70

антипендал

преди 2 години

До 121 Крим не е рускикаква евроатлантикожендарска поезия ! Вдъхновение поетично ти е дошло скъпигенди след сутрешния секс с мъжът ти и така веднага още пълне си седнал и написал това ! То е и за наближаващия ти празник 2 февруари

69

Крим не е руски

преди 2 години

Като Русия няма друга,тъй коварна на света.НАТО е нашата опора,гарант за нашата свобода. Да живее НАТО!И Добре дошли в България. Народа ще ги посрещне с хляб и сол.

68

Идентичен случай

преди 2 години

Относно ''руската заплаха', американците се държат като странния човек във вица: "Та върви един странен човек по улицата и ръси нявсякъде сол. Вижда го полицай и пита учуден: -Какво правиш бе?!, човека: - Ръся сол за да няма крокодили!, полицая: -Ама то няма крокодили!, човека: -Е, нали ръся сол!"

67

РАДИ ОТ РУСИЯ

преди 2 години

ВСЕКИ СТО ГОДИНИ ЕВРОПА СЕ ОБИДИНЯВА СРЕЩУ РУСИЯ ДА ПОЛУЧИ ШАМАРИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СТО ГОДИНИ

66

Американски неволи

преди 2 години

От целия информационен шум и хаос става ясно че ЕС е изгубила връзка с Хюстън и многогодишната и скъпа мисия по кацане в Сибир се проваля! На всичкото отгоре се задават и дългоочакваните продължения на сагата "Грабителски Войни made in USA" - съответно "Невидима заплаха" и "Завръщането на руснаците", a това са истински хоръри за американците.

65

ЛЪЖА!

преди 2 години

Правителството реши този контингент от 1000 войници да е български.

64

Щирлиц

преди 2 години

Хранителни продукти за източния фронт ще произвеждаме ли,зер вече имаме опит от предишното "съюзничество" със западняците?

63

БЪЛГАРИЯ РЕШИ

преди 2 години

Ако някой се чуди какво е хибридна война, ето това е. Българското правителство реши: Да, 1000 човека, но БЪЛГАРСКИ бойци - с българско командване, минаващо през националните канали. Не американски, и не марсиански. БЪЛГАРСКИ! След това в Парламента имаше 3 ч. изслушване, последвано от такова на специалните служби. Но CNN публикува фейк нюз. Тази статия е класически пример за хибридна война.

62

А РАДЕВ Е В БУНКЕРА

преди 2 години

На кой господ служат диктаторите..??....Щели да ЧЕГЪРТАТ-1 000 000 БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА....

61

Анонимен

преди 2 години

Тия, които много реваха, че сме били под съветска окупация, сега нямат нищо против да сме под окупацията на фашисткия алианс. Егати лицемерието. Вън всички военни структури от България!!!

60

говорете ми пак

преди 2 години

Значи СЕ ОБСЪЖДА , и се взема решение , ние още НЕ знаем какво ще решат , а цял ден слушам да се изреждат всички да обясняват как сме били " суверенни " и как " сами" си решаваме , то не че някой вярва де но все пак да се посамозалъжем !!

59

БРАВО!

преди 2 години

Благодарение на нашите западни съюзници, които непременно ще настанят американски войници в Европейска България, моментално лъсна зад, ника на кремълските шпиони в България. Кремълските лак, еи не могат да игнорират решенията на НАТО и Пентагона, но само ще създадат малко повече работа на Военния трибунал, който няма да бъде назначен от руските шпиони. А иначе, много скоро Русия ще изчезне ката държава от картата на света.

58

Обсъжда се????

преди 2 години

Приказаката за новите дрехи на царя се повтаря от столетия. Всички знаят, че в една военна организация никога нищо не се обсъжда, а се изпъляват команди. Особено, когато става дума за едни географски райони, намиращи се под директно управления на Главния Щаб.Драги, журналисти! Не си правете усилията. Знаем, че то това зависят заплатите ви, но все пак, когато писаниците са толкова прозрачни, просто не хващат декиш. Ще трябва да се понапънете малко повече.

57

Анонимен

преди 2 години

Да идват да се разполагат. Специалност на нашите войски са полевите бани. Ще изпратим войските на НАТО на източния фронт чисти и изкъпани като се гушкат из окопите да не смърдят на порове

56

Анонимен

преди 2 години

Да идват, да се разполагат, какво ви пречат не разбирам, нали не искате да се биете вместо тях?

55

товариш Копейкин

преди 2 години

Много ми е интересен съветския патриот товариш Копейкин ... постоянно говори против несъществуващи американски войски в България, а защитава руснаците струпали 100 000 армия на украинската граница ... Копейкин е от този вид патриоти които са по-лоши от най-лошите прeдатели. Въобразил си е, че ако руснаците стоварят десант и окупират половин България него ще го назначат за съветски губернатор.

54

Онли Сащ

преди 2 години

Чакам с нетърпение да дойдат братята ни американци. Давам си жената да я оно ждат и трябва да си дадете и вашите жени. Те са наши братя. Трябва да ги обслужваме, да им прислугваме. Ще си дам заплатата да ядат и пият на корем. Ще им дам топло жилище, аз ще спя навън на студа, само те да са добре. Те са нашите богове покровители.

53

Анонимен

преди 2 години

хахахаха па то цела И. Европа реално иска мерикански войски на техна територия- Бг, Румъния, Унгария, в Полша и Прибалтика щатите са отдавна, то не останаха други, е кой ще тръгва с Путин и Рашка тогава? Май само печално известните Беларус и ....нема друг смех в залата

52

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!

51

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ, ПОВЕЧЕ!!!