137

Обективно

преди 2 години

СТАЛИН ДОБРЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА, ЗАЛАГАЙКИ БОМБАТА НА МАКЕДОНИЗМА НЕ САМО ЗА БГ, А И ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА!! СЕГА - ЕС! А ЕВРОПЕЙЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НЕГОВАТА ПОЛИТИКА БЕЗ ГРАМ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИСТОРИЧЕСКИ АНАЛИЗ!! ПРОСТО БИЗНЕС = ПРОСТО Киро! Но бомбата ще продължава да цъка и след това!!!

136

Българин

преди 2 години

Никаква отстъпка с РСМ!

135

Брр

преди 2 години

Може ли са влязат в ЕС хора с тоооолкова необяснима омраза към друга държава?!? И добро ли е това???!

134

Анонимен

преди 2 години

Не може да има българи и македонци в един документ, една държава, една планета и т.н. Споменаването им като нещо отделно Е ВСЪЩНОСТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО кирчово.

133

Крис

преди 2 години

Тате каза, че ще ми купи колело ама друг път!

132

О хо хо

преди 2 години

Ще влязат, ще влязат, когато ти цъфнат налъмите! По- скоро Ботев и Вазов ще станат македонци!

131

Анонимен

преди 2 години

T.e няма да го направят. На македонци не вярвай никога. Гърците и за това настояваха да си сменят името на държавата моменто. Няма после, без определен срок - на момента или блокада

130

Анонимен

преди 2 години

Махайте безсмислените ограничения за хората и икономиката! Помогнете на хората за си посрещнат разходите! Осигурете работа и спокойствие! Не ни интересуват нито македонци, нито марсианци! Спрете да се занимавате с тьпотии, а истинските проблеми на населението да замитате под килима!

129

Анонимен

преди 2 години

Щом бързат значи имат нещо на предвид ,някои хора вече се облизват за еврофондовете и си мислят че ще надживеят исус,мислят си че европеиският съюз ще им дава пари на вересия.

128

Lina

преди 2 години

Аз не мога да разбера толерантността към пр.ост, ограничен, нагъл народ, който унищожава паметници и дискриминира хора. Същите висят пред посолството за български паспорти. Стига си се усмихвала и мълчала- обясни. За какво ти е този англ?Иначе целувките между двамата си ги обяснявам.

127

Петковски

преди 2 години

Айде стига с тия македонисти, че ми писна. На са за Евросъюза. Още живеят с идиотизма и омразата срещу българите от 20 век на титова Югославия

126

Анонимен

преди 2 години

Мекатата ще влязат в ЕС, но няма краен срок.

125

Анонимен

преди 2 години

Щом те не бързат за ЕС, и ние не бързаме по този въпрос. Като го решат, да се обадят.

124

Анонимен

преди 2 години

Като няма краен срок,РСМ ще влезне в ЕС когато ги признае, освен другите изисквания..

123

Анонимен

преди 2 години

Само не е ясно на хората бежанците калкво правят в истанбул ,някои икономист специалист инжинер и юрист, ще ни разяснили ситуацията че ния нямаме теза.

122

Анонимен

преди 2 години

Българите явно нямат нищо против историята им да бъде подменена, и да затънат в етнически конфликти в идните 20-30 години. Така излиза от пълното им равнодушие пред случващото се ПРЕД ОЧИТЕ ИМ предателство на Кирчо.

121

Бачо киро крепоста

преди 2 години

Малко има в българия пандемия от спин като в русия и украина,безбожна корупция демографски срив,икономически колапс и изпростачване и чалгализиране на населението така наречените ***.

120

Хакуна матата

преди 2 години

Ще ни изпързалят май!

119

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами просто Киро ... Татко ще ми купи колело, ама друг път ... !!!

118

Nick

преди 2 години

Абе ние ли имаме зор или Македония че им се мазним на тея. Всичко друго ни е цветя и рози та само с тях се занимаваме. Алоу ... ток, цени, инфлация, ковид ... всичко това вече не е проблем само макетата са ?