252

Анонимен

преди 2 години

Кво ривьете, едно време ората съ живеле на свещи и сто годин спокоини ора са биле.

251

от медиите

преди 2 години

Ивайло Дражев - " В момента цялата енергия, която АЕЦ "Козлодуй" продължава да произвежда на себестойност от 50-60 лв., някой я изнася в Македония. Македонците, нашите конкуренти, от които купуваме ябълки, домати и краставици, получават нашата енергия на 120 лв. и същевременно в цяла Македония, която използва еленергия изцяло от АЕЦ "Козлодуй", токът е три пъти по-евтин, отколкото токът в България.Това е резултатът от предателствата на Радев.

250

радевщина в действие

преди 2 години

Радвайте се на днешното , защото и купонната система се задава на хоризонта.

249

Ром"с

преди 2 години

Така е щом преди ГЕРБ отказа под натиска на САЩ да строи Белене-АЕЦ..а колко заблудени шарани подържаха и платени тролеве се радваха,че Белене нямало да строи Русия..сега е време за плащане..за глупостите ..скоро време и ще се почуства и липсата на Южен поток.

248

анонимен

преди 2 години

Така днес се нарича промяната.26% от гласувалите за ПП смятат,че тя е за по-добро.Да им се чудиш на акъла!

247

Даскал Кольо

преди 2 години

Вчера градовете, днес - църквите, утре училищата, болниците. Само гробищата няма да фалират, защото на тях не им трябва нито светлина, нито топлина, нито вода. Инвестирайте в гробища, господа управляващи!

246

Мунчо

преди 2 години

Преди да дойде Кирчо, бяхме на ръба на пропастта. Сега направихме решителна крачка напред.

245

Анонимен

преди 2 години

наследството на гроб , взеха боко парите и сега - тъмно

244

Анонимен

преди 2 години

Какво става просто-то Кирчо?! В средните векове ни върнаха тези сороси -чалгари. 1 месец на власт и НУЛА работа свършена за народа.

243

Платена публикация

преди 2 години

Абе, гербероидни тъпaнapски тpoлoве, вие кого се опитвате да ментосвате? Това естествено са провокации от мафията, която освен дестабилизация на държавата, крадене, грабене нищо не може. Айде, чиба, бе тиквени блюдолизци. Ето какво показва елементарната проверка, тръгваме отдолу-нагоре на статията. Кмета на Горна Оряховица Добромир Добрев - ГЕРБ, кмет на Поморие Иван Алексиев - ГЕРБ. ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ и ГЕРБ. Мафиоти скапани!

242

Зозо

преди 2 години

Че кога е имало ток като управляват комунисти? :)))))))))))))))))))))))))))))))

241

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че пиша това, но Борисов ми липсва. Той ми изглежда като адекватен. Кокорино и Кирчо направо избиха рибата... Смях, ако не беше трагично. Тези оли_гофрени от Продължаваме подмяната са много зле.

240

Алооо

преди 2 години

киро му дреме капата, той тича да оправя макетата, да обслужва чужди интереси. Той сега чака нареждания от Козяк, не го притеснявайте с такива маловажни теми като тока. Бюджета също е малковажна тема за къде да бързат, чак до април има време.Кой се оправи, оправи, кой не да духа супата.

239

Анонимен

преди 2 години

Толупа от Банкя ще оправи нещата.Няма да се плашите.

238

Гюро Михайлов до273

преди 2 години

Ало, ***!! Пише се Управляваха,а не Оправляваха!! Схващаш ли бе тикво??

237

Дедо Мъдреца

преди 2 години

Кирчо,Кокорчо,***,Дебаркиращия и Тошко *** водят България стремглаво надолу!! Народе,овреме ги махайте!!!

236

Българин

преди 2 години

Ех 90 г Комунистите ни оправляваха и пак имаше режим на тока. Да са ни честити продължаваме промяната.

235

Дедовия

преди 2 години

Няма лошо!! Отгоре България става атрактивна дестинация!! Дискотека с евтин алкохол и ди джеи - Кирчо и Кокорчо!! Ха ха ха ха!!

234

Pen

преди 2 години

Абе важното е да се ваксиниран. Дотук се стигна от много пазарна икономика и ковид зомбита.

233

Анонимен

преди 2 години

Унгария,Сърбия,Хърватия,Австрия,Германия,Словакия получават руски газ по тръби на много евтина стойност.Този газ е с дългосрочни договори.С тази газ произвеждат евтин ток.Други държави,които послушаха САЩ и санкционират Русия,не подписват дългосрочни договори с руснаците.И за тях газта става на пазарни цени.А те са много високи.И от там и тока им става скъп,и икономиката им фалира.През нас минава газопровода,а ние не подписваме договор с руснаците,защото им правиме санкции!И ние сами се убиваме