди 2 години

Както се очакваше, война няма да има. Само помпане на мускули и от двете страни.

44

Анонимен

преди 2 години

Нагли рашки, не искали воина а пращат зелени човечета и парчетосват от украина, я крим , донецк или лугански а не искат воина пияните ***

43

ЗАЩО?

преди 2 години

Я вещите американофили да обяснят: Оставяйки настрана петрола - какво пазят американците в Сирия? ЗАЩО са на територията на суверенна държава БЕЗ НИКОЙ да ги е викал? И с каво повеението им съответства на възвишените бръщолевиници от последните дни?

42

Анонимен

преди 2 години

Не искала война,ама окупирала украинска земя. Е искала война ама пишела ултиматуми към Сащ?Какво има да мисли и да знае повече Америка?Вие сами сте написали всичко,казали също!Татарски лъжи,наглост и измамност!

41

Обективно

преди 2 години

Разбира се, че Русия Не иска война с Украйна, АКО ТЯ ДОБРОВОЛНО ИМ ОТСТЪПИ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК. ВЕЧЕ ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ РУСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ДА ГИ ПРИЗНАЕ ЗА НЕЗАВИСИМИ. ТОЧНО КАКТО ПОСТЪПИХА С КРИМ. А УТРЕ ЩЕ ИМА И КАМЧИЙСКА НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА. СЪС СИГУРНОСТ.

40

Гуню

преди 2 години

Русия не иска, ама оня склер....озирал старец Байдо му се иска.....Тея га..дни американци, трябва да си продават пушкалата.

39

Анонимен

преди 2 години

Русия окупира част от територията на Украйнам това означава, че Русия иска война

38

Bili

преди 2 години

Лавров каза че само англосаксонските посолства изтеглят дипломати от Киив. Те знаят нещо което други не знаят...Русия пази от геноцид няколко милиона руснаци в Украйна. Затова трупа войски и чака провокация от ми6.

37

Ха-ха

преди 2 години

До до 14А те сега колко са там, еле пък към гръцката граница, дето е и нашата.

36

Анонимен

преди 2 години

46 и всички трябва да тръпнем от щастие ли? Че като има атомни куфарчета в членките на НАТО да спим по-добре ли? Е не става. Някак не ми става добре като си помисля за радиация, облъчени деца, отровена природа, вода, която те убива и всичко това защо? За да може един дедо да си гарантира парите на синчето си, инвестирани в Украйна.

35

Анонимен

преди 2 години

Нещо го вразумиха май.

34

Анонимен

преди 2 години

То на думи могат да кажат каквото си искат руснаците, ама на реални действия и струпани войски по границата ли да вярваме или на обещаните думи от тях?

33

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да разбере веднъж завинаги,че планетата Земя си има лидер и това е свободна Америка.Щом не им харесва това ,моля да напуснат Оон и да се откажат от статута си там.Да се окопаят като Северна Корея и да си изтрелват ракетите.Те лидери на света няма да бъдат ,даже да направят салтомортале или война.Просто никой не смята монголските ценности на Чингиз хан за световна идеология за пример.Факт.Светът иска свобода и демокрация.

32

14-ти януари

преди 2 години

Във връзка с казаното от генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че е възможно засилване присъствието на войски на пакта на източния му фланг и други подобни, Лавров в отговор на журналистически въпрос каза: Аз вече не разглеждам сериозно изреченото от този човек. Мисля, че той е загубил връзка с реалността.

31

володя

преди 2 години

До СандоВ Крим имаше референдум 20 дена след като ги окупираха. И в Кърджали ще има референдум, само трябва да дойдат местните сили за самооборана от Анадола.

30

Bili

преди 2 години

Лавров каза че войниците по украинската граница не са под командването на Киев...там са доброволчески отряди и чужди спец служби, предимно МИ6. НАТО разположи 200 ядрени американски бомби в страни членки близо до русия. Ако не се изтеглят ще бъдат ударени...което обяснява защо Полша кани руски военни инспектори...Канадеца колко ядрени бомби държи в БГ?Или президента, кучето на ЦРУ ги вкара?

29

Анонимен

преди 2 години

Не лъжи дърто комунистическо куче. Още помним вашите зелени човечета б донбас луганск и крим

28

Анонимен

преди 2 години

Планетарния лидер Америка ще даде урок по дипломация в 21 век на монголска Русия останала някъде в 17 век в мисленето.За какво по дяволите пишете ултиматуми като си знаете хала,бе Лавров?

27

14-ти януари

преди 2 години

Пиндостан е поискал Съветът за сигурност на ООН да се събере на открито заседание в понеделник само заради фейковете около Укропия ли или държдепът е подушил и подочул, че Государят Путин води разговори с желаещите да се присъединят към ОДКБ Венецуела, Куба и Никарагуа? Само преди 20 дни ОДКБ демонстрира своята светкавична реакция, виртуозност, ефективност и разширяването му в Латинска и Южна Америка ще бъде търсеният руски удар срешу пиндостанската наглост в Източна Европа.

26

ОТНОВО

преди 2 години

Давам шанс на американофилите - убедете ме че сте по-добри и каузата ви е по-добра от русофилите! И ще ви подкрепя!