50

Мунчо

преди 2 години

Заповядайте скъпи американски освободители. Ние, българите ще ви посрещнем с гръб към вас, наведени и със свалени ***. Силно се надяваме, че няма да боли много. Welcome!

49

Анонимен

преди 2 години

Соломон Паси и Плевнелиев в тандем с по един манлихер и на първите окопи да защитават урките в Донбас. Тогава съм съгласен .

48

Само смешковци

преди 2 години

Няма ли политик с топки в България, който да инициира референдум за излизане от НАТО? Никой не ни е питал искаме ли да сме там. Народът е мъдър и ще реши правилно.

47

Анонимен

преди 2 години

Янев вярно ще идват?Оставка .Ако останеш аз няма да остана и без това от вас ми писна а и не искам детето да живее тука.

46

Анонимен

преди 2 години

Бой по пияните уша нки,докато изтрезнеят.

45

Стамболов

преди 2 години

Стефан Янев няма място в българското правителство. ОСТАВКА !

44

Анонимен

преди 2 години

Проблема е до голяма степен от бг телевизорни медии . Те никога не подложиха съмнението от ползата от ,,членство,, в нато и ЕС . А баш те трябва да са по критични към членствата в чужди империи . Те не подложиха под съмнение надупването . Ако гледате инвестициите . Всеки казва - АМА ТОВА НЕ Е СЪВЕТ ЗА ИНВЕСТИЦИИ . Нищо такова не видяхме по бг телевизии !А става въпрос за дългосрочно надупване ,а не като при инвестициите .Това е стряскащо. Защо не казват това което няма да плащаме ако не сме в ЕС

43

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е следната: САЩ и сие, много искат Русия да нападне Украйна. Русия не иска, а изглежда и Зеленски не иска война... Скоро Донецк и Луганск ще бъдат признати за държави от руската федерация, следователно могат да подпишат договор за помощ в случай на нападение от Украйна. Ако нещо ще става, то ще е от там, но Русия в никакъв случай няма да напада Украйна пряко..

42

Каракачанка

преди 2 години

Ей, добре че поръчахме ескадрила ф16 да пази блока. Само 2-3 милиарда платихме, нищо работа.

41

Анонимен

преди 2 години

Изявявайки се все повече като мажоретка на Румен Радев и Стефан Янев, Кирил Петков започва да губи почва под краката си като премиер.

40

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /69/..:..-И с каква ЦЕЛ ще настанят окупационните войски ?..Война ЩЕ има !..НЕ СЕГА и не преди да са изминали десет + години !..Заради БЕЗУМИЕТО на "световните фактори", живота се обърква всеки ден с невероятна скорост..Балонът,който надуват НЕНОРМАЛНИЦИТЕ ЩЕ се спука !!!!..Това е неизбежно !..Така устроиха света НЕДОСТОЙНИТЕ...А кротките и смирените ще "оператпешкира"..

39

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е Русия да блокира банковите транзакции в Украйна - и край. С Украйна е свършено. Какво военно нахлуване, каква инвазия.

38

Анонимен

преди 2 години

Аиде да пропуснат войските в БГ. Не ни трябват.

37

Анонимен

преди 2 години

Русия ще преживее и ще се преустрои. Китай разбира се също. Индия. Иран. ЕС няма да преживее, а за САЩ още не се знае, САЩ са на кантар. Става дума за кризата, война няма да има.

36

14-ти януари

преди 2 години

Това е истинската цел на двегодишните чести, последователни, нестихващи и накрая втръснали предупреждения, периодични провокации, лъжи и откровена истерия, относно евентуалната руска инвазия в Украйна. Да се насити и напълни всеки кв. км. от територията на страните от бившия социалистически лагер с пиндостански войски и въоръжения. Да се бетонират тук и да отправят алчен, ненаситен, кръстоносен поглед-апетит на изток.

35

Христо Христов

преди 2 години

Евроатлантиците в България ДО ЕДИН са к'оп'елдаци на партийните секретари на БКП.

34

Анонимен

преди 2 години

Войната ще се води в Украйна. Няма да пострадат други държави. Нито Русия, нито САЩ ще пострадат. САЩ не искат световна война. Не са избягали от Москва, избягаха от Украйна.

33

ПроСоТо

преди 2 години

хм!...Ще изквичат на умряло май некои..Но,както се казва,"Каквото повикало,това отговорило"..За мен не ми е жал-аз поживях над половин век на тая Земя..Децата ми са далече от това "Врящо гърне",наречено "българия"../Нарочно не го написах с главно "б" !/..Обаче все пак НАИСТИНА съжалявам младите,но ЗАСПАЛИ българи,които с такава лекота се оставят да ги поведат към месомелачката разни пропаднали,НЕЧОВЕШКИ престъпни индивиди..За съжаление,нищо повече не мога да направя!.."ТЕНЕКЕТО БАКЪР НЕ СТАВА"!

32

Анонимен

преди 2 години

Вчера още един F-35 падна в морето около Китай. Те сами си падат, а какво остава да ги почнат руските ПВО ракети.

31

Concerned citizen

преди 2 години

Дано да изпратят сериозн атегника у нас САЩ ,че тея чебурашки нахални нямат насита