43

аз

преди 2 години

Да спират и ваксините. Доказано е че не действат срещу Омникрон......... пък и срещу Делтата не дадоха кой знае какви резултати

42

Aнонимен

преди 2 години

Бустерът не е предназначен да пази от Омикрон, а с ударна висока токсична доза в определени партиди води до сигурна смърт, а симптомите са представени като Ковид, а всъщност е радиация и лъчева болест.

41

Анонимен

преди 2 години

и бустера не пази.Омикрон заразява наред

40

Aнонимен

преди 2 години

Стига с тези конспирации, манипулации предположения и теория на вероятностите. Стойте далеч от химическите отрови убиец-ваксина, която предизвикват всички симптоми на радиация (високи дози графен в кръвта, алуминий в мозъка+радиоактивни честотни вълни=ковид) и лъчиста болест. Целта е икономическа и нов световен ред-геноцид, диктатура и концлагер на оживелите. В най-ваксинираните държави смъртността се е по качила с 40%, в сравнение от преди появата на масова ваксинация

39

До 40

преди 2 години

А ти май забравяш, че Омикрон възникна в Неваксинирана Ботсвана и Южна Африка, за което трябва специално да благодарим на НЕваксинираните Африканци!!!

38

Do 37

преди 2 години

До Дц Мангьров голямИ в какво точно се оказа мангъра, бе?Да, в момента омикрон е силно заразен, но с полеки симптоми. Това е в голяма степен и поради започналата ваксинация и предаването на вируса през ваксинирани хора. Просто щама става по-слаб.С първия ковид щам и с делтата, в какво се оказа прав мангъра?Или сте забравили колко хора измряха от делтата специално??Оо, забравих...вие не вярвате на тези данни.Болниците лъжат. Пишат на всеки умрял, че е от ковид.

37

Anonimen

преди 2 години

Но не спират лекарствата на Файзер, нали? О, чудо, тяхната ваксина единствената ефикасна, техните апчета тоже, слава тебе, велики Файзер, на теб се уповаваме, ти пастир наш, води ни в поля зелени...кой разбрал, разбрал

36

Анонимен

преди 2 години

Ама то тъй първо е възникнала фармацефтиката, а после бройлерите на конвеер. Това е живял, това е видял. Опит нищо повече.

35

Дц Мангьров голям

преди 2 години

И хапчетата и ваксините не ставатМангьров излезна отново прав - почивка , чай и аспирин

34

Анонимен

преди 2 години

До До 19 26 А Вас, като Ви слуша човек, остава с впечатлението, че преди медицината не е имало живи хора :)

33

Сър

преди 2 години

До Ръб!Аче , без лед , с две капки студена вода.. Само простаците пият Аче и Доместос с лед.

32

Анонимен

преди 2 години

До Ръб! 27 За ваксаните - Доместос, за нормалните хора - хлорен диоксид :)

31

Анонимен

преди 2 години

е нормалните хора могат инс природни лечения да се разминат а бройлврите са на конвеер и требе пинстандарт да са боцнати задължително с ваксини. и да нормално е да се лекувш с природни лекове както е ставало и продължавада става, от както хомосапиенсът се е осъзнал. Раждането е нормален естествен процес за който не е нужно доктор. Сигурно в 5 от десет случаа щв има усложнения, смърт и трагедии но това в същноста на живата природа. не говоря за бройлерите, капийш.

30

До 30

преди 2 години

Хахаха, казваш, друго си е живот на село...лекуваш се с треви и билки.То, за това, когато някой се разболее от бактериална инфекция или възпаление на зъб и директно го изнасят в дървено пардесю.От какво умря бай Иван? - Аа, от зъб.Леля Пена?- аа, ами удари си крака и се инфектира. Умря от болен крак.Иначе, описал си го като един рай живота на село.

29

Антиваксър

преди 2 години

Аз не вярвам в експериментални ваксини.Доверявам се на доказаните с години Белина и Аче. Ако нямам от тях, използвам Доместос.Те се справят в всички бацили и изчистват до блясък.

28

Анонимен

преди 2 години

що ве 26? човекът си живее на село и се налага през зимния оееиод да ги върши тези неща щот пътищат затрупани. иневала на пича ако може да изражда и да си набавя природни менидкаменти. а не да чака като теб бройлера поредната доза ваксина или антибиотик.

27

ТпКифла

преди 2 години

Доместос. На рекламата е готин як пич без коса. Ще го поема вътрешно Тоя.

26

До 12

преди 2 години

Хаха, казваш, как не могат едно просто лекарство да измислят тези фармации.Ако беше ти, ехее, щеше да го измислиш за два часа. Не, че не можеш, но не ти се занимава и просто не искаш. Да се оправя света без теб. Няма да им отваряш очите на всички?

25

Ръб!

преди 2 години

Последно, Аче или Доместос?

24

До 19

преди 2 години

Абе, като те слуша човек, ще си каже, че ти никога не боледуваш. Или, когато се случи, ходиш да береш билки в гората и си правиш отвара. Заболи ли те зъб- сам го лекуваш и вадиш с клещите.Жена ти, когато е раждала, сте викали най-възрастната жена от квартала, да я изражда, с няколко горещи кърпи и леген с топла вода.Къде се пръкнахте такива разбирачи от фармация, имунология, биология и т.н.