98

Анонимен

преди 2 години

Това е пародия на полиция, но то като цяло и държавата е пародия...

97

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ги как си пътуват със служебно гориво. Постоянно си ползват патрулките за лични нужди, бензин и куп други служебни екстри. Преди 2 месеца засякох как патрулка седи и дебне на пътя, а на 40м от нея се вихреше пожар, видим от километри - тия вътре спяха като пънове, нито подали сигнал, нито звъннали на пожарната. Нищо не заслужават! Даже трябва и там масово съкращения.

96

Дако от Сокако

преди 2 години

Чекайте малко, нали по миналата година изнудиха тиквата да им вдигне заплатите? То да не е мандра всяка година да им се вдига? Увеличение да има само спрямо постигнати резултати. И всичко шефове на участъци трябва задължително да бъдат изпратени на стаж в някоя бяла държава да вид какво се казва ред и организация. Трябва да знаят и западен език и това трябва да влезе като закон., защото обикновено тарикатите са тьпи и мързеливи и не могат да научат език и така ще ги отсеят.

95

дo 98 полицая

преди 2 години

Явно от скоро си полицай.А и да не си от скоро,колко са като теб?90% в полицията са роднини,връзкари и на еди кой си хора.Изключения като теб има но са малко,твърде малко.

94

uuuurrraaa

преди 2 години

Най накрая и купоните се върнаха, искам и аз купони за ток ,пелети и баня...

93

Хаха

преди 2 години

До Полиция 80 лева за фитнес месечно? Луди ли сте? 300 лева е един кростренажор. На старо е наполовина.

92

Анонимен

преди 2 години

За мен това не е полиция .Един олигарх не е хванат за 32г ,ало апашите си играят с възрастните .Всеки ден в някое село крадци влизат при възрастни .Битовата е на макс ниво вече си влизат и през нощните часове .Е ква полиция ?А да завърша шкембе 100 кг се разхожда това е срам .

91

АНОНИМЕН

преди 2 години

Е на това му се вика разкош и охолство.

90

Анонимен

преди 2 години

До А така!Ааа не само бустер, те са РИСКОВА група. Всяка седмица по една доза да им слагат.

89

До 105

преди 2 години

Каква ли е била диетата на Пеевски? Може да изкара доста пари ако я публикува :)

88

не ги мислете

преди 2 години

те си докарват поне 2 допълнителни заплати с рушветите.

87

Анонимен

преди 2 години

Логично е. Виждал съм, че има полицаи с физиката на Пеевски (преди да отслабне).

86

Зозо

преди 2 години

Имат нужда. Има такива бегемоти в полицията, че се чудя как покриват норматив по ФП. 100 % ги пускат по милост и тогава още повече се наперват с шкембето напред и стават по-нагли.

85

Паметлив

преди 2 години

И купонна система очаквайте от БКП-БСП. Те си обичат картончета и листчета да раздават на всички.

84

Анонимен

преди 2 години

Освен много от долуспоменатите факти, нека не забравяме и че това са изключително "връзкарски" професии. Почти няма случаен човек попаднал в системата.

83

Теди

преди 2 години

Добре е и ваучери да им дават

82

А така!

преди 2 години

И задължителен бустер за всички полицаи и жандармеристи. И да ги видя дали пак ще пазят дупетатите от народната любов

81

Анонимен

преди 2 години

Полицай съм! Имаме оборудвана фитнес зала в поделението. Отделно всеки ден сутрин бягам по 5 километра и един час на лостовете в парка. Това с фитнес картите си е поредната далавера да дадат едни милиони на техни хора, вместо да отидат за оборудване и подобряване на условията в различните дирекции отдели, както и в повишаване на квалификацията, така че повече служители да имат възможност да са на ниво! Не всичко в нашата работа е пари. На мен ми стига да имам дом, храна и близките ми да са добре

80

Ник

преди 2 години

Ето така се вдига стандарта и нулево се тулерира корупцията в МВР от харвардските димки.. С карти за фитнес... 90те години идват пак

79

Истината

преди 2 години

Само в България може да се види 140 кг полицай, на който му отнема една минута да слезе от патрулката. Да не говорим какви физически изпити са при кандидатстване. Ако не бяха 80% с връзки нямаше да могат да покрият нормативите. Експеримент - преди 3 години накараха всички от ГПУ Елхово да направят 55 лицеви опори както е по норматив - от 382 души само 7 успяха.