85

Азиатски Терористи

преди 2 години

Жужето - Н0.1Лаврата - Но.2

84

Киндзадза

преди 2 години

Русия няма да нападне Окраина. Това е срещу интересите и е единственото, което ще е в полза на ФАЩ. Украинците загубиха правата и свободите си, лъжата за руската заплаха и "врагът", вече не вършат работа. Когато е студено, беден си, разбираш, че си роб на западналяците и правителството ти те възприема единствено, като пушечно месо и скот, тогава започваш да задаваш въпроси и да търсиш отговори. Вече имаше протести, които бяха потушени със сила. "Нахлуването" все още спасява марионетките на ФАЩ.

83

Rrr

преди 2 години

Придурки, мы читаем ваши комментарии и имейте ввиду что отношение в России к вам будет соответствующее.

82

Me

преди 2 години

Каква я мислехме, а стана пак както винаги. Къде са ти военно тактическите къчове? Стана за смях Русия, добре че западняците са културни та не се смеят открито.

81

Сун Цзъ

преди 2 години

Започни войната, когато вече си я спечелил!

80

Анонимен

преди 2 години

До Боко......А ти си за затвора! За написаното при една правораздавателна система в нормална държава не ти мърда някоя годинка! И това ще стане!

79

пасарела

преди 2 години

Ленин , Сталин , Брежнев , а па сега и Путин !! Стига с такива *** плашихте хората и света ! Кои са тези динозаври , нямат ли мисъл ,родителски чуства , сестрински , братски , човешки , та ни плашат само с войни и мизерии ! Това са присъщи на ленинските приоми за владеене на човешката психика !Света не може да се оттърве от такива *** , а ги има много и в БГ !

78

Анонимен

преди 2 години

Като видя Лавров и винаги се сещам за Сър Чарлз Робърт Дарвин...

77

Студент

преди 2 години

Някой вярва ли му на тоя ?! Естетвено,че се готвят и определено ще ИСЦЕНИРАТ НЕЩО,за да навлязат в Украйна.Крайната цел на руснаците е да сложат послушно правителство в Киев,само дето народът не иска това ... Ако нямаше такъв международен отзвук досега да са прегазили границата...

76

Боко

преди 2 години

Ама мурика иска. И киро дава. Ще ревете за боко. Гледайте там още театри и чекмеджета. Радев е за трепане

75

Алекс

преди 2 години

Кристално ясно е,че Русия не иска война с Украйна.Война се започва,за да спечелиш нещо ценно.В Украйна такова нещо няма.Има гладни укри,ниви и ливади.За това не си струва да воюваш.

74

Краят на феодалите!

преди 2 години

На кремълските тирани не бива да се вярва. Забележително е, че единствено феодалните режими в Европа се занимават войни и това са Русия, Турция и Сърбия. В 21-век феодализмът ще изчезне като политическа система не само в Европа, но и навсякъде по света. Ако феодалите разчитат, че войните ще ги спасят, те се лъжат. Времето на феодалите изтече още в края на 20-ти век. Войната с примитивните феодали няма да се размине, за да ги изпрати в историята...

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 Главните фашаги ще виснат на червения площад...само гледай!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89.......Ти пък какво се обаждаш? Утре, когато украинците рипнат и окачат главните фашаги по кестените на Крещатик, когато изтребят олигарсите и предателите и си подадат ръка с руските си братя, нали ще почнеш да псуваш и украинците!

71

Растата

преди 2 години

До глупацците, които само повтарят,че защо ли Русия не си изтегля войските: защото в Украйна живеят няколко милиона руснаци, а добронамерените и демократични натовци само чакат някоя минимална провокация, за да започнат да стрелят и после да обвинят Русия в агресия. Е затова има 100 хил. военни там.

70

Анонимен

преди 2 години

Абе Русия искаше война с Украйна, ама вече не иска защото разбра че нищо няма да остане остане от нея след тая война.

69

Анонимен

преди 2 години

Навитата пружина се чупи често.Да не стане така?

68

До анонимен 79

преди 2 години

До До62..........Лъжеш или си повярвал на лъжци! Одеса е населена предимно с 1/ руснаци; 2/ евреи; 3/ БЪЛГАРИ; 4/ украинци; 5/ гагаузи и др. Там рядко се чува украiньска мова! Руснаците са като свита пружина, която чака часа си да се разплати за изгорените живи хора в Дома на профсъюзите! Източникът ми е абсолютно достоверен,не е български гражданин, говори перфектно руски, английски и немски. И български! Често пътува до Юкрейн и има безупречна информация!

67

Е мека

преди 2 години

Лавров, поомекнахте значи, браа'чед?

66

Анонимен

преди 2 години

Одеса е тракийско селище, а древните укри са изкопали котлована на Черно море.