257

Анонимен

преди 2 години

Като гледам графиката, хората в болница намаляват или ги е страх, че там стават от бройката на умрелите??

256

Анонимен

преди 2 години

Разстрел на място за всеки без маска. И задължителна ваксинация под строй! Друг начин няма!

255

Анонимен

преди 2 години

Ще настъпи момент, когато новите бройки ще са повече от тестваните, защото повече от 40хиляди теста не виждам как ще ги правят.

254

16,46 процента

преди 2 години

ваксинирани са починали. Защо го споменавате между другото и не се замисляте върху изнесения факт? Защото ваксиниран, или не, попаднеш ли в българска болница с един лист придружаващи.заболявания, шансът да се измъкнеш жив клони към О.

253

Анонимен

преди 2 години

Черен??! Че и рекорд???! Я да видим тогава какво е във Франция - 500 000 заразени дневно... Това е рекорд!

252

Наблюдател

преди 2 години

До До наблюдателПричината е същата, като тази за дъното по всяка класация. Нисък интелект и недоверие в науката, съчетани с предрасъдаци и етническа обреммененост. В БГ, майките масово раждат по 1 дете, масово не се ходи на профилактика, не се купува добра храна, а *** и като цяло нивото на хранително-хигиенни навици, е под всякаква критика. Пие се много, пиши се от ранна детска възраст и т.н. Разбра ли сега, много са причините. Същите, които и в Африка, водят до прекомерна смъртност

251

Анонимен

преди 2 години

Кое му черното - някви хора кихат?

250

555

преди 2 години

В сравнително четен ежеседмичник-в. Галерия от 19-25 януари се появи интервю с доайена на кардиолозите в България проф. д-р Младен Григоров. И той като много други учени твърди , че ковид19 е биологично оръжие създадено от човека , затова и силата му не намалява , както се получава при всички естествени природни вируси.Според професора са изтекли секретни данни от американски военен доклад , според който К19 е програма съдадена и осъществена от САЩ в Ухан.Дали има вакс. срещу биол.оръжие?

249

До288

преди 2 години

Ти какво очакваш,десет години сме първенци по смъртност в света,нима смяташ че по време на пандемията ще е по различно,без значение дали сме ваксинирани или не?

248

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 287: Лъжеш и даже не се изчервяваш! Нидерландия не са шепа народ, а са 17 милиона човека. Тоест 2.5 пъти повече от нас. И имат за последното денонощие 54000 заразени. Но имат 8 (словом: осем!) починали. Това нещо да ти говори?

247

Анонимен

преди 2 години

Забавното е как се разболяват отново и отново едни и същи групи ***, вярващи в стадния имунитет.

246

Починали

преди 2 години

Тук не е важно колко са положителните проби, а колко са в болница и колко са починали, а по този показател България е много зле спрямо страни където ваксинираните са много повече!

245

анонимен

преди 2 години

A Hидерландия при над 90% ваксинирани-360000 положителни проби при една шепа народ. Това да ви говори нещо?

244

Анонимен

преди 2 години

Още в началото казаха, че Омикрон е слаб вирус. Обаче, истерията и облъчването от някои ТВта е много силно. Внушението е за още по страшен вирус.

243

Анонимен

преди 2 години

Тази вълна е вълната на децата и по-младите. Заразата мина при предишните вълни през по-възрастните. Но сухи съчки ще има винаги. 90% от починалите са около 70 г. и повече години, колкото е и средната продължителност на живота в БГ.

242

Анонимен

преди 2 години

source, нещо? Злелка да не обикаля цяла вечер да събира данни по заведенията и болниците?

241

До281

преди 2 години

От 2012 до 2021 година кой беше на власт във България и защо страната ни беше с най голяма смъртност в света?

240

Анонимен

преди 2 години

Смъртността пада, стига сте черносвали!

239

Анонимен

преди 2 години

България е на първо място в света по смъртност от Ковид. Населението ни се топи заради политиката на Радев и Петков!

238

дo 278

преди 2 години

Защо лъжеш? Почти 70 мионна Франция има 500 000 случая. Тук се правят 10 пъти повече тестове. Обърни внимание също на ковид смъртността.