26

Анонимен

преди 2 години

Вече не давам пари на глобалисти !

25

Анонимен

преди 2 години

по скоро се дължи на липсата на пари ,бизнеса не индексира заплатите,а цените на всичко хвръкнаха ,как да купуваш,като нямаш пари ?

24

Анонимен

преди 2 години

на опашката са асоциациите на фризьорите , адвокатите , таксиметровите шофьори , бързите кредити и т.н. очевидно има далаверка .

23

Анонимен

преди 2 години

Спадът в потреблението на магазините изобщо не е само заради прословутия сертификат.Много хора загубиха работата си, стоките поскъпнаха, нормално е да има по-малко оборот. Някои хора удобно си измислят оправдания. Кръчмарите например най-много искаха да се въведе такъв, после като го въведоха "ама ние няма да го спазваме". Много бързо забравиха как миналата година стояха заключени с месеци.

22

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е колко е като процент печалби този "бум на онлайн търговията". Има и друг неприятен момент за търговците - когато клиентът отиде в магазина, за да купи нещо конкретно, много по-често купува и непланирани неща просто защото са му пред очите и може да ги разгледа и пипне. Докато при онлайн търговията по-често се правят само планирани покупки. Това като цяло намалява оборота и печалбата.

21

Анонимен

преди 2 години

На господарите от евросъюза и Америка много им харесва помията на България. Най лесно се управляват корумпирани комунисти.

20

Анонимен

преди 2 години

Инвестиции няма . Правят се разни практикери и складове за тях щото тия си имат техни доставчици и не искат да купуват и продават български стоки. Това е завладяване а не инвестиране. Проблема не е че фалират много фирми а че на тяхното място няма инвестиции в нови . Това е заради рецесията и в икономиката и в населението. Тоест фалитите явно ще продължат и не трябва да се ,,спасява,, някой банки вече се обединиха и явно това може да спаси някой . Сливания вместо фалит.

19

Док

преди 2 години

С въвеждането на зеления сертификат за себе си реших, че няма да дам и една стотинка за тестове и пр. безумици! Няма да умра ако не отида на ресторант/бар/дискотека/хотел/магазин за джаджи и т.н. И колкото повече хора стигнат до този извод, толкова по-бързо ще достигнем точката на кипене и незаконния сегрегационен механизъм ще отпадне. Просто спрете да наливате вода в мелницата на лабораторната Фарма мафия.

18

До 7

преди 2 години

Всеки ден ги гледаме такива като тебе ревящи по телевизиите месеци че ги били измамили онлайн!Не ми ги приказвай тия!Аз като купувам нещо винаги на място искам да го видя и пипна!Онлайн..пък после скимти от телевизора че му пратили кашон с тухли батали!))Ама пр00стоо..пр0стооо)))

17

you

преди 2 години

Попов а да споменеш ,че същите тези магазини които имат спад 30% на оборота физически,имат и 150% РЪСТ на онлайн търговията си!Така ли е или говорим само за спадове.И ако може някаква конкректна инвестиция да кажеш,а не само имаме инвеститори.Кои са ,къде са,колко са инвестирали.Вие като Рашков само споменавате и дотам.Доказателства никакви.

16

Анонимен

преди 2 години

Кафявият сертификат реално не върши никаква работа, а даже пречи и увеличава броя на заразените. Откакто го въведоха броя на заразените непрекъснато се увеличава........... Фалират бизнеси, а Киро Ментето се прави на разсеян.

15

Анонимен

преди 2 години

нИ сА притеснявайте. Амазонеца ще направи още едно кръгче около Земята с печалбите, пренасочени от вашите джобове в неговия голям и усмихнат джоб. Тепърва ще губите още и още. Продължавайте да блеете за зелени сертификати за всички и всичко, вместо да излезете и блокирате всичко и всички, докато нацификата не бъде отменен и въвелите го не бъдат наврени в ... кучето отзад

14

Bat

преди 2 години

Ама този не отбелязва че има БУМ на онлайн търговията !!!!!! Как само се научиха всички да ревът !!!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Тези са същите като Алибегов. Няма да се ваксинирам, че да имате вие оборот.

12

Анонимен

преди 2 години

Или че хората обедняха ,все пак ги няма още работещите зад граница

11

До 11

преди 2 години

В Холандия имат здравеопазване. Не е като във Видин.

10

Анонимен

преди 2 години

Това с ахубави новини. Който спазва фашистката сегрегация е обречен на бедност, а послле, и на фалит. Това е справедливо и неизбежно.

9

до 9

преди 2 години

Когато се ваксинираш и смъртността стане 0, като там и остнаалите бели държави.

8

Анонимен

преди 2 години

За едни пластмасиви чашки от Пепко няма да вадя сертификат.

7

Анонимен

преди 2 години

И в Холандия обърнаха плочата. Ние-кога?