179

до 203 от славянин

преди 2 години

Радко пак се правиш плоско и плитко на улав и недоразбрал! Написал че ЗАПОВЕДИТЕ са противоконституционни и противозаконни! Та кога първо ще се научиш да правиш разлика между заповеди и закони и второ кога ще започнеш да манипулираш по-интелигентно защото плиткото и плоско манипулиране не минават!?

178

Радослав

преди 2 години

До славянин: защо да е противозаконна? Нали смяташ, че част от законите са противоконституционни? Защо пък грабежа срещу теб да е нещо различно? Или което на теб не ти изнася е противозаконно, но ако е действие против теб и вече припкаш да искаш защита от закона! В закона няма половинчатост или спазване само на каквото ми изнася! Всичко върви в комплект! Или важи всичко или нищо!

177

Анонимен

преди 2 години

До до 196 от славянин Няма нужда да "посмалявам". Официалната статистика за разликата в смъртността е ясна. В периода 2011-2019 на година починали са средно 109 хиляди души, през 2020 - 124 хиляди, през 2021 150 хиляди. Що се отнася до това защо трябва да се ваксинираш - по същата приина, пореди която и всички останали. Такива като теб, които си мислят, че са безсмъртни, пръскат свободно заразата (вие си признавате че не спазвате и мерките) и пълните болниците, което създава редица проблеми.

176

Радослав

преди 2 години

До славянин:Както има хора които избират да живеят здравословно и други които избират да живеят нездравословно, така има и хора които се ваксинират или не. Това си е личен избор, но по същия начин по които се забрани пушенето в заведенията, така и се вкара норматив за ваксините в заведенията. Не е нещо което да ти пречи да живееш неваксинирани. Това си е твоя избор. Всеки от нас ще носи последиците от действията си, така както всеки си носи последиците и рисковете от начина на живот които водим

175

до 195 от славянин

преди 2 години

Грабежът е противозаконно действие и всеки грабител го знае това, та пробвай да провокираш малко по-интелегентно, защото провокацията ти е доста плитка и плоска!

174

Радослав

преди 2 години

До славянин 193Къде пък видя това с ограничаване на достъпа до здравеопазване при липса на ваксина? Стига си търсил под вола теле! Не си измисляй глупости които въобще не съм споменавал! Ваксината е за по леко боледуване, повишава шанса за оцеляване, както спорта намаля риска от доста болести, но без значение дали спортуваш или не имаш достъп до лечение! Твоя избор е да не се ваксинираш и това си е твой избор, твоя си работа. Против съм задължителното ваксиниране, но съм и за спазване на закони

173

до 196 от славянин

преди 2 години

60 хиляди смъртни случая от ковид!!!??? Е, посмали малко нарковаксърче! А аз те попитах защо след като АЗ не боледувам и не влизам в болница, защо трябва да си инжектирам отровата!? Не питам за другите, а за себе си!?

172

Радослав

преди 2 години

До славянин: затова закони се обсъждат в парламента, има първо и второ четене, президент който да наложи вето ако смята, че депутатите грешат, конституция, конституционен съд и какво ли не още! За да може закони като се приемат да са обосновани и в полза на обществото! Та ти би ли приел някои да игнорира закона и да ти нанесе вреда защото закона ограничава неговите права и свободи според неговите разбирания?

171

Анонимен

преди 2 години

До до 182 от славянин "Аз без ваксина не боледувам и не влизам в болница, защо ми е тогава твоята ваксина!?" 60 хиляди смъртни случая от Ковид показват, че ако ти не боледуваш и влизаш в болница, много други точно това "правят", тъй че както ти лично "изпитваш" не играе никаква роля за мерките.

170

Радослав

преди 2 години

До славянин: а ако теб те ограби някои ще си търсиш ли правата или ще приемеш неговото виждане, че законите са противоконституционни и ограничават неговото право на свободно взимане на каквото му хареса? Законите са за да се спазват, без значение дали ни харесват или не! Има много хора които искат да изнасилят някоя или да откраднат нечия кола и точно за това имаме закони! За да се вкара ред в обществото! Закона не е за да се чете както ни изнася!

169

Анонимен

преди 2 години

К.Костадинов така ще управлява ако спечели. Както влиза без тест в парламента. Ще гази законите като диктатор, а робите ще ги спазват само. Ще кара с 300 км в час по магистралата, няма да плаща данъци, и ще гази правилата

168

до 182 от славянин

преди 2 години

Аз без ваксина не боледувам и не влизам в болница, защо ми е тогава твоята ваксина!? Я ми отговори научно!? А ти да не би да искаш да кажеш, че някой който си плаща редовно всички осигуровки вече няма право да влиза в болница!? В такъв случай ако властта иска да му забрани, пардон, да го ''предпази'' да влиза в болница, той защо трябва да продължава да и плаща здравни осигуровки!?

167

Анонимен

преди 2 години

Ееее....нали еднакви правила за всички, нали за да не се делите от народа трябваше мерките да са за всички и на всякъде и ко стана, тоя не иска, ония не ще! Няма кой да го спре!

166

Анонимен

преди 2 години

По смешното е, че те повечето са ваксинирани и си имат сертификати, а се правят на ощипани :)

165

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Искам да разбера дали призоваващите към безропотно подчинение на всякакви антиКонституционни и противозаконни заповеди" Заповедта на Министъра на Здравеопазването за зеления сертификат не е обявена за противозаконна или анти-конституционна, тъй че си се объркал.

164

Анонимен

преди 2 години

Е Копейкин даже е и с бустер. Парадокса е, че това е партията с най-много ваксинирани, над 50% от депутатите му са ваксинирани но уж са против. Избирателите им вместо да ги подкрепят трябва да ги заклещят някъде и бой на голо с тоягите, защото ги лъжат и използват.

163

Анонимен

преди 2 години

К.Костадинов така ще управлява ако спечели. Ще гази законите като диктатор, а робите ще ги спазват само. Ще кара с 300 км в час по магистралата, няма да плаща данъци, и ще гази правилата

162

...

преди 2 години

Анархията е майка на революцията,а след революцията идва диктатурата.Копейкин ли ще е новия фюрер?...

161

Радослав

преди 2 години

До 176: това се прави за да не е срещу всеки депутат да има по 200 дела за врели некипели! Но същия този имунитет не ги освобождава от спазването на законите!

160

Анонимен

преди 2 години

К.Костадинов така ще управлява ако спечели. Ще гази законите като диктатор, а робите ще ги спазват само. Ще кара с 300 км в час по магистралата, няма да плаща данъци, и ще гази правилата