272

аз-ът

преди 2 години

искахте да сте еко, да сте "либе". Да пляскате с ръце на оня умстевно сак*т ... да не казвам какво ... Грете. Само, че има една разлика либенца - Гретето си харчи милионите, а на вас ви мръзнат з*дниците нали така ? Скачахте на руснаците, не искахте дългосрочни договори. Искахте SPOT цени, че зер - руснаците ви заробвали. Е сега сте свободни бе , хахаа. Пред свободата и салама избрахте свободата. И ядете салама на Пр*копиев и Кири-тата . *** нищо де .. свободата, цена няма, нал' тъй ха хаха ах

271

анонимен

преди 2 години

Колко пари се изкрадоха Можеше да сложат фотосоларни панелчета на уличните лампи Виждала съм такива-през деня акумулират през нощта светят Но трябва правителство а не крадци Нищо не се променя

270

анонимен

преди 2 години

Виденовата зима ли леко тунингована започна? Да ни е честито.

269

Анонимен

преди 2 години

Нищо необичайно.Мафиотизъм в български вариант -примитивизъм,безпардонност и пълен идиотизъм.

268

Анонимен

преди 2 години

Е гати,от тази територия колко пари се откраднаха,италианската мафия пасти да яде.От Енергетика,от еврофондове,от фонд земеделие,от здравна каса,изтребители,магистрали,и какво ли още не.Колумбийци и италианци гледат и завиждат!И Капо ди тути капи от Банкя чак опозиция го играе,и съвети дава.Щеше да е смешно,ако не беше абсурдно!

267

1

преди 2 години

До !, няма за какво да се извиняваш,просветлението от бъдещето управление на тиквата, ще дойде след 100години, но не знам,дали ще го дочакаш.

266

шопендар

преди 2 години

а вие какво очаквахте,КОМУНИСТИТЕ СА НА ВЛАСТ,ТЕПЪРВА ЩЕ ВИДИТЕ ПРОМЯНАТА-ДЕМЕК НОВОТО-СТАРО/СЕГА МУ КАЗВАТ ПРОМЯНА/,АКО НЕ СМЕ В БОРД,ОТДАВНА ДА СА ВИ ИЗГОРЕЛИ ПАРИЧКИТЕ,НО ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕ ЧРЕЗ БАНКИТЕ,ЩЕ ВИ ГИ ОБЕЗЦЕНЯТ С ЦЕНИ И ИНФЛАЦИЯ.ТАЗИ КАТАСТРОФА ЩЕ Е НАЙ СТРАШНАТА-АМА НАЛИ Е ПРОМЯНА-ПОДМЯНА-ПРОМЯНА-ПОДМЯНА-НА КОЙ ЛИ МУ ПУКА

265

Анонимен

преди 2 години

В момента изнасяме 60% от произведената електроенергия. Някои здраво печелят. Пък и да не забравяме кой реши да станем част от либерализирания пазар. Теменужката още ли е в болница? Да не вземат да й сложат по погрешка някой електрически кабел вместо тръбата?! Убеден съм че "успешните" герберски кметове ще спрат осветлението и електротранспорта, но не и вноските си към чекмеджетата на вожда. Той при вида на празни чекмеджета вдига кръвно, става зъл и може да им прати едни момчета с бухалки.

264

!

преди 2 години

Извинявам се , че казах Радевата зима ! Радево потъване в мрака е!

263

fgd

преди 2 години

хаха - режим на тока, износ на ток за чужбина .... как всичко се повтаря - справка 80-те.Да чакаме ли нова перестройка след 7-8 години? Може би евро-атлантизма ще се изпари?

262

Христо Христов

преди 2 години

Евроинтеграцията иска жертви, но европеидният матрял избра да ги плати. Не рИвете!

261

Анонимен

преди 2 години

На тъмно се спи по-добре нали Българино ?

260

Анонимен

преди 2 години

По важното е да си бустеризирани. Какво толкова, че е тъмно и че хляба скъп. Проблеми няма. Ти и хора скоро няма да има .

259

Анонимен

преди 2 години

Лъжанко ще прави дигитализация, няма да има пари за ток на сървърите, но ще създава приложения. Лъжанко стана министър за да усвои едни пари и това е. Една креативна и работеща идея не съм чул от него

258

298 е умрял мозък

преди 2 години

Комунистите в главата ти ще те затрият да знаеш от мен !

257

Анонимен

преди 2 години

Това е промяната на крадливите и лъжливи комунисти! Сега ще загробят България с огромни дългове и ще отидат да си живеят живота на женевското езеро. А тука плиткоумниците ще се чудят що не можем да се оправим. Като нямаш акъл оправия няма!

256

Зозо

преди 2 години

Има ли комунисти няма ток, хляб, бензин, вода ...... Приликата с 1996-1997г. е случайна :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Гей-комунистите от ПППП ще ни довършат.

255

Съвет

преди 2 години

Купувайте свещи, братя ! Просто Киро има вече фабрика за свещи , трябва да го спонсорираме !

254

Огнеборец

преди 2 години

Ами , като няма ток , всеки може да се самозапали и да свети докато се прибере. Спомняме си , че за 20 ст. увеличение на тока преди години падна правителството на Борисов. Днес тока струва 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ , а самозапалили се няма , нито правителството пада !!!!????? Е, зищо , бе ???

253

Анонимен

преди 2 години

При най евтин ток от АЕЦ Козлодуй - 60 ст.новите " почтени" оставиха няколко "почтени "търговци на ток да станат милиардери за сметка на цяла БГ.Търговията може и да е разрешена,но спекулациите предвид непосилните сметки,което беше очаквано и приспано говори за съучастие и корупция.Така,че първо вътрешния пазар без посредници,защото търговеца единствено ползва компютър купува и пренасочва ,без никакъв риск,персонал и т.н.,едни ***,които сега реват за либерализиран пазар,т.е.пак спекулации