43

АнонимеН

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ ПУСНЕ НОВ ЩАМ МАСОВО НАД СВЕТА КАТО ДЕЛТА И ОМИКРОН Е БИЛИ! БИЛИ ИМА ЦЯЛА ТОРБА С НОВИ ЩАМОВЕ И АКО ИСКА МОЖЕ ДА ПУСКА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО НОВ ЪПДЕЙТ! И МНОГО ЛЕСНО ЗАРАЗЯВА! ПРЪСКАТ БАГАЖА ПО ЛЕТИЩАТА, МАЖАТ ХАРТИЕНИ ПАРИ И МОНЕТИ И ЗА НУЛА ВРЕМЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА ПЛАМВА С НОВ ЩАМ!

42

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

41

Анонимен

преди 2 години

Как ще предвидите нещо, което не сте изолирали все още?

40

ДО 40

преди 2 години

Глупости! А чумата? А холерата? Там е 99% смъртност.

39

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

И ти плещиш не по-малки глупусти от Симидчиев.Нормално е вирусите да стават все по-заразни и с намален леталитет, докато се превърнат в ако не съвсем безобидни, то пане в такива с които атакувания вид спокойно да преживява.Няма документиран случай, някой вид да е изчезнал в следствие на вирусна атака.НЯМА И ДА ИМА.

38

Анонимен

преди 2 години

Още чакам поне намек за случващото се в Канада. *** нема да дочакам, а и обичайно ме позатриват. Апологетите на властта и ваксата са вече във властта и нямат спирка.

37

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев на боб или кафе ще предвидиш?

36

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ Е АБСОЛЮТЕН ГЛУ-ПАК! КАЗА, ЧЕ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ СА С ПО-СЛАБА ЗАЩИТА ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ! И СЕГА ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУ-ПОСТИ! ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДВИДИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ВИРУСА!! НОВОТО НОРМАЛНО Е ДЕЛТАКРОН ПОЛУЧЕН ОТ КРЪВОСМЕШЕНИЕ МЕЖДУ ОМИКРОН И ДЕЛТА! И ДЕЛТАКРОН Е ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ ОМИКРОН!

35

ще ни изтребят до кр

преди 2 години

Споко. Няма никакъв шанс подобно нещо да се случи.Не се е пръквал досега вирус, който да засяга повече от 50% от популацията.Няма и да се пръкне.Мнозинството винаги е резистентно.

34

Анонимен

преди 2 години

До Име 33 Ако наричате "стенограма" поредния превод в банковата му сметка, категорично да. Лошото е, че кукловодите калкулират в цената на храната ни всички тези разходи. Скоро ще кълнем симидоподобните на всяка хапка.

33

Анонимен

преди 2 години

Скоро като се събудят и онеззи с изтичащи сертификати тежко ви Симидчиев.

32

Вирусите

преди 2 години

са естествен регулатор на популациите.Отстраняват бъговете в системата, нефелните не оцеляват.Гака е откакто свят светува и едва ли скоро ще се промени.Никой не е по-голям от Природата, всяка човешка намеса в естествения и ход влече със себе си само негативни ефекти в дългосрочен аспект.

31

Име

преди 2 години

На този господин пак са му спуснали стенограма да лае(извинявам се за грубия език).

30

toti

преди 2 години

Ако повечето са преболедували след заразяване е видно,че намаляват влизащите в болници,което доказва,че имат имунитет и това е причина да не се ваксинират.Скоро болниците ще останат без работа и може да си отдъхнат на Канарските например..??

29

Анонимен

преди 2 години

"Още в началото на въвеждане на мерките и ваксините, действията на редица хора доведоха до разколебаване на хора. В момента колкото и да искаме, не можем да наложим мерките, защото 2/3 от хората са против тях и ваксините" Айде сега имате целия медиен, правителствен, интернет комфот на света. Антиваксърите нямат и 1/100 от вашата трибуна и паак те са ви криви. Просто вие сте некадърни.

28

Анонимен

преди 2 години

До 29 Еми като гледам накъде се е запътил светът, изтребването май ще е спасение.

27

Анонимен

преди 2 години

Няма по-благородно от това да помогнеш на този, който има нужда от помощ, да защитиш този, който е беззащитен, да закриляш слабия. И нищо не е по-отвратително от това, да използваш благородството на другите чрез откровени манипулации за лично облагодетелстване или поробване на обществото. Изпитвам жал към безкористно повярвалите, че тези ваксини предпазват някого... Напразна е саможертвата им. Даже вредна.

26

Анонимен

преди 2 години

Само да не пуснат някоя кръстоска на най-страшния вирус Вариолата /Едрата шарка/, че тогава наистина ще ни изтребят до крак.

25

clown world

преди 2 години

Мисля, че е време отново да изградим Берлинската стена, за да се предпазим от вихрещата се на Запад комунистическа чума.

24

зАз

преди 2 години

Човекът живее с вирусите откакто се е появил на тази планета!