214

Анонимен

преди 2 години

На програмиститеим вдигнаха данака с 40 лева и се уреваха ...

213

Маракуйов

преди 2 години

Само не въвеждайте необлагаем минимален доход. Всички изведнъж ше получат такъв трудов договор. Данъци трябва да плаща всеки.

212

ББ

преди 2 години

До привет от харвартСоц. дейностите са много специфично..това са човешки съдби,Справедливост,това са едни пари на предците ни плащали фондове пенсия,ограбени от господарите ви да си купите..джипки и къщи,не им давате,ограбвате ги,пращате ги в концлагери,създавате им дискомфорта да си отидат,умрат като ограбени и ощетени..не защитени от децата си за които са строили и създавали.е!.аз не съм пожарникар от банкя..не уважаващ живота на предците ми..не съм доган..не почел майка си ..аз съм Българче

211

ББ

преди 2 години

До привет от харварткакво е бачкал...началника ви...соп/к/ола бре,та му служите от 30 г. ...доносник на дс,предаващ и турците които ограбва и използва,та сарай...та морета...та пристанища...все платени с парите на бачкащите бате...на Народа ни на Българите...и атакисти,възрожденци,герберисти...всекви ви финансира да го обслужвате...а Народа ни...ще ниима...и ще ви съдим...ще презираме децата ви...Няма правда няма Мир!

210

ББ

преди 2 години

До привет от харвартда се бачка викаш...хубаво,ама боко какво е бачкал бате...та чекмеджетата му пълни и любовници с къщи в Барселона на възрастта на дъщеря му...та и по-млада,еми лилето дто ни санираше какво е бачкала...а бе пиЕнерка,комсомолка...после димократка,вервайте си,тук сме от 1400 г...да си *** по нашите земи не е ценност...Бог да пази България...от еничаре!!!

209

привет от харварт

преди 2 години

Историята помни следните факти. Всеки път когато се изхарчат едни пари за социални глупости, стигаме до теглене на заем. После някои трябва да го плаща. Съответно от сега вдигат на тия които съвестно си плащат всичко. Съответно на плащачите им писва и я палат по чужбина, или минават в сивия сектор. Съответно пари няма и трябват или още заеми или останалите да затегнат коланите. Честито другаре, дайте да дадем. Щото те тия социалките така и неразбраха че за да има пари трбва да се бачка.....

208

ББ

преди 2 години

импотентната политическа класа управляваща/служеща/ЕС...превърна Народите ни в обслужващ персонал имперските амбиции на Путин...финансист...ДБ/Дойче Банк/ с руски пари плати на нападателите Конгреса на САЩ/обществена тайна е/...това е,лицемерие...нов вид фашизъм!неприемливо е!

207

ББ

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрерама до кога гладните ще ...плащат всичко...метрото на софиянци,парното,чекмеджетата,хладилници се пълнят с конкурентни продукти...произвеждаш,печелиш,плащаш добре на работниците си,плащаш данъци,боко и лилето...санират..."усвояваха" едни дадени пари от фашисткият ес на откровенни мафиоти и крадци,Българите отказваме да плащаме сметките,намерете крадците и върнете парите...или Няма Мир!!!..няма да плащам на "бизнесмени" и "софиянци" сметките...баста!!!ес...се връща към фашизма

206

Селска лелка

преди 2 години

Я кажете трябва ли да съм член на ловна дружинка, за да имам ловен билет и разрешително за оръжие? Не обичам ловците, защото преследват, осакатяват и убиват невинни горски животинки само за развлечение и получават удоволствие от това, но вече е време да помислим за въоръжаване. Не бих могла да убия елен или сърна в гората, но нямам проблем да пуцам по депутати или министри.

205

гост

преди 2 години

ИЗЛЪГАХТЕ , ЧЕ ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ ПРАГА НА ДДС , КАКТО ИМА РАЗПОРЕЖДАНЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПРАГА . КАКВО СА ВЕЧЕ 50000 ЛВ ЗА ЕДНА ГОДИНА . СТОКИТЕ СА УВЕЛИЧЕНИ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ НАГОРЕ . ЕВРОПЕЙСКАТА ДИРЕКТИВА Е ЗА 88000 ХИЛЯДИ ЕВРО ИЛИ 176000 ЛВ . ЯСНО Е ЧЕ СТЕ ЛЪЖЦИ КАТО МИНИСТЪРА ВИ ИЗЛЪГАЛ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ . НЕКАДЪРНИЦИ . УВЕЛИЧАВАТ АДМИНИСТРАТИВНИ ОРГАНИ КАТО УЧИТЕЛИ , ЛЕКАРИ , БЕЗ ДА ВКАРАТ ЛЕВ ВЪВ ХАЗНАТА . НЕПОСИЛНИТЕ ВИ ДАНЪЦИ , СКЪП ТОК , ОСИГУРОВКИ , ИНФЛАЦИЯ

204

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая детска болница! Само в София ли децата ще имат достъп до лечение? Трябва да има детскИ болницИ във всеки по-голям град.

203

гост

преди 2 години

самоосигуряващите се лица от 650 лв. на 710 лв . ДОКАТО НЕ УБИЕТЕ МАЛКИТЕ СЕМЕЙНИ МАГАЗИНИ И ФИРМИЧКИ НЯМА ДА СПРЕТЕ . УВЕЛИЧАВАНЕ НА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЩЕ СПРЕ ДЕЙНОСТА НА ГОЛЯМА ЧАСТ И ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В СПЕКУЛА БЕЗ РАБОТА . СПИРАМ ДЕЙНОСТА НА ФИРМАТА СИ И СПИРАМ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ , ОСИГУРОВКИ , СКЪП ТОК , НАЕМИ И СЪЩИ ПРЪСЪЩИ РАЗХОДИ ЗАРАДИ АПСОЛЮТНАТА НЕРЕНТАБИЛНОСТ И ЗАГУБА ВСЕКИ МЕСЕЦ . ПРЕКАЛИХТЕ С УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ ДАНЪЦИ . ПЕЧАЛБИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ЗАГУБА ОТ ИНФЛАЦИЯ

202

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Не само, че няма изработен бюджет за парлама, но и няма представен такъв в комисиите на ЕС, което означава, че България скоро ще фотосинтезира, карашик с двуногите твари. Тези ръководители или са обезумяли, или решително са съсредоточени в затриване на държавата.

201

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 229 --- Надали разбирате какво сте написали. ТОЧНО в това качване на заплати и пенсии и стремително увеличаване цение на най-необходимите продукти се стигаа до хипер инфлация. Скоро ще го разберете, когато имате много пари, а хладилницие ви са абортирали.

200

Анонимен

преди 2 години

Бързо забравихте бюджетите на Бойко Кюлчето с хвърляне на пари през прозореца на джипката

199

Анонимен

преди 2 години

Това е най-добрия бюджет от 1989 г насам

198

Реалист

преди 2 години

До 225. И хиляда пъти да го напишеш няма да стане по-добър. Цената на хляба видя ли я? И тока скоро ще ти спрат.

197

изнервен

преди 2 години

А хлябът?

196

Анонимен

преди 2 години

Вие с кирчо този бюджет в тей сайта ли го измислихте

195

Анонимен

преди 2 години

Това е най-добрия бюджет от 1989 г насам