103

неверник

преди 2 години

Ами то уж и прогнози за времето има........

102

Коведаро стъкмистики

преди 2 години

Коведарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради ковид сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са тия сами може да се уверите от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 50 часа, отново починалите ще са 285 души, тоест умрелите са толкова колкото преди ПлаНдемията ок.285 а не както лъжат коведарите че били уж 400

101

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев,това ли ти наредиха да говориш твоите господари? Знаем какви сте и от ДъБъ.За колко се продаде?за много ли? Кажете си цената най-накрая,да почнем да ви събираме дарения и да се спрете най-накрая...

100

Анонимен

преди 2 години

До omg Брат, а за дъртите като Аргирова помисли ли?

99

Закоравели

преди 2 години

Ако сте гледали записа на срещата между Възраждане и Радка Аргирова за зелените сертификати ще сте видели каква пасима от бели престилки съветват властта.Затова дереджето ни е на този хал.Истинските експерти са в ъгъла избутани от напористи натегачи. Къде е хапчето на Пфайзер,което лекува Ковид?Гоним % за ваксинирането,когато навярно поне 80% вече са срещнали вируса и има стаден имунитет.Сериозни експерти не виждат смисъла от сертификат,ама дъртата съветничка на Петков едно си знае и него си бае

98

бреее

преди 2 години

Първо коремен хирург, сега пулмолог, все дето не им е работа,но са забогатели яко от нашата пробита здравна система, дават акъл на кило. А пък истинските специалисти са против! Що за гатанка е това?

97

1-н

преди 2 години

Боли *** фара за кой не е защитен, да си се защитава самаре сиктир, отваряй всичко

96

ПорЦелан

преди 2 години

То е ясно какво вече се случва: В САЩ вече не водят статистика за вируса, Великобритания отмени мерките, в Израел говорят за естествен имунитет. Т.е. вируса вече не е модерен и всички се обръщат на 180 градуса. Кой продал ваксини - продал, кой се набол - набол.

95

Знаете - грънци!

преди 2 години

Просто вирусът извървя "познатия път". Само дето му слагахте "препятствия" и го карахте да хитрува, та дълго светът не можа да се освЕсти. Ама пусти пари и пусти експерименти!Ха сега, идете целокупно и публично да се извините на Мангъров и си посипете главите с пепел. За греховете ви - има кой да ви съди.

94

Боц

преди 2 години

Забелязвам напоследък, че ваксинираните ръчички стават все по зли и агресивни. Сигурно това е една от многото странични реакции от ваксините ! Те усещат вече, че имунната им система се скапва и горчиво съжаляват за грешката си да се набодът и единственото което им остава е да пръскат огън и жупел срещу неваксинираните смели хора !

93

Чоко

преди 2 години

На няколко пъти се опитвам да попитам този доктор , следното нещо. Защо в момента сме натискани да се ваксинираме с ваксини, които не въздействат върху Омикрон ? По същия начин може да ни карате да се ваксинираме и с противогрипни ваксини с идеята, че може да предпазят някого случайно. Защо е тази истерия с тези ваксини ? Виждате, че след като мина вълната хипохондрици с трета доза, ваксинирането съвсем залиня. Така е защото Омикрон енищо повече от една настинка и минава точно за три дни.

92

omg,

преди 2 години

относно страничните ефекти, не си много прав! Винаги може да се сподобиеш и с такива, дето трудно се или хич не се лекуват. А и ако сега рипането е с или без повод, не се притеснявай, до време ще да е...

91

Гавазка Билянова

преди 2 години

Не, не може да се контролира вируса ! Не трябва да свършва пандемията ! Всеки ден трябва да се всява страх и паника у хората до пълното им побъркване ! Ако всичко приключи скоро, ние в БТВ с какво ще си пълним скапаните новини ?

90

omg

преди 2 години

Предлагам вакцинации за млади дами с най-новата българска ваксина: пенисцилин. Лекува множество физически и психични заболявания. Може да се прилага еднократно или многократно - няма странични ефекти.Ваксината има и много допълнителни ефекти. Например много бързо ще ви се оправи настроението.

89

omg

преди 2 години

Никакъв шанс да се предвиди какво ще се случи с вируса. Именно за това има много мутации.

88

Мисли

преди 2 години

Започвам да се страхувам от хора с предпазни маски на лицето....

87

Добре че разбра

преди 2 години

... 2/3 от хората са против мерките и ваксините.

86

док. Симидчиев

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ БЕЕЕЕЕЕЕ БЕЕЕЕЕЕ !

85

П.П.

преди 2 години

Държавата и здравната система същестуват в името на нуждите на ЧОВЕКА. Човекът НЕ същестува за нуждите на държавата и системата.

84

До 86

преди 2 години

И лекарите и държавата са ДЛЪЖНИ, поради простата причина, че и здравната система и държавата изобщо съществуват благодарение на НАШИТЕ данъци (и на ваксинираните и на неваксинираните). Май верно нещо ви вкарват с тая ваксина с което ви огпупяват дотолкова, че да не можете да загреете че светът и животът НЕ се въртят около ВАШИТЕ представи за "правилно" и "неправилно".