27

Анонимен

преди 2 години

До 25 Анонимен Наистина, някои публикувани научни изследвания установяват,че в черния пипер има едно вещество - пиперин, което има определен ефект против ковид.. . . . . . . . . . А ти си този, който може да поправя академика, защото си такъв на квадрат!

26

хм

преди 2 години

Преди 4-5 месеца, антиваксърите много се радваха на Molnupiravir-а, защото щял да направи ваксините излишни. Тогава бях писал, че това лекарство е 100 пъти по-опасно от ваксините и ме анатемосаха. Още преди няколко години е било замислено и е имало големи опасения, че наред с вируса, може да прецака и здравите клетки, ама кой да прочете. Самото лекарство действа, като внася грешка при копиране на вируса, така, че да спре да се възпроизвежда. Само, че грешка може да се внесе и при здравите клеитк

25

Анонимен

преди 2 години

Спокойно и за ваксините след някоя друга година като мине истерията ще започнат да излизат стаии, че увеличава шансовете от рак на това и онова защото тя също е мутаген. Но за сега си бийте. Това е най-лесния IQ тест на планетата. Би ли си ваксина срещу КОВИД в периода 2021-2023, ако отговора е да, вероятно си лековерен, наивен и пpocтоват.

24

До 18

преди 2 години

Ако не знаеш, човекът биологично е бозайник и като такъв е също като животните. Интелектуално има разлика, при някои, основно ваксъри, е минимална. Второ, в Япония се пребориха с фармамафията и го прилагат от половин година и резултатите са изключително добри. За това обаче в бг и западна(ла) Европа не се говори. Засега ви стига. С ваксъри не се спори с аргументи, там култа е железен. Тези, които ви пишат опорките, са също толкова продажни кухари, колкото и тролчетата им.

23

ВНИМАНИЕ!

преди 2 години

Прочетох преди време следното нещо: АКО ХОРАТА ОБРЪЩАХА НА БОГА ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ, КОЛКОТО ОБВЪЩАТ НА ВИРУСА... Мисля, че беше от материал на Е. Х. (пиша само символите,. нямам за цел да "рекламирам", но според мен е редно да го спомена).

22

Анонимен

преди 2 години

"В най бедната страна в ЕС преобладаващата част от населението са професори, академици, геоанализатори и.т.н. Как пък не прочетох нещо от по обикновени хора мед. сестри, инженери или техници продавачки! Заключението е че професорите и академиците са най бедната социална прослойка на общество! Боже, слез долу и си вземи вересиите обратно! Но явно е, че народа така иска и статкв ....абе, има си и доста хора като тебе, които пък въобще не са по темата, а са влезли просто да избият някой комплекс

21

Анонимен

преди 2 години

Все повече учени откриват парацетамола и витамин С

20

Анонимен

преди 2 години

В най бедната страна в ЕС преобладаващата част от населението са професори, академици, геоанализатори и.т.н. Как пък не прочетох нещо от по обикновени хора мед. сестри, инженери или техници продавачки! Заключението е че професорите и академиците са най бедната социална прослойка на общество! Боже, слез долу и си вземи вересиите обратно! Но явно е, че народа така иска и статкв

19

Анонимен

преди 2 години

Баси мошениците сте ейййй.

18

До 15

преди 2 години

Ивермектин се дава на животни за вътрешни пaразити, например краста и то само в краен случай... Ама от хора, които пият дезинфектанти кво да се очаква...

17

Анонимен

преди 2 години

Леле, добре че тоя неадекватник не ни е дядо... Какъв профилактичен бромхексин, бе бате, той е лекарство, което втечнява секрета в дробовете и улеснява отхрачването... Освен при инфекции, се пие от пушачи за очестване на дробовете ... Не знам откъде ги намирате все едни дементни сенили.

16

Анонимен

преди 2 години

Отказвайте ги всички, не само тези.

15

До бг лекари,лабо...

преди 2 години

Лабораторни специалисти и каквито е нужно още - изследвайте и ивермектина и неговата ефикасност срещу ковид вируса и обявете и обяснете публично резултатите. Сравнете ги и с тези за новия бъркоч на пфайзер. Продължението - като видим резултатите

14

Анонимен

преди 2 години

В България се пият предимно долнокачествени антибиотици. Такива изписват лекарите защото са по-евтини. Преди два месеца заради ковид един от семейството се наложи да пие антибиотик. В аптеката ми казаха, че струва 16 лева. Казах на фармацевтката да ми даде най-скъпия еквивалент. Беше 40 лева. Него взех. У нас всеки лекар, доцент, професор и академик има вземане-даване с фармаиндустрията и затова препоръките са различни, продуктово позициониране, търговия за милиарди.

13

АнонимеН

преди 2 години

ОСНОВНАТА СМЪРТНОСТ ПРИ КОВИД В БЪЛГАРИЯ Е ОТ УПОТРЕБАТА НА АНТИБИОТИК! И В МОМЕНТА 90% ОТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ИЗПИСВАТ АНТИБИОТИК ПРИ ГРИП КАКЪВТО Е КОВИД!

12

9

преди 2 години

Компетентно мнение..... ДНК на на вируса .... Ковид 19 е рнк вирус. От там ми стана ясно колко академично гледаме на Тея проценти. Аз искам Тея всичките експерти да си покажат банковата сметка от къде кога и колко пари са взели за лобиране

11

Най накрая;)))

преди 2 години

Най- накрая, един от титулажите да каже нещо смислено, а именно бромхексина. Всъщност, другите лекарства, не ви требет, пийте си бромхексин профилактично и нема да има усложняващо развитие на подобни вирусни заболявания. Аз дори само по едно бромхексинче вечер си пийвам и на сутринта немам проблеми.

10

Анонимен

преди 2 години

Абе профилактичното пиене на хапче води до резистентност на организма към даден медикамент и след това ще бухат антибиотици . Тоя не го слуша главата.

9

Анонимен

преди 2 години

Брей, доживяхме да прочетем кверцетина, след над 30 000 убити.

8

Анонимен

преди 2 години

Акад,Проф, Доц