342

Анонимен

преди 2 години

дойде време руснаците да си пият водката в лодон и сащ в франция и германия пиха си водката

341

Jordan SARS

преди 2 години

Преди окупацията на КИЕВ 2014 бяха отровени стотици милиони граждани на Русия с цел пълна неадекватност.. Вижте липса на реакция на външно министерство на Русия..НАПОМНЯМЕ, ЧЕ УКрайна е НАЙ РУСКАТА РЕПУБЛИКА В РУСКАТА ИМПЕРиЯ ЗАЕДНО С БЕлАРУСИЯ...Те са наследници на ВЕЛИКО ПРАВОСЛАВНА ВЕЛИКО ПРЕСЛАВСКА ПАТРИАРШИЯ въвела 10 век кирилицата и православието в Полша,Словакия,Сърбия,Украйна,Русия,Влашко,Молдова,МАкедония,Черна гора...ПО заповед на Светия дух от 6 век след Юстинианова чума..

340

Jordan SARS

преди 2 години

НАглите престъпници от САЩ окупираха КИЕВ 2014 година чрез пси активни нарко спец диверсии и обемно психизиране през телевизии и нарочно инсталирани тежко терористични пси генератори.. Експерти да огледат калибриране на пси генератори на МАЙДАн 2014 от три до 6 .. Десетки милиони наши братя бяха отровени нарочно с цел пълна окупация на Украйна и последвало жестоко ограбване.. Подобна операция срещу Полша 1976 - 2000 е отровила над 90% от населението..

339

JOrdan SARS

преди 2 години

Охраната на Земята с е включва автоматично при всяко нагло престъпно исказване на JOE BIDEN/USA/ and STOLTENBERG /NATO.Experts must to STOP terror trought JOE BIDEN and STOLTENBERG!!!ЗАБРАНЯВа СЕ вкарването на военни кораби от НАТО в ЧЕРНО МОРЕ и на самолети вкл истребители в источно европейските страни.. ПОЯви се риск от ЯДРЕН ХОЛОКОСТ над 100 000 пъти по висок от досегашния!!

338

МНОГО Е СМЕШНО!

преди 2 години

Примитивните джу.джета се надяват да подчинят Космическа Америка, а българските русо-роби, като последни мало..умници им вярват, поощрявани от колониалната администрация на Радевите метежници. Жалки смешници...

337

шмatka

преди 2 години

Това заглавие нов за деня виц ли е?

336

Анонимен

преди 2 години

Хаха, SWIFT бил неутрален ресурс! Вица на деня!

335

Анонимен

преди 2 години

Русия ще има нова столица.

334

Анонимен

преди 2 години

385(- може ледено както го пи фелдмаршал Паулус. Руснаците така посрещат.

333

Анонимен

преди 2 години

Войната е най-лошото нещо. И най-лошия мир е по-добър от която и да е война.

332

Анонимен

преди 2 години

Какво като ги изключат от SWIFT, руснаците са достатъчно мощна сила да си създадат собствен SWIFT 1.

331

Анонимен

преди 2 години

На българите 14 сантиметровите са най-здравото оръжие. Пердаши и натовски *** и руски Маши

330

Анонимен

преди 2 години

До 383То и англичаните пиха уиски в Париж и Берлин, това значи ли, че ще пият и в Москва?

329

Анонимен

преди 2 години

Като изнася Русия за Китай и Индия. То ЕС ще внася от Индия

328

Анонимен

преди 2 години

ДО374-Я Я КО КАЗА? - РУСНАЦИТЕ ЩОТО НЕ ПЕЧЕЛЯТ ВОЙНИ, ЗАТОВА ЛИ СИ ПИХА ВОДКАТА НАЙ НАПРЕД ВЪВ ПАРИЖ А СЛЕД ТОВА ВЪВ БЕРЛИН. НАРЕД Е ВАШИНГТОН.

327

Анонимен

преди 2 години

Да бе, а като имаше санкции десетки години срещу Иран, френските меки китки как продаваха леки автомобили и получаваха нефт ? А кажете де. Ми нарича се бартер и работи добре.

326

Няма да спечелят

преди 2 години

С Русия и Китай заедно Западът не може да се справи. Русия може да изнася нефт и газ само за Китай и Индия и това ще и е достатъчно. А европейците ще си вкарат автогол ако се водят по англосаксонските интереси.

325

Как кое ?

преди 2 години

Пропагандата ! Не, че Русия са цвете за мирисане, но горе просто се пита :):)

324

До Тръмп каза

преди 2 години

Тръмп не е китка за мирисане...............но е по-малкото зло.......................проблемът е системен за корпоративния и финансовия капитализъм...............който и да е президент на САЩ, не може да реши тая сложна задача с много неизвестни!!!

323

факт

преди 2 години

Западната финансова система е един голям балон и е въпрос на време да рухне............заеми до безкрай и пари без покритие............една абсолютна манипулация!!!Всички държави имат дългове..............към кого???Задавате ли си подобни въпроси???