13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

НАТО ВЪН

12

Анонимен

преди 2 години

Слидиш ти, следиш нарежданията от Мустафа, скапан льох ман. Ти розицшя нямаш за нищо, мекотело

11

Анонимен

преди 2 години

От пинчери ще ставаме добермани :) Няма никакво напрежение , Русия си пази границите щот са я наобиколили като лисици кокошкарник

10

Анонимен

преди 2 години

Киро харварта даже основно образование няма ;) Прекъснал е основно за да бяга в Канада . Там е верно че някъв милионер го наел да прави - пробиотика. Ама Кирчо харварта е бил наемен работник на този американски милионер. Кирчо не е имал фирма. Тръгнал да лъже че Опра използвала пробиотика ама лъжата не минала и американския милионер го уволнил . После Кирчо се хванал да бачка за една банка ама и от там го уволнили ;) Те тва за тоя мошеник дето даже основно няма ама бил Киро харварта.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина започне война, ще стане абсолютно мазало, защото войниците на НАТО нямат кауза. Това са хора, които предпочитат да воюват удобно разположени на дивана компютърни игрички. За какво им е да воюват за някаква си Украйна, в която кракът им не е стъпвал? А в тези страни живеят много руснаци, които са си напуснали страната по икономически причини, но си обичат Родината и ще има саботажи отвътре.

8

аа

преди 2 години

кироо киро успокой ся сметките за ток и парно идат , а с тях ти си отиваш и да ся напяга и да не ся , вече си пътник

7

Анонимен

преди 2 години

киро аут,преди да е направил някоя голяма беля!

6

Анонимен

преди 2 години

Германия ще направи предложение в Брюксел да се задействат ядрените централи , очевидно ЕС се подготвя за спиране на газта по всички направления .

5

баба мара

преди 2 години

всички чужди единици да напуснат не ме интересува нато а нац сигурност никаквопускане на ам самолети да летят накъдето си искат и да пускат бомби както станас белград отношенията русия украина са изкуствено създадени от сащ за да сипродават оръжието и втечнения газ сега се загрижили за газовите наличности в есне искам нищо от сащ искам свят без вируси ваксини и конфликти

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ДА има МИР а не война

3

Анонимен

преди 2 години

Путин само музикалния московски оркестър е разположил около границата с Украйна,а на натовците вече им омекнаха крачетата..

2

Анонимен

преди 2 години

Нали разправяше вчера ,че няма страшно, "не дрънка на оръжие"....Дрънка, ама когато и главата ти дрънка, не можеш да го чуеш, киро.

1

Анонимен

преди 2 години

и какво като го следиш бе Кире. Стой си на гъзо, и стой неутрален. Нямаме работа между ФАЩ дошли от другия край на земята да си раздават демокрацията с оръжия.