14

Анонимен

преди 2 години

fb.me / BgVxDeaths - фейсбук страница със стотици българи пострадали от еликсирите.

13

Анонимен

преди 2 години

Че откъде се намират толкова хора да го карат повторно? По тази логика би трябвало държави като Англия да са пребуледували на 100 процента преди да дойде омикрон.

12

Анонимен

преди 2 години

Сега сме с Омикрон, като преди 2-3 месеца изкарах Делта много леко. Ако сега не бях нащрек, дори нямаше да разбера, че имам вирус. Симптомите сега са подобни, но поне десет пъти по-леки. Така че - НЕ НА СТРАХА!

11

Хаха

преди 2 години

Децата в момента боледуват както обикновено от сезонен грип. Лъжите ви за някакви "специални вируси" са повече от смешни. По друг начин обаче стоят нещата за набодените - те на практика са със сринат имунитет и масово се заразяват с дори и с хрема, която я карат като тежък грип. В училището на детето ми всички "ваксинирани" учители са тежко болни, от останалите няма един с "ваксина".

10

Анонимен

преди 2 години

Кирцата даде 40 милиона от нашите пари за "Разяснителна кампания"(разбирай-пропаганда и агитация) и сега наредените на хранилката за лесни пари сайтове,медии и тр0лове с още по голямо настървение и злоба заработват!

9

до5

преди 2 години

Ваксърите ще си скъсат ли дипломите, че ваксината не предпазва от повторно заразяване и че ваксинирания не пази близките си?!?!?

8

да, ама не

преди 2 години

данните на МЗ друго казваттези към 22.01. 2022г. са следнитепочинали ваксинирани : 917 души, ваксинирани постъпили в интензивни отделения 323 души, ваксинирани хоспитализирани : 9717 души, заразени ваксинирани : 76903.Ваксините не са това, което са!

7

Ken

преди 2 години

Какво са искали да каажат с това: "Две дози предлагат малка защита срещу Омикрон, въпреки че защитата срещу тежко заболяване намалява по-малко."

6

Спутник V

преди 2 години

Показва 75% ефективност срещу Омикрон. Но фармафията няма да го позволи.

5

До 4

преди 2 години

Има и хора,които настиват всяка зима,какво невероятно откритие!Аман от изпилени от кунчовците и мисирките мозъци!

4

Анонимен

преди 2 години

Мангъров ще къса ли дипломата за стадния имунитет, че и у нас половината случаи са на повторно заболели неваксинирани? Сега и за трети път ще го изкарат.

3

Анонимен

преди 2 години

Това е ясно и на малките деца. Има хора, разболяващи се за трети път от КОВИД. Антиваксъри, разбира се.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ЗДРАВЕТО е най голямото БОГАТСВО ЦЕНЕТЕ го

1

Анонимен

преди 2 години

Също така 3/3 от заразените са ваксинирани.