34

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименГлупости, откакто съм ваксиниран не съм боледувал и един ден. Стига плашихте хората с лъжи и измислици.

33

Анонимен

преди 2 години

Години наред не сте се поддържали. Яло сте лоша храна и сте пили ментета. Сега ви е страх от Ковид. Ковид не ви е виновен. За плюскането и застоялия живот. Обикновен грип за здравите хора.

32

Анонимен

преди 2 години

Втори Ковид: защо се изказваш неподготвен. Аз го карах два пъти. При мен имаше положителни промени. Първия път ми оптимизира теглото, болките в кръста изчезнаха ( това ми беше от тежестите). Преди 2 месеца пак го изкарах уж. Сега вдигнах нивото в шаха и тежестите в залата. В началото беше по малка силата. Доволен съм. Личи си, че е пипан. Който е здрав, става още по здрав. Който е болен.....

31

Анонимен

преди 2 години

Ако са минали повече от 6 месеца от ваксината , трябва бустер. Нищо странно. Самото боледуване ти потиска имунитета и си много податлив на всякакви вируси след това.

30

Дааа

преди 2 години

Миналата седмица настинах, запушен нос и болки в гърлото. Мина. Спрете да ни харчите парите. Накрая ще излязат гладните и ще има трепане.

29

До троловете

преди 2 години

Не се хабете залудо, "ваксинацията" в България приключи с жалките ви 15% реално набодени. Всеки 2-ри е с фалшив сертификат, който повече няма да го подновява, защото се оказа че за никъде не му трябва - нито за мол, нито за заведение, нито за хотел. Това беше - кой се излъгал - излъгал, всеки вижда че в момента който и да е болен е "ваксиниран". Истинската ваксина предпазва, тези отвари е повече от очевидно не са "ваксини".

28

Анонимен

преди 2 години

Инфекцията ти уврежда органите и всяка следваща инфекция може да се окаже фатална. Ваксината ти дава защита без да те уврежда. Може да не 100% но все пак е някаква защита.

27

Сандо

преди 2 години

само едно не разбрах - като дойдат зомбитата ще са от ваксинираните или от неваксинираните?

26

Анонимен

преди 2 години

Преди малко говорих с една позната, чийто син тези дни изкара много тежко ковид. За втори път му е. Първия път е било миналата година и е било доста леко. Интересното при него е, че след първия случай си е поставил две ваксини на Пфайзер. Които явно работят, хахаха:))))

25

Анонимен

преди 2 години

В Англия не са ли ваксинирани повече от две трети?

24

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименГлупости, доказаха точно обратното, че ваксините не увреждат имунната система, за ужас на всякакви антиваксъри.

23

Втори Ковид-19

преди 2 години

Антиваксърите, които са боледували веднъж, да си приготвят дървените сандъци. Кремацията не е скъпа и след нея вси бактерии загиват.

22

Анонимен

преди 2 години

До 24. Вече има доста инфо че ваксите увреждат днк и съсипват имунната система. Набодените ако искат да живеят всяка година ще ги бодат. Чети преди да пишеш глупостиии

21

Анонимен

преди 2 години

Инфекцията ти срива имунитета, а ваксините го подсилват. Това е голямата разлика.

20

FaceBook

преди 2 години

Отдавана е доказано, че повече от 2/3 в МутроБук чатари имат сериозни ментални изкривявания и дъските им хлопат яко. Не случайно топ интелектуалеца от Банкя също се изповядва в МутроБук.

19

Анонимен

преди 2 години

Който твърдеше, че имунитетът бил доживотен да вземе да си изяде дипломата.

18

r3v0lv3r

преди 2 години

До ХахаГлупости, двама колеги ги заразиха тяхните деца, от 4 възрастни само жената без ваксина го изкара по-тежко.

17

Анонимен

преди 2 години

В началото на годината бях болна, нито един тест не беше положителен, мина ми изкарах един ден здрава и се заразих с ковид.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз карам сега Омикрон, в началото също мисля, че съм го карала, но не съм се тествала, на 6я ден станаха по-силни кашлица и хремата.

15

Зозо

преди 2 години

Октомври карах Делтата, миналата седмица за 2-3 дни май и Омикрона - един ден с температура и 2 дни хрема.