16

xaxsasбв

преди 2 години

До 1 - Ситуацията на Австралия open малко напомня поговорката "Когато котката я няма мишките започват да църкат."

15

Анонимен

преди 2 години

Ноле си е тарикат, затова си носеше два теста - положителен и отрицателен. Според ситуацията вадеше нужния. Напомня ми за македонците. Те обикновено имат три поспорта - македонски, български и сръбски. Водят онзи, който им е необходим за момента. Балкански работи!

14

Анонимен

преди 2 години

Хахааа, липсва ли ви Нолето? Гледайте ГМО турнир в страна, в която умират по 100 ваксинирани на ден.

13

Анонимен

преди 2 години

мачкай фашистите, Ноле !!

12

Анонимен

преди 2 години

Беше ясно още като се опита да влезне с грешна виза!!! Защото, визата, с която се опита да влезе е обикновена без медицинско изключение, за да не предоставя документи на ВЛАСТИТЕ!!! А само на организаторите! Но не се получи....Идеята му е била, да влезне с обикновена виза и на границата да предостави документа от организаторите, т.е. няма предоставяне на медицински документ официално на властите на Австралия, ама митническият контрол в Австралия не е като на Бълканите....или някои им е подшушнал

11

Анонимен

преди 2 години

3 за мен най-велик е Гришо. Не ми пука какви победи има. Наше си е момчето и за това ще е най-велик. Другите са просто носители на титли, но не могат да спечелят сърцето ми.

10

Totenkopf

преди 2 години

Един месец отвличане на вниманието от жизнено важни проблеми с Джокович не ви ли стига, та отново продължавате?

9

Анонимен

преди 2 години

Сърбинът не поиска да приеме"Правата"вяра и сега всички лешояди са на път да го разкъсат,смешни и жалки сте вече така наречените апологети на"демократичните"медии!

8

Анонимен

преди 2 години

Допинга е влят в светата троица Джокович,Надал ,Федерер масово взимат материал .Жалко за спорта жалко за проверяващите .

7

Анонимен

преди 2 години

Абе всичко е фалшиво бе. Само ваксините са истински. Няма ковид преболедували, няма хора с имунитет, няма. Има само ваксинирани. Преболедувалия нищо не значи. Само и единствено светата ваксина прави имунитет, нищо друго. И щом ваксината не може да създаде имунитет, значи нищо на тоя свят не може. Един е Пфайзер и ваксата е неговия пророк. Всеки, който отрича новата религия да бъде оставен да умре в болницата от отказ на лечение. Хайл вакса!

6

До 1

преди 2 години

Е кой ше приеме титла в отсъствието на най- добрия? Човек без достойнство. Мани такъв шампион.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако теста е истински, няма как на следващия ден да е отишъл в Испания и след това във Франция и след това да се върне в Сърбия за отрицателен тест.

4

Анонимен

преди 2 години

Истински е, колкото е истинска декларацията на Киро П.

3

Анонимен

преди 2 години

Балкански нрави.Ако мине номерът.

2

Анонимен

преди 2 години

Кой е по голям Надал + или Джокович - .Гласувайте ,моля .Кучето Роджър е трета глуха .

1

Анонимен

преди 2 години

Джокович отиде на кино .Надал вземе ли Австралия ,Ролан Гарос ще си скъса *** да го вземе и става с 22 .Ноле няма шанс да гос тигне възрастта цъка а Ферди вече е в трета глуха.Ферди нямаше конкурент ,ако Надал и Джокович бяха набори с него Ферди щеше да спечели 10 11 макс