64

Анонимен

преди 2 години

Самата новина е манипулация, която най-вероятно е снимана нарочно, така го усетих от репортажите!Искат да накарат неваксинираните да се чувстват безсилни и отхвърлени от всички!Интуицията рядко ме лъжи!Защо не пуснат и един репортаж за похода на свободата в Канада 50 000 тира и над милион протестиращи ще блокират Отава - до отставка или отмяна на ваксинациите в Канада!

63

Фашисти!

преди 2 години

За неговото здраве го правят.... Нали така?

62

European

преди 2 години

Как е? Помагат ли ви бустерите срещу Омикрон? Щото в Белгия хич.. :)) Всички вакснати или не ще изкарат Волтрон, да ви е ясно

61

Анонимен

преди 2 години

Т.е. за да бъдеш лекуван в болница трябва да докажеш, че си здрав!

60

Неваксиниран

преди 2 години

До Програмист (#54) - Абе, досега смятах, че си просто ***, но вече започвам да се съмнявам... Ако не си ***, значи си от ония психари, дето все "спасяват света". Добре че сте вие, че вече да няма болести и смърт... Браво, преборихте "ковид"-а с "ваксините", ама защо се бавите още с диабета, рака, сърдечните заболявания, пневмониите? Защо ти, лично, не спаси всички тези хора, които всеки ден умират от такива неща? А, да - просто защото си въздухар с мания за величие...

59

Анонимен

преди 2 години

Всичко е мангизи за краваритр

58

Анонимен

преди 2 години

Когато кажете "ЕЙ", кажете и "БИЙ": освен тази "частична новина" е пълно с "измислени във фейсбук" ( по вашите опорки ! ) истории за отказ на кръвопреливане и кръводаряване на вапцинирани !

57

Ха

преди 2 години

Ако ваксинирането е против принципите на пациента той сам трябва да откаже да приеме сърце от неваксиниран. Ваксиниран ли е бил донора. Ако не, болницата да откаже да ползва сърцето.

56

От хората

преди 2 години

И това се случва в страната,която твърди че демокрацията е нещо върховно.Браво.За пример са.

55

Хахахах

преди 2 години

Измислена историйка.Ако пък мотивите за отказа са били, че не е бил ваксиниран с нещо, което още НЕ е одобрено за ваксина, а само разрешено за употреба, адвокатите на болницата ще го търсят за извънсъдебно споразумение.

54

fgdgd

преди 2 години

Сами са си преценили.

53

до 64

преди 2 години

Аз все пак подозирам че този вирус е руски - разработен в същите лаборатории където произвеждат Новичок. Само че агенти от ГРУ нарочно са го пуснали от Китай, за да не стане прекалено очевидно.

52

В.

преди 2 години

Не може да се отрече как Ковид пропагандата унищожи ценностите на западния свят. Свобода, равенство, братство, икономическа инициатива, индивидуализъм. Всичко, което фалшиво претендираха че притежават. Оказа се старото... огън и меч....

51

Анонимен

преди 2 години

Да, ясно, разбрах. Значи искат пациентът да се ваксинира, та белки получи някоя тромбоза или миокардит, та да не се налага да се прави трансплантацията и проблемът да отпадне.

50

Дин Дзън

преди 2 години

Правилно, по-добре да спасят някой интелигентен човек а не малo yмник.

49

Анонимен

преди 2 години

До ваксинираните облъчени хорица. Кои последен се смее, най добре се смее. Айде с здраве.

48

Мда

преди 2 години

Ами тя ситуацията е малко - "имам нужда от трансплантация на сърце, но нямам никакво намерение да се откажа от пушене, злоупотреба с алкохол и преяждане с мазно" ... Хората със сърдечни проблеми и трансплантации са "сухи съчки" според гурото на антиваксърите и *** - Мангър войвода! Той самия каза,че такива трябва да се ваксинират!За какво ревете тогава?!? Вашия гуро го казва, ама американската болница била лошата!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Грижа за здравето, сър...

46

Анонимен

преди 2 години

Правилно решение въз основа на правилна политика.

45

Док

преди 2 години

Сещайте се човека щом е закъсал със сърцето какво ще му се случи ако се ваксинира. А след това му отказват, щото не бил ваксиниран.