197

Щирлиц

преди 2 години

"вкарването на българите в конституцията РСМ"...Ало,в Македония най много са БЪЛГАРИТЕ,независимо за какви се мислят като резултат от коминтерновското тероризиране!Демек искате да предадете България за пореден път,признавайки българското мнозинство в Македония за малцинство!!

196

Х

преди 2 години

Тоя от как стана премиер само с македонските въпроси ни занимава, като че ли нямаме по важни. Инфлация и предстояща война никак не го засяга явно. Поредния лъжец и хвалипръцко!

195

Pirin

преди 2 години

A makedoncite shte vlizat li vav Bg parlamenta

194

" селянин "

преди 2 години

Ти гледай , истинските българи в България да влязат в конституцията , защото имаш много лоша карма като твоите предшественици .

193

Joko

преди 2 години

Кире, батьовото, тичай да пика ш на син камик. За друго не ставаш !

192

Освен да се лези

преди 2 години

Друго не знае този мошеник

191

ИСТОРИК

преди 2 години

ИСТОРИЧЕСКАТА КОМИСИЯ ИМА ИСТОРИЦИ САМО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА, ОТ МАКЕДОНСКА НЯМА НИТО ЕДИН ПРИЗНАТ МЕЖДУНАРОДНО ИСТОРИК. АКО ИСКАТ ДА СИ ПОКАНЯТ ЧУЖДИ ИСТОРИЦИ, ЗА ДА ИМ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ ЗА ЛЪЖИТЕ И ЗАБЛУДИТЕ... КАКВА Е ТАЯ КОМИСИЯ ИСТОРИЦИ ДА БЕСЕДВАТ С ЛЪЖЕИСТОРИЦИ... ВСЕ ЕДНО СПАРОТОК И ОНЯ ВЕТЕРИНАРА ПЛАМЕН ПАСКОВ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ДА СПОРЯТ С ПРОФ. АНДРЕЙ ПАНТЕВ ИЛИ С АРХЕОЛОЗИТЕ КИТОВ И ОВЧАРОВ... АМАН ОТ ВЪПИЮЩА НЕГРАМОТНОСТ. мОЖЕ ЛИ ДА НЕ СИ ЗАВЪРШИЛ ПЪРВО ОТДЕЛЕНИЕ ПО ИСТОРИЯ И ДА СЕ ИЗТЪПАНИШ?

190

Анонимен

преди 2 години

КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА, КОЯТО КРАДЕ ОТ ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ И СЕ ОБОСНОВАВА. НЕОГРАБЕН НЯМА - ОТ АЛБАНЦИТЕ ДАВАТ ДНК МАТЕРИАЛ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ ДА СЕ ДОКАЖАТ ЧЕ СА КОРЕННО БАЛКАНСКО НАСЕЛЕНИЕ, ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСТОРИЯ-САМУИЛ, ИВАН ВЛАДИСЛАВ И ЕЗИК, ОТ ГЪРЦИТЕ ИСТОРИЯ И ГЕОГРАФИЯ, ОТ СЪРБИТЕ ПАК ИСТОРИЯ КРАДАТ - СВОЯТ КРАЛИ МАРКО, СТЕФАН ДУШАН, ВУКАШИН УГЛЕША, АМАН ОТ АЙДУКЛЪК ХАХАХАХА

189

историк

преди 2 години

Аз не зная защо им пречи на македонските българи да си имат държава, чието население да има право да се самоопределя като българско по произход?!?! Явно титовата върхушка, чиите бощи и деди са извършили кървавата коледа във Вардарско е гузна, жертвите да не поискат да се отворят титовите досиета за престъпленията им и затова да не изгубят властта... Затова и днес се тормози българското население там и хората си губят работата ако са българи. Така ли ще влизат в ЕС македонските комунисти - ЕВАЛА!

188

Анонимен

преди 2 години

Както и за вдигане на ветото няма краен срок. Ще съдим по резултатите, а не по срокове, каза също Радев.

187

Анонимен

преди 2 години

Този все в схеми ни вкарва долен подлец

186

Заглавието?

преди 2 години

РМС?Звучи ми като веруюто на ремсистите от стратегическия съвет на Радев.

185

Бай Тошо

преди 2 години

Туй Киретата конституциията за кръчма я имат. Ту вкарват, ту изкарват, ту лъжат, ту им е основен приоритет ..... Какво да ги правиш. Те си живеят в някакъв виртуален друг свят.

184

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И татарите от Македония ще влязат в ЕС,ама няма краен срок. Да се обърнат към Ердоган и Путин да ги отблокират . Ветото не е Българско,а руско и турско. И го казвам като човек ,който храни гадни,но и добри спомени от българо-руските отношения. Изгодно ми е да сме в добри отношения с руснаците,но не заради антибългарската политика ,водена от времето на Екатерина "Велика" ,а заради обикновенните българи и руснаци,които се обичат. Аз съм с народът си!

183

Когато

преди 2 години

в българската конституция запишете, че има български граждани ПЪРВА категория, без таван на пенсията и български граждани ВТОРА категория, с таван на пенсията.

182

ED

преди 2 години

Македонците ще влязат в ЕС, но няма краен срок.

181

Анонимен

преди 2 години

Тогава не трябва да има краен срок и за нашето вето.

180

Анонимен

преди 2 години

Тате ще ми купи колело, ама друг път.

179

sante_dog

преди 2 години

Киро, дай ми пари на заем, аз ще ти ги върна, ама без краен срок...

178

Дайте на всички

преди 2 години

Дайте на всички македонци българско гражданство и готово - да си се обиждат един друг да ги видим. Така постъпи Румъния спрямо Молдова.