254

Анонимен

преди 2 години

...и окраден стаж по категории за пенсии...

253

кокореста работа

преди 2 години

До Анонимен Не знам дали Боко хвърляше пари от джипката, ама при него ифлация нямаше, тока беше 3 пъти по-евтин, топлото, горивото и храната също, за 10 години вдигна ВБП с пъти. А, тези само обещават, Февруари *** на вратата, а още няма бюджет, инфлацията е ужасяваща, единственото, за което Кокорчо е сигурен е, че след като направи бюджет 2022, вероятно през Март-Април, ще иска корекция на бюджета през Юни???? Защо ли? Дали се кани да задмине Р. Гечев по инфлация????

252

тоя мошеник

преди 2 години

КОКОРЧО иска да излъже целия български народ,затвор за теб мръсен крадец

251

ТЪп

преди 2 години

И какво като за някой, които са се уредили в държавна градина тя е безплатна - ще спестят едни 60лв? Обаче какво правим с останалите на които се налага да плащат по 900лв/месец за частни градини, защото няма държавни свободни? Това е проблема а не 60-те лева за държавна градина.

250

Анонимен

преди 2 години

Бързо забравихте бюджетите на Бойко Кюлчето с хвърляне на пари през прозореца на джипката

249

Анонимен

преди 2 години

Това е най-добрия бюджет от 1989 г насам

248

baionya

преди 2 години

До youЗа увеличение на твоята заплата питай твоя шеф.

247

Наблюдател

преди 2 години

Стига се оплаквахте от Кокорчо бе не видяхте ли по БожковТВ колко много са одобрявани хо хо хо Прецедента тепа по рейтинг всички ! вервайте ми !

246

Анонимен

преди 2 години

Ке имате ръст на минималната заплата с 20 стотинки, ама ние македонците ке ви превземеме и ще сме по-богати от вас. Мухахахахахахахахаха!

245

Анонимен

преди 2 години

Засега ви спираме тока, скоро топлата вода, а после и студената.

244

Окей окей

преди 2 години

Реших оня ден да гледам новини: монасите на студено (имат сметка 30 хил.лв щото манастира бил на промишлен ток ),община Козлудуй няма пари за улично осветление,но иначе сме влизали в некъв клуб на богатите дето давали хубави кредити-бяла карта неква :)

243

you

преди 2 години

Василев дава 1млрд лева само за пенсионерите!А за хората които им изкарваме пенсиите кога ще има увеличение на заплатите?Разделение бедни богати става все по голямо именно заради това.Огромни печалби за работодателите и смешно ниски запплати за работещите.

242

Милиционер

преди 2 години

А за назе пари ке имали>>>АЛО

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 248 - Те и германците фъркат към същата дупка, не се притеснявай.

240

Ужас

преди 2 години

До Професионалист .. ох как ревете.. ясно е, че и тези 710 лв. няма да ни стигнат, то на нас българите колкото и да ни дадат пак няма да са ни достатъчни. Винаги ще се сравняваме с другите държави. А когато минималната заплата при Б.Б. се увеличаваше с нищожните 50лв през няколко години не ви правеше впечатление - на фона на този скъп живот. Ама сега преди изборите бързо и лесно обеща 1000лв минимална.. да бе .. ще си вдигал с по 50лв и изведнъж 1000лв - 300лв разлика. Всеки може да обещае.

239

Анонимен

преди 2 години

267 милиона за ваксини?????????????

238

Анонимен

преди 2 години

Политиката по увелич на доходите е факт....То смятайки реалната инфлация няма как да е друго...,но все пак е похвал,но да не прибързваме,защото допълнителното подпомагане няма да ни направи по -богати ,защото има мнения ,че инфлацията до края на годината ще продължава да върви нагоре,дано всичкото това да принуди и частния сектор да повиши възнагражденията,за което се съмнявам,тъй като добавената стойност и "разтежа"ще бъде вследствие на инфлацията.

237

Срам и глад!

преди 2 години

до 252 - Ти си на амфет и ти харесва!

236

Срам и глад!

преди 2 години

до 256: "Бързо забравихте бюджетите на Бойко Кюлчето с хвърляне на пари през прозореца на джипката" - Ти си наркоман, точка!

235

Професионалист

преди 2 години

За какъв ръст на минимална работна заплата говориш бе Асенчо,710лв. ги умножи по две и тогава говори,останалото са подаяния.Хората,особено в провинцията гладуват.