27

Анонимен

преди 2 години

Намали 4 от КЕВР ,да спестял от заплати , но назначи 104 зам. министри .Лъжец.

26

СМЕХ...

преди 2 години

АЙДУЦИТЕ НАМАЛЕХА......АМА ЦЕНИТЕ НА ТОКА---НЕ!!!!..../..Ква е файдата ,тогава...?/

25

Анонимен

преди 2 години

Възраждане и ДПС гласуват заедно. В негласна коалиция са. Следете никога не се нападат едни други

24

Щирлиц

преди 2 години

Ауу,намалихте броя на аайдуците..Горкичките,ц,ц..

23

Анонимен

преди 2 години

олекна ми, промяната от която имахме нужда

22

Анонимен

преди 2 години

Точно ДПС са се навряли навсякъде в енергетиката и сега ги е страх да не секне кранчето. Другите докато се джанкат тези тихумълком си внедряват хора и превземат отвътре.

21

Анонимен

преди 2 години

промяната е дошла да назначи техни хора, след това национална катастрофа и никой няма да си спомня за просто Киро и другите фигуранти но ще са се нагушили с вашите пари.

20

1

преди 2 години

Че той председателят на кевр е от ДБ, какъв ти тук ГЕРБ.Просто не е удобен на крадливите харварди и тяхната мафия.

19

до Малко за политика

преди 2 години

ЕРП са на загуба,както всеки нормален бизнес в момента.На печалба е само енергийната мафия.

18

Анонимен

преди 2 години

И защо да пълним гушите на ЕРП'тата с готови пари, като реално за България поскъпването на тока е напълно необосновано? По добре ги хванете за ушите и им направете ревизия и данъчна проверка.

17

Анонимен

преди 2 години

Уж щяха министерствата да намаляват!

16

БС

преди 2 години

Браво, 4 сукалчета по-малко.

15

Анонимен

преди 2 години

Е, как от 9 на 5? От 9 на 0 (нула) трябваше да им намалят членовете!

14

Анонимен

преди 2 години

Естествено партиите на статуквото ще са проти в.От къде ще гепят за офшорните си сметки ако не от опърпания"гражданин".А големите акули само това чакат,да се натрупат доста в сметката им и с един Закон"Магнитски"да ги присвоят.А гражданина да пие една студена кладенчова вода от магазина.И вълкът сит и агнето изядено.Да ви имам птичите мозъчета.Търсите само от къде да кълвете и да сepeтe на метеното.

13

Анонимен

преди 2 години

Естествено партиите на статуквото ще са проти в.От къде ще гепят за офшорните си сметки ако не от опърпания"гражданин".А големите акули само това чакат,да се натрупат доста в сметката им и с един Закон"Магнитски"да ги присвоят.А гражданина да пие една студена кладенчова вода от магазина.И вълкът сит и агнето изядено.Да ви имам птичите мозъчета.Търсите само от къде да кълвете и да сepeтe на метрото.

12

Анонимен

преди 2 години

Естествено партиите на статуквото ще са проти в.От къде ще гепят за офшорните си сметки ако не от опърпания"гражданин".А големите акули само това чакат,да се натрупат доста в сметката им и с един Закон"Магнитски"да ги присвоят.А гражданина да пие една студена кладенчова вода от магазина.И вълкът сит и агнето изядено.Да ви имам птичите мостчета.т първите само да кълвете и сepeтe на метрото.

11

Анонимен

преди 2 години

Не е много важно колко ще са"члeнobeтe"на един napaзuт.Може освен членове да му сложат и хобот за да може да смуче повече.И веднага ще се аргументирамВсички предоставящи услуги трябва да изчисляват количествата на база най-малката мерна единица и да не закръгляват потреблението на по голямото число а реално да го отчитатПример:ВиК винаги закръглява на по голямото число,не отчита литрите.Така на следващото отчитане ги плащаме отново.КВЕР е излишна ако има развит пазар,т.е.конкуренция.

10

Анонимен

преди 2 години

Не е много важно колко ще са"члeнobeтe"на един napaзuт.Може освен членове да му сложат и хобот за да може да смуче повече.И веднага ще се аргументирамВсички предоставящи услуги трябва да изчисляват количествата на база най-малката мерна единица и да не закръгляват погребението на по голямото число а реално да го отчитатПример:ВиК винаги закръглява на по голямото число,не отчита литрите.Така на следващото отчитане ги плащаме отново.КВЕР е излишна ако има развит пазар,т.е.конкуренция.

9

Анонимен

преди 2 години

На крива ракета космоса и пречи!

8

Анонимен

преди 2 години

На нека..дърниците от Дондуков 1и2 КЕВР им пречи!Иван Иванов е най добрият!