7

Анонимен

преди 2 години

В къщи и тримата взимахме бромхексин като се заразихме от ковида. Дали е помогнал не мога да твърдя. Един трябваше да пие и антибиотик заради двойна бронхопневмония. Оправихме се, но усещането ми е, че всичко зависи от индивидуалния имунитет. Общо взето сме в нормите, без хронични заболявания, алкохол и цигари, с балансирано хранене и килограми. Май там е разковничето за справяне с ковида.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо държавата трябва да купува лекарства с парите на всички, а след това ваксите да искат хората, които не са ваксани, да плащат двойно за лечение. Не е ли по-добре индивидът да решава дали да употреби лекарство или не..

5

Реално!

преди 2 години

"В началото се считаше, че лекарството на Merck има 50% ефективност при лечение на коронавирус. После се оказа, че... " са като ваксините. Вземете ги разкараите и тях.

4

Ей го па тоя 2

преди 2 години

Хапчета не искал, ваксини сигурно и тях не ги иска, мерки не иска, абе ако може нищо да не се прави и кой умре - умре, щото то и без това вирус няма, всичко е част от световната конспирация за източване на здравните каси във всички държави.

3

Анонимен

преди 2 години

То писва от Акад.Проф ,Доц.Смело заявявам ,че са нескопосани.Ако имаха малко акъл щяха да натиснат за една болница с 600 700 легла а те само баят кво да се прави .

2

Анонимен

преди 2 години

Е как няма да се наведем на Пфайзер? Може ли такова нещо? Задължително да се поръчат няколко милиона опаковки от лекарството на Пфайзер. На човек по 10 опаковки да му се дадат задължително, няма не искам, няма недей. То господарите как ще си оправят икономиката ако не ни разболеят и излекуват с магическите си ваксини и илачи? Давайте, поръчвайте. Нали за това сте там, да изпълнявате заповеди.

1

dakotabg

преди 2 години

Тя и на Pfizer,не ни трябва,ама нейсе...