277

Анонимен

преди 2 години

Попитали радио "Ереван" какво ще стане с мозъкояд, ако влезе в главата на ваксър?Радиото отговорило:"Ще умре от глад."

276

Анонимен

преди 2 години

До Плоскоземец Що не проявиш интелектуална честност и да провериш колко починали у нас от нещо друго са писани починали от ковид? Въпросът ми е реторичен. Занм, че у ваксър не мога да намеря нито интелект, нито честност.

275

Факт

преди 2 години

Навсякъде, където има много заразени се вижда, че неваксинираните са много по-голям дял от заразените, отколкото е дела на неваксинираните сред всички хора на тяхната възраст. При починалите разликата е фрапиращо голяма и неваксинираните мрaт като мухи. Последователите на 12-те овчaри все дават проценти включващи децата и най-младите, които или не се ваксинират или са по-слабо ваксинирани, но и много рядко умират и рядко влизат в болница, за да докажат недоказуемото.

274

Плоскоземец

преди 2 години

До Анонимен 314 - Да ама поне нещо прави. Тия ваксини се на 100 000 ваксинирани дават същия процент болни, тежко болни и умрели колкото и неваксинираните на 100 000. Сега ще кажеш не е вярно повече болни има сред неваксинираните и си прав, щото има повече неваксинирани. Ако обаче проявиш интелектуална честност и погледнеш процентно от броя ваксани колко са болни, тежко болни и умрели картинката е ясна. Ваксината дава странични ефекти и пази от вятър.

273

Анонимен

преди 2 години

"Хоспитализираните са 5 347, от тях 523 са в интензивни отделения." Това е на половина на бройките които бяха през Ноември. Защо изобщо ни интересува останалата бройка? О НЕ има хора с хрема дето си седят вкъщи! АУУУУУ УЖАС! Всички сега трябва да си сложим по едно въже на врата и да стягаме здраво за да не може КОВИД да мине през трахеята и да стигне до белите ни дробове нали? Даже за по-можещите на едно дърво пускате въжето, около врата и увисвате така КОВИД не може да стигне до белите дробове!

272

Анонимен

преди 2 години

Нови рекордни лъжи. Не ви ли писна? На нас да.

271

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните *** все пропускат факта, че никоя ваксина за никоя болест не предпазва на 100%.

270

Умен ваксър

преди 2 години

До Анонимен "Днес във Франция има обявени над 500 000 нови случаи на Ковид, в Германия са над 160000,в Дания са повече от 5000 на 100 000. Изводите си направете сами." Изводът е, че ваксините работят. Не ваксините целта им не е да не се разболяваш, да не заразяваш другите и да не умираш. Целта им е просто да си ги слагаш. Затова ни наричат ваксъри, а не хора със здрав разум. Ти наркоман можеш ли да го убедиш, да не си слага хероин, защото е вредно? Не можеш. Така е и с нас, ваксърите.

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А къде е Кунчев да обясни за ваксините, понеже има ваксинирани, които вече втори път го карат и то тежко. Самият той лежа 3 месеца болен с бустерна доза.

268

Анонимен

преди 2 години

Къде е Мангъров с празните приказки за естествения имунитет? Че вече има заболели за трети път и такива, които след второто заразяване, вече няма как да се заразят за трети път, защото са вече в гроба.

267

Има време

преди 2 години

Ще изпълните статистиката за 70 000 на ден !!! Ама като се стопли времето...жална ви майка !!!

266

Анонимен

преди 2 години

Според НСИ смъртността от грип в последните 21 години е между 0,0 и 0,4 починали на 100000 човека население. Това означава между 0 и 28 човека на година. Сега за 2021 починаха над 40000 човека в повече заради Ковид-19.

265

Анонимен

преди 2 години

Да, бе. Къде е Мангъра, че техните го търсят да го бият. Остана само Копейката, като лъв да защитава правата и свободите на българския народ.

264

До Германец

преди 2 години

Нормалните хора работим работа различна от трролене по сайтовете. Виждам, че ти е скучно. Изчакай до довечера.

263

Анонимен

преди 2 години

В същото време като се огледаш около себе си няма никакви черни рекорди и умиращи хора, просто обичайната грипна зима.

262

Анонимен

преди 2 години

Днес във Франция има обявени над 500 000 нови случаи на Ковид, в Германия са над 160000,в Дания са повече от 5000 на 100 000. Изводите си направете сами.

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 298 Да, бе, я, ни убийте всички, че смъртността от вируса е само 4 %. Пък вие сте си убийци, то стана ясно какво целите.

260

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател 294 Лесно хвърляте обвиненията върху нас, но не сте прав. Аз, например съм от тези, които никога не са пушили. Обаче и аз дишам мръсния въздух от изгорените отпадъци на цяла Европа. Кой допусна това? Не съм аз. Не се купувала добра храна. Да не би да има такава? Защо не забранят добавянето в храните на палмово масло, суха кръв, натриев глутамат и други научно доказани вредни съставки? От мен ли зависи? Плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати и други отрови, кисело мляко отдавна

259

Патилан

преди 2 години

Детето е 1-ви клас и го донесе от училище. Изкара го за 2 дни. Сега се влачим с майка му вече седмица...Интересното е че сме "първия случай" в училище. Познайте колко хора се тестват :-)

258

ръб

преди 2 години

Ами вече много ваксинирани, преболедували и починали. Нормнално е тежкото протичане да намалява. Нещата отивт към връщането на вируса към обикновена настинка...