116

АнонимеН

преди 2 години

ДА ФАЛШИВ Е! КОМУНИСТА Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК И НЕ ВЕДНЪЖ Е БИЛ ХВАЩАН В ИЗМАМА И ЛЪЖА!

115

Биволъ

преди 2 години

То е като нашия ПростоКиро. Ако някой обикновен човек попълни за държавна служба декларация с невярно съдържание, ще го съдят та ще го разкатаят,но за протежето на резидентна законите не важат, дори и Министър-председател могат да го изберат.

114

ФатаМоргана

преди 2 години

Другари, уцелете се с поредната помпа и чакайте Медведев - Надал.Вие го заслужавате, рая е ваш + девствените... както сме се разбрали.Само парите уЗаТ ми ги входете.Както повелява завета.

113

Анонимен

преди 2 години

Сърбин лъжец? Не може да бъде...

112

Анонимен

преди 2 години

Хахах, лъжливото сърбе

111

Опитал се да

преди 2 години

Избеген ваксинация? А ли ви е била градушка нещастници? Изобщо ваксинацията не е стояла на дневен ред, че не е и нещо принудително за да я избягва. Това че фашистките *** от Австралия я изискват я наагат на международен турнир вече е друг въпрос за съда предимно.

110

Анонимен

преди 2 години

Балканската шмекерия не води до високи върхове!

109

Анонимен

преди 2 години

Този П..и..ч си е направо кирпич ,да отиде в Сърбия и да види само нещо напълно обикновено- храната , 10- пъти по- качествена от продуктите ,които се пробутват по магазини и пазари тук и по- евтина , а ние мрем като мухи от некачествена храна ,уж сме в ЕС, над 90% процента от заболяванията тук са от скъпите б..о..к..л..у..ц..и ,които ни карат да плащаме като "храна" ..и после се пише К19 и "усложнения"

108

Анонимен

преди 2 години

ДО ПИЧТи излизал ли си от България изобщо? Ходил ли си в Сърбия? Виждал ли си им магистралата? И това без пари от ЕС. Разходи се до Белград да видиш много красив град. Изобщо ги плещиш да се намираш на приказка само.

107

Анонимен

преди 2 години

А , те другите всички са с "реални" сертификати ,защо премълчавате , "Труд" вече го публикуваха, как в Испания е работила група за издаване на фалшиви ,и че голяма част от клиентите им са били спортисти..значи за един мълчим , а други веем като знаме на "Реда"- който не го спазва- на показ ,нещо се изгуби познатият ни от преди "другарски съд" ,ама май се завръща ,сега го накарайте Ноле и "градивна самокритика " да си направи ,за да е "пълно щастието"

106

Пич

преди 2 години

Седнали да плюят ЕС, и да ми разправят колко добре били сърбите. Приказки под шипковия храст в кварталната кръчма. Само заради ЕС, без да си мръднете мързеливите заадници, в момента сме много по добре от сърбите. Който е имал работа със сърби ще ви каже, че хората искат в ЕС. В момента са на издръжка на руснаците по модела от комунистическото минало. И колкото и да ги попмап, пак ги задминахме. Погледнете икономическите резултати на двете държави. Минала слава и самочувствие без покритие, това е

105

Пич

преди 2 години

"кой ти завижда на тебе бе??? Това да не ти е някоя чалга песен?? завист та завист... боже мой.. какво е това мислене на ниво детска градина?"Ти смени дилъра. Говорил ли си със сърби някога? Ама не някаква изпаднали сееляндури, а интелигентни и образовани сърби? Защото аз имам работи със сърби всяка седмица. Първото нещо което ти казват е - "Ейй, супер, че ви приеха в ЕС! Ние много искахме, но политиците ни са калпави". Сърбите някога бяха голяма работа, сега са зад нас и по GDP, и по стандарт.

104

Точен

преди 2 години

Уплашиха се западняците! Западът 5 века е крадял и лъгал света, ама му идва краят и хапе като умираща змия.

103

Алекс

преди 2 години

Ясно е,че е фалшив.Балканският финт не се получи в Австралия.

102

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател "Разберете най -сетне , че сърбите ни завиждат и се радват на нашите неуспехи." -- кой ти завижда на тебе бе??? Това да не ти е някоя чалга песен?? завист та завист... боже мой.. какво е това мислене на ниво детска градина?!?!? На сърбите им е през фара за нас, както реално на всичките ни балкански съседи! Приемат ни за посмешище и за това са виновни политиците ни от последните 150 години! Завиждал ти някой.... сменяй дилъра!

101

Пич

преди 2 години

Разбира се, че е фалшив. Типични балкански номерца. Трябва да го изгонят от тениса по прицнип този паалячо.

100

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че е фалшив! Както и на давайГришо, както и на още един куп други тенесисти минали по същата схема! И това е абсолютно нормално! Няма здравомислещ професионален атлет, с една дозина лекари, които им следят здравето денонощно, който да си инжектира тези експериментални препарати! Всичко останало е театър за уфтсете! И не!Няма нищо лошо във фалшивите тестове! Това е един от начините човек да си осигури дексриминационния грийн пас без да се трови или да плаща за "русата сестра на елита"

99

Анонимен

преди 2 години

Джоко изкара вируса когато ДришУ го ЗАРАЗИ !!Щом отваряте темата нека бъдем прецизни докрай......От друга страна на преболедувалите трябва да се издава ВЕЧЕН сертификат за Корона защото за разлика от ваксаните които УМИРАТ то преболедувал умрял НЯМА !!!Това е ИСТИНАТА и всичко останало е СЛОВОБЛУДСТВО !!

98

Анонимен

преди 2 години

След като е получил позитивен тест вкаран ли е в тяхната система? Има ли заповед за карантиниране? Едва тогава може да се държи сметка. Ако не е поставян под карантина официално, значи тестът е фалшив и само с цел да има документи аз АО'22 как да покрие ваксинационния критерий по изключение.

97

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

Сърбия и Русия -самозабравили се *** за кито и държавата помага в лъжите (за рашата всичко в последните 105 години е ЛЪЖА). Остана и лудия Лукашенко да си повярва. За праисторическа Северна Корея да не говорим.