30

Анонимен

преди 2 години

Никакви майки и бащи и синове няма да се бият, споко. Русия разполага с най-модерни военни и космически технологии. Ударите ще бъдат само по военни обекти и натовски бази.

29

Анонимен

преди 2 години

Най-страшното оръжие на НАТО, отправено към Русия: "Дано да пукнеш, дано, Путин да ти умре, дано! Газът ти да свърши, нефтът ти да изтече, дано. Ракетите ти да ръждясат, дано! Танковете ти гръм да ги удари, дано!"

28

Ямболски цървул

преди 2 години

И автоматично миролюбивият български народ става мишена на руските ракети,заради шайката предатели,които го управляват!

27

до какво чакате

преди 2 години

Не се притеснявай, няма да се запъти към България и Румъния, там няма нищо от което Русия се нуждае. А ако САЩ не изтеглят базите от България и Румъния, нещо друго ще се се запъти, по скоро ще долети, към тези бази и натовска техника.

26

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, пушечно месо! Тука на Източния фронт е страшно, чичо Джо не е изобщо военен гений, като Хитлер.

25

Анонимен

преди 2 години

Никой не е питал българския народ иска ли в НАТО и на българския народ не му трябват войски на българска територия!

24

до рубладжийте тук

преди 2 години

куъде ще паднт ЕС и НАТО бе идиоооотиии, ако не си в ЕС в сибирли ще си къде ше идеш, взимайте си заплатката от *** и се омитайте. едно ще ви кажа ако някой се опита да извади БГ от НАТО или ЕС ще има такава кървава гражданска война че милна ви майка докато не се освободим от последния русофилистки предател няма да свърши, това добре го знае сатрапа ви от азия и затова ви подхвърля жълти копейки на бедните ви душици да разбунвате народа ни

23

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е за жал за майките, бащите за синовете им които ще се бият в интерес на шепа хора? Не сме дръпнали от миналият век...

22

да слушат Путин

преди 2 години

Путин още на 9ти май каза на парада на победата, че зоните на влияние на Русия се определят единствено от Русия, както и правилата които действат там. И това не подлежи да преговори и обсъждане. Русия е определила източна Европа за своя зона на влияние, значи там няма да има военна техника на НАТО. Предложенията за сигурност към САЩ не са ултиматум на Русия, това е констатация, факт - щом Русия е определила такива правила, значи там няма да има военна техника и войски на НАТО.

21

какво чакате

преди 2 години

путин каза не признава нато от след 1997 което означава че след украйне ще се запъти към румъния и българия, от това по ясно какво искате??? те са след 97 в нато, така че не 1000 военни ами 100-200 000 трябва да се разположат в тези страни

20

Анонимен

преди 2 години

НАТО стана за посмешище. Всеки ще го ритва, когато минава край него, а то ще се валя пияно и дрогирано на земята и ще бълва само клетви и заплахи към Русия. НАТО приключи като сила.

19

Анонимен

преди 2 години

Така както падна комунизма така сега трябва да падне евро-атлантизма ;) Нищо ново под слънцето . ЕС ни предлага дебелогъзите от Банкя ,каскет дебелогъзи и цаца дебелогъзите. Ясно е че тия са проблема а ЕС то ги пази . Ако не падне евроатлантизма ще падне народа ни . По добре ЕС то и нато да паднат.

18

Анонимен

преди 2 години

Мобилизация на всички натовци, евроатлантици и русофоби в България. Ще има къде да излеят омразата си към Русия и любовта си към НАТО и САЩ. Опашки от ентусиазирани евроатлантици трябва да се извият пред приемните пунктове и да нямат търпение да поемат към Украйна. Но, няма. Няма истински евроатлантици в България.

17

Анонимен

преди 2 години

Афганистан бше Суецкия момент за САЩ. За тези, които са незапознати Суецката криза през 50-те години довежда до това Великобритания вече да не е суперсила. Египед поема контрола над Суецкия канал, а британците и французите си заминават с подвити опашки.

16

кюлче и половина

преди 2 години

Под магнолиите банкянски какво ке разположат за защита?

15

Анонимен

преди 2 години

Фъ 35 е лесно забележим пластмасов самолет при по дълги вълни . Но трябва да се работи и да е колективна работата в отбрана. Трябва да се направи нужната техника , а не да се ,,купи,, от колонизатора. И това не е много скъпо да се направи .

14

морски

преди 2 години

До SS Некои ще изреват на умрЕло, но други ще ни успокоят, че винаги е така при професионална (платена) армия.

13

Анонимен

преди 2 години

А народа някой попита ли го? И за влизане в НАТО и за разполагане на сили?

12

SS

преди 2 години

БЛАГОДАРИМ ,ЧЕ НИ ПРАВЯТ МИШЕНА ЗА РУСКИТЕ РАКЕТИ ! ЧЕСТИТО ! САМО ПРЕДУПРЕЖДАВАМ : НИКОЙ НЕ ВЯРВА ,ЧЕ ЩЕ ПОЧНЕ ВОЙНА ДОКАТО НЕ ГРЪМНАТ ПЪРВИТЕ БОМБИ ! ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ !

11

Анонимен

преди 2 години

САЩ обмислят без да питат, те само ще съобщят после. Ето това е модерното робство.