48

Анонимен

преди 2 години

България и Румъния сами ще поискат да бъдат изключени от НАТО. Всяка държава сама си решава за влизане и излизане от НАТО. НАТО се разширява и свива по свободната воля на страните членки. България и Румъния ще поискат да не пречат на НАТО с присъствието си и да подпалват световни войни мецду САЩ и Русия. Ние сме отговорни държави.

47

Анонимен

преди 2 години

НАТО разсърди мечката.. НАТО трябва срамно да отстъпва и да се качи на високо дърво и да и даде някоя източноевропейска залъгалка като България и Румъния, за да залъже глада и. НАТО ще бяга обратно на Запад.

46

Анонимен

преди 2 години

Спрете да пишете Русия или Руснаци,когато искате да пишете нещо за олигархичната мафия на Путин.Много е обидно за мнозинството Руснаци.Путин е човек с психопатски отклонения.Руснаците са нормални и добри хора.Нвмат нищо общо ,освен че той ги владее с определен медиен и политически натиск.

45

BG

преди 2 години

На това народа му вика на гол г*з чифте пищови в България ядем асфалт ав Русия втечнен газ,наздраве

44

До 39 Димитър и 36

преди 2 години

Няма такова споразумение, камо ли подписано. Самият Горбачов го каза, а той знае най добре. Той беше на срещите.

43

Анонимен

преди 2 години

Путин е към края си.Не се реформира или да се адаптира и ще напусне столчето си.Този номер няма да мине пред Руснаците.Те са едни от най-умните хора.Путин не е Русия и Руснаците не са Путин.

42

Анонимен

преди 2 години

От НАТО искаме Украйна да воюва с Русия, а ние да ги оплакваме колко са зле и как Русия ги мачка и как това е много лошо. Но Украйна е по-хитра от НАТО. Украйна казва: "Дай пари, не война". тези миролюбци ни срутиха цялата замислена схема за война срещу Русия. Ще им спрем парите и оръжията на тези измамници. Лъжат ни, че искат да воюват срещу Русия. Ще ги дадем на Русия и ще избягаме далече. Те искат НАТО да вкарат във война срещу Русия. Те са безумци.

41

Анонимен

преди 2 години

Време е братушките да нахлуват във всички предателски бивши соц републики и да си ги връщат в свое владение,така и тук в България ще се оправим най накрая.

40

Анонимен

преди 2 години

Путин знае,че Руснаците не го искат вече и търси поводи да всява страх на Руснаците.Така правеше и прави Бойко,Ердуган и Орбан.От къде са се научили?

39

Анонимен

преди 2 години

Ще има санкции, ако НАТО не се изтегли от Източна Европа. Русия ще наложи санкции и силен ответен удар. НАТО вече разбира, че то е слабата страна и друг решава. Ще ни изключат от НАТО. Няма как. Няма друго решение. НАТО не е готово да воюва, а Украйна не иска да воюва и да защити НАТО и да се жертва в името на страхливото НАТО.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако "конструктивност" е да струпаш над 100 хил.войска, то какъв отговор очаква Путин?

37

Анонимен

преди 2 години

Всички натовци в България подкрепяме НАТО да ни изключи в името на мира и Русия да не нападне НАТО.

36

Анонимен

преди 2 години

НАТО се уплаши. Украйна не иска да воюва. НАТО трябва да воюва вместо нея. Русия иска НАТО да се изтегли от Източна Европа. НАТО само трябва да воюва, или да избяга от Русия. Украйна не иска и няма да воюва. Украйна не иска афганистанизация на Украйна, а НАТО да не се намесва директно.

35

Димитър

преди 2 години

Така е 36 но простите тук не знаят Английски/Руски и могат да гледат и да коментират само натовската пропаганда идваща на Български език. Като си неук, лесно се контролираш. Колко ли още облъчени мозъка ще има в тая информационна пропаганда. Руснаците нямат интерес да бавят. Ще има изненади. А тия предатели в управата ще бягат на Запад и Америка.

34

Анонимен

преди 2 години

Цар Путин иска гаранции че демокрацията и свободата няма да влязат в руската страна, диктатурата си им е битието жалко.

33

Анонимен

преди 2 години

Днес АзБ май е мобилизирала куцо, кьораво и сакато на амбразурата да пазят НАТО! Успех, "демосратчета", но си пазете места в самолетчетата, да не висите по колесниците им!

32

Анонимен

преди 2 години

Искането не е да е се изключат страните от източния блок от НАТО, а да се изтеглят натовските оръжия от този регион. Това беше подписано като гаранция от НАТО, че няма да се разширява на изток и няма да заплашва сигурността на Русия.

31

Ванга

преди 2 години

Русия ке падне !

30

Възраждане на СССР

преди 2 години

НАТО и САЩ вън от Европа!!

29

.

преди 2 години

Удри, удри, удри мъжо!