23

Анонимен

преди 2 години

най-ефективното лекарскво срвщу ковид е системно отстрелване на сороспияци. да видитв колко бързо ще затихне пандемията и ще си мине като сезонна инфекция.

22

Анонимен

преди 2 години

Той и ивермектинът не действаше, докато не му вдигнаха цената. Сега е много ефективен :)

21

Анонимен

преди 2 години

Как така смеят да се бъркат и пречкат на бизнеса с вапцини, ей !

20

Анонимен

преди 2 години

А инжекциите? С тях е още повече така. Те и срещу останалите варианти са толкова ефективни!

19

До 16

преди 2 години

До АнонименХаха, казваш, друго си е българската мечта.От цял свят идват тук, за да я сбъднат :)

18

Анонимен

преди 2 години

До Отец Иван 15 Не се сещам да пише нещо за ваксини в Евангелията, ама в Матея 23:9 пише изрично: "И никого на земята не наричайте свой отец, защото Един е вашият Отец - Небесният".

17

Анонимен

преди 2 години

Ремдисивирът, освен че е много скъп, друг ефект дали има? Унищожават имунната система на хората, като преди това унищожиха психиката им и блокираха у мнозина здравия разум. Колко хора оживяха без прехвалените им скъпи медикаменти?! Лошото е, че и много станаха жертви на експериментите в болниците.

16

До 14

преди 2 години

До АнонименРазбрахме как ще се преборим с пандемията- като не се ваксинираме.Остава, обаче, още един проблем- как ще спрем самолетите да хвърлят биологични зарази върху населението на земята?Да имаш някакви идеи за това? Моле, сподели.

15

До 11

преди 2 години

До Търчим за ваксинаАМи, недей да пиеш и аспирин, бе- че и той има странични ефекти и не винаги ти помага.Не пий и антибиотици, защото и при тях страничните ефекти- колкото искаш.Лекувай се с белина, мендов чай и непрестанни гледания на мангъровите интервюта.

14

Анонимен

преди 2 години

То туй САЩ си е като кубойски бар. Напудрен рекламна табела метър на декар, влизаш в бара и и умираш от смрад, повърня и мизерия. А да за десерт те отръшкват като брашнян чувал и те тикват в панделата. Великата американска мечта.

13

Отец Иван

преди 2 години

Антиваксърите няма да влезнат во царството небесно,и ще се черват от срам пред нашия създател!!

12

Анонимен

преди 2 години

Сега забележете. Когато беше Делта "нямаше лекарства" ваксинирайте се! Сега Омикрон не е изобщо опасен и факта, че има лекарства вече не може да бъде крит толкова и ВИДИШ ли сега забраняват лекарствата защото "ваксинирайте се". Тази пандемия и тази криза ще бъде експлоатирана от богатите за унищожението на средната класа докато не зависим всички от 200-300 глобални корпорации за всичко. Докато не добутат до монопол във всяка сфера няма да ни оставят на мира!

11

Ръб!

преди 2 години

Остана ни само битовата химия!

10

Анонимен

преди 2 години

смех ти казвам. с милиардите инвестиции, хилядите купени учени, лаборатории и световни благоговения от идиото поклонниците едно просто лекарство реално не могат да сътворят. а иначе в холивуд вече са разработили цяла гама медикаменти ваксини, спрейове, чипчета срещо всеки вирус. *** чипче и си безсмъртен. да се чуди чове.

9

Анонимен

преди 2 години

"Това се случва дни след като Администрацията по храните и лекарствата (FDA) разреши употребата на ремдесивир - първото лекарство, одобрено за COVID-19, за лечение на повече категории пациенти."----------------------Я виж ти. Като пуснаха ваксините на пазара, веднага обявиха ремдесивира за неефикасно лекарство. Сега в края на пандемията, след като станаха мултимилиардери от продажбата на бъркочите, ремдесивира изведнъж пак стана ефикасен срещу ковид.

8

Анонимен

преди 2 години

По-голяма измама от кацането на луната.

7

Анонимен

преди 2 години

3 дози от рнк ваксините действат. Обаче преболедуване или противовирусни лекарства не действат. Винаги сме с една крачка зад вируса.

6

Анонимен

преди 2 години

Предлагам закупените хапчета да не идат зян и да бъдат насилствено дадени на набодените баламурки: хапчето се слага дълбоко в устат на баламурката, после устата се запушва с длан (както се дава противоглистно на котка). Така, за профилактика, за да станат още по-щастливи и по-свободни. Тези подтхора вече така или иначе са се отазали от своя телесен суверенитет- еслин бълвоч повече, если по-малко, какво значение има, в крайна сметка.

5

Ангел

преди 2 години

Много ясно , говорим са съвсем друга болест .Тя се лекува с топъл чай ,парацетамол и хубав сън .

4

ДДРОнег

преди 2 години

Ми спрете и ваксините, и те не действат !!!