68

Неточен цитат

преди 2 години

Точният цитат е: Замотать наши проекты в бесконечных дискуссиях (а такая линия отчтливо просматривается), замотать нашу инициативу мы не дадимТук няма дума за Украйна (особено на първо място, тъй като същността на дискусията е гаранции за сигурност, а не Украйна). Всеизвестно е, че вмятането само на една единствена допълнителна дума може да измени смисъла на изречението. Например: Аз не съм бременна (много). Класически метод за дезинформация.

67

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са диваци, искат да дърпат цивилизована европа назад, вместо да седнат и заедно да работим по напредъка на човечеството в мир и дбрина, те се пъчат с оръжия в измсления си руски мир: най-долна спирачка за човечеството.

66

Да си траем

преди 2 години

До Анонимен 75: Ами НАТО като може "да смели на кайма" Русия защо чака а не започва? Имаше нещо като за тях във филма "Мъжки времена": "Едно е да искаш, друго е да можеш, а е трето и четвърто да го направиш". И други са се пробвали в Русия. Нека се пробват и те, а не само да викат "Дайте да дадем". За нас е по добре да си траем.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 НАТО само това чака - "ответните" мерки на Русия, за да я смели на кайма.

64

Дърто Мекере

преди 2 години

Лавров да не се пени за Кюба, а да помисли каква беля може да му дойде до главата - Масква, Свети Ленинград и още 5-6 големи града в Русия да изчезнат за броени минути и да последва продължение до конеце на джуджитерията.

63

Не е баш тъй

преди 2 години

До Me: Отговорът на Русия ще бъде реципрочна заплаха за САЩ. Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков каза пред руска телевизия, че не може нито да потвърди, нито да изключи потенциални военни разполагания в Куба и Венецуела. Само това ще накара САЩ да се замислят струва ли си да се приемат в НАТО Украйна и Грузия.

62

Me

преди 2 години

Лавров ще хвърля къчове към Украйна, това ще са ответните мерки :))

61

Анонимен

преди 2 години

IVANOV, с този твой научен бисер "Украинския остров СЕВАСТОПОЛ", кандидадствай за преходната награда на атлантическото НПО.

60

Анонимен

преди 2 години

"А Русия има 6400 ядрени глави"------------------------------- Може би са толкова и това е много важно, но не по-малко важно е с какви средства за доставка във всяка една точка на планетата разполага Русия. Тези средства за доставка на БЧ са високотехнологични, повечето от тях са хиперзвукови и 15-20 от тях умело преодоляват пиндостанското ПРО.

59

Анонимен

преди 2 години

Гейовете в Европа са колкото и гейовете в Русия Само това не е важно,защото Гейовете в последно време са по-мъжкари от другите мъже,които се крият зад полите на жените и изпълняват всичко казано от жената и много често от мама.

58

IVANOV

преди 2 години

Дупе да им е яко на Руснаците ако влязат в Украйна ! Те се помислиха за ГОСПОД никой не ги напада но всяка държава трябва да се защитава... Руснаците презвеха Украинския остров СЕВАСТОПОЛ не е руски а УКРАЙНСКИ !!! РУСНАЦИТЕ ПРЕКАЛИХА ще ядат бахурата този път !!!

57

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм се чудил,как може в България да има толкова много Путитинисти,като страда от подобен индивид над 12 години Бойко.Не знам дали ще останат в България Бойковисти,но съм сигурен че ще има Путинисти.Промивката е нелечима.

56

Анонимен

преди 2 години

Отан можел да унищожи Путин за 24 часа. С прашки и паунови пера в дупника ли?

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А русия има 6400 ядрени глави. Повече от всички останали държави събрани заедно. Русия може да нарежда и заповядва на когото си иска. Ако иска може да на6ие и един корр на САЩ и след това да отиде и и3насили Англия пред погледа на целия ЕС и НАТО

54

Анонимен

преди 2 години

Отан бил най-силният военнен и финансов съюз в света. ха-ха-ха!

53

Анонимен

преди 2 години

НАТО е с население близо милиард гейпарадници.

52

Анонимен

преди 2 години

Русия очаква тази седмица държдепът да отговори писмено на мирните й предложения, отправени на 17.12.2021 г. Държдепът моли Кремъл да не дава гласност и да не публикува писмения отговор.

51

Анонимен

преди 2 години

НАТО е с население близо милярд и е най-силният военнен съюз в света.Освен това е и най-богатите финансов съюз.Ако реши може да унищожи Путин за 24 часа Говоря за финансово унищожение.Не го правят заради народа в Русия.

50

Анонимен

преди 2 години

Грешка Русия е 144 милиона,а само Украина е 44 милиона.Румъния,България и Италия заедно с Украина са повече народ от Русия.Русия малко да се съвземе и да помисли дали не се самоунищожава,като се прави на голяма работа.Като писах Русия имах предвид Путин,а не Руснаците.Има разлика.

49

Анонимен

преди 2 години

За каква мечка говориш?Русия е 130 милиона народ.Повечето от народа ненавижда Путин.Европа и САЩ заедно са близо 1 милярд.Как мислиш че тази болна напудрена мечка ще ги изплаши.САЩ ще достави газ на Европа и ще се приключи с олигархията на Путин.Меркел беше единствения политик ,заедно с Орбан и Бойко,които имаха далавера с Путин.Тях вече ги няма Мечката и болна от Ковид ,грип и СПИН едновременно.На Ердуган му свършва също времето и Путин остава сам.Китай няма да си мърдне първата за Путин.