199

Анонимен

преди 2 години

Близък роднина почина от инсулт. Без никакви признаци на ковид. Пизнайте как влезе в статистиката.. Точат, крадат, немърливо работят, спят по време на нощните смени, карат се за разпределението на бонусите и пътеките. Нищо друго не ги ибтересува. И да, болниците са празни. Всеки може да провери.

198

до 217 от славянин

преди 2 години

Има само една маааалка разлика - България е светска държава, а не шериатска, и светските закони са над шериатските! Просто някак си пропусна на го споменеш, дали случайно или нарочно е друг въпрос!

197

Сата НАТО

преди 2 години

Изобщо не ме интересува кой се е ваксинирал и дали има сертификат, а ме интересува какво е отношението му към медицинския фашизъм и каква позиция заема.

196

Анонимен

преди 2 години

До до 214 от славянин "просто обикновено не се занимават с тях" Всички национални консултанти по различни хронични болести (сърдечни, онкологични и пр) съобщават за влошена профилактика. Това не отговаря на спекулациите ти, че причините са, че някой не иска да се занимава с тях, а е доказателство за това, че самите хора не се грижат/нямат възможност да се грижат за тези заболявания както трябва. Това няма нищо общо с опитите ти да смесиш това с Ковид заболяването.

195

Хахахааааа

преди 2 години

Възраждане им бъркат в здравето. В психическото. Започвам все повече да ги харесвам.

194

Радослав

преди 2 години

До славянин: значи Конституцията която гарантира свободно вероизповедание на всички граждани за теб е законче което е противозаконно? Сам си противоречиш!

193

Анонимен

преди 2 години

До до 212 от славянин "Та заповедта за носенето на маски които покриват частично лицето нарушава този закон следователно е противозаконна!" Трябва да спреш да представяш лаишкото си МНЕНИЕ за законността на нормативни актове като факт. Вече сам си призна, че не вярваш МНЕНИЕТО ти да издържи в съда. С това предаде и позицията ти.

192

до 212 от славянин

преди 2 години

Както го направиха в някои държави - със закон, а не със заповед въведоха забраха за носене на бурки на обществено места! А нашият закон за забрана за носенето на облекло покриващо частично или напълно лицето си важи и никой не го е отменял! Та заповедта за носенето на маски които покриват частично лицето нарушава този закон следователно е противозаконна!

191

Анонимен

преди 2 години

До до 206 от славянин/214 Това за "рентабилността" е отново твоя интерпретация. Всъщност причината е Ковид - пряко и косвено. Пряко, чрез директната смърт от Ковид, която е отговорна за около 3/4 от тези смъртни случаи и 1/4 косвено, от това, че хора с хронични заболявания са били въпрепиятствани да полагат систематична грижа за хроничните си проблеми. Причината за това са затворените и претоварени с Ковид пациенти болници. За които отговорни са антиваксърите, които ги пълнят.

190

до 206 от славянин

преди 2 години

Ами ако има 60 хиляди души разлика след ковида спрямо преди ковида това да не би да значи че цялата разлика е от ''умрели от ковида'' шмекерче! Що народ измряха от инфаркти, инсулти, рак и прочее, защото не беше ''рентабилно'' да ги лекуват от тях, освен от ковид!? Колко пъти трябва да ви обяснявам да се научите да лъжете и манипулирате по-интелигентно, за да минава!?

189

Анонимен

преди 2 години

До до 204 от славянин. С други думи, ти оспорваш легитимостта на целия ни правен ред. Тогава за каква "законност" и "конституционност" бълнуваш? Нали си наясно, че тези институции, които ти де факто обявяваш за нелигитимни, са създавали тази "законност" и "конституционност"?

188

Радослав

преди 2 години

До славянин: а за свобода на вероизповеданията ти чувал ли си? Как ще забраниш на мюсюлманките да носят бурки след като това според тяхната религия е строго забранено да са без защото ще станат нечисти! Значи два закона спорят и се гледа кои от тях е по важен или е редно да се приложи в дадения случай! А при студ защо си с шал и си покриваш част от лицето? Или може да получиш измръзване защото не трябва да криеш лицето си? Или при пожар защо си покриваш лицето с мокър ***?

187

миг-134

преди 2 години

Нивото на възпитание е трагично на възраждане,големо дранкане без покритие,когато има епидемие всичко е по д мед.контрол.

186

Радослав

преди 2 години

До славянин: няма как всичко да се вкара в закон, затова ежедневни неща са оставени на по ниска инстанция да си ги определят с вътрешен правилник или техни си нормативни уредби! Я се опитай да влезеш в производство без предпазно облекло? Или без инструктаж? Ако искат да носят те вина за теб ще влезеш, но ако искат да са спокойни ще ти дадат на портала каска и ще те инструктират и ще се разпишеш, че няма да бъркаш в зъбчатите колела на машините! Ако ти не го спазиш си носиш сам вината!

185

до 204 от славянин

преди 2 години

И ти ли се правиш на улав!? От кого да бъде обявена за противозаконна и антиконституционна!? От ''независимия'' Конституционен съд ли!? За закона забраняващ покриването частично или напълно лицето не си ли чувал!? А за Член 29 от Конституциата не си ли чувал!? Вчера излезе проучване на организацията TRANSPARENCY INTERNATIONAL че България е първа по корупция в ес! И ти от нашите ''независими'' институции ли чакаш ''обективни'' решения!?

184

Радослав

преди 2 години

Искаш да кажеш, че вътрешния правилник които урежда работата на Народното Събрание не е за да се спазва? Или смяташ, че всичко което НС приема е просто тоалетна хартия? Кое точно? Защото зеления сертификат е записан като част от правилника на НС който е приет след гласуване в същото това НС! Това, че нещо не е записано като закон, не го прави незаконно! По същата логика при ПТП защо първо четеш как се попълва двустранният протокол? Защото ако не го попълниш както трябва не важи!

183

Анонимен

преди 2 години

гледам още има балъци, които си мислят че това всичко е заради тяхното здраве

182

Анонимен

преди 2 години

До до 201 от славянин Статистиката е на НСИ и е разликата между смъртността в годините преди Ковид и тези с Ковид. Широкодостъпна е.

181

до 201 от славянин

преди 2 години

А покажи в коя статистика пише че умрелите от ковид еу нас са 60 хиляди както твърдиш!?

180

Анонимен

преди 2 години

До до 203 от славянин "Написал че ЗАПОВЕДИТЕ са противоконституционни и противозаконни!" НЯМА ТАКОВА НЕЩО. Заповедта на Минстъра на Здравеопазването за зеления сертификат НИКОГА И НИКЪДЕ не е обявявана за противоконституционна или противозаконна. Цитирай номера на решението, с което е обявена за такава!