46

БАЧКАТОР

преди 2 години

Позволихме на кунчев и сие да сринат цели отрасли от икономиката на България. Загубите са сигурно за милиарди. Естествено ще трябва България да тегли заеми с милиарди да покрие недостига.

45

115

преди 2 години

100%фалит за големите, няма сертификат, няма и пари за вас, дето не ни пускате, после и да махнат изискването за сертификат, пак няма да пазарувам от вас!

44

П2

преди 2 години

Не си оставяйте парите в места изискващи сертификати ! БОЙКОТ НА ТЕЗИ БИЗНЕСИ! ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СРЕЩУ БСИЧКИ НАС!

43

Анонимен

преди 2 години

По -голяма глупост не бях чувал .Влизаш в хранителен магазин без сертификат ,но в обособена част на същия магазин за нехранителни стоки ще се иска зелен сертификат.Значи вируса като разбере ,че навлиза в зоната на сертификата спира да заразява , а в останара част на магазина се скъсва да заразява ?

42

плачат търговците

преди 2 години

Нека да намалят цените,ще видим дали ще им пада оборота.Вщените е проблема,не в сертификатита.Аз имам сертификат,ама парите не стгат,какво да дремя по магазините.Икато мен са хиляди.

41

Лекомислено е

преди 2 години

Колко пъти съм наблюдавал, как наглеци минават покрай охраната с подвиквания, че са за банката или аптеката!И естествено според дупките в правилата - спазват ги само отговорните хора.

40

Заради антиваксърите

преди 2 години

Трябва да загробим хората, за да върви икономиката ли ?

39

Анонимен

преди 2 години

Много изтрити коментари. Отличителните свойства на вражески показания е това, че те винаги са мрачни, глупави, предпочитат само нещастия и винаги носят само едно, смущение в душата

38

Анонимен

преди 2 години

"Ако остане същият режим търговците на хранителни стоки трябва да отделят нехранителните стоки в обособена част от магазина си, за която да важи зеленият сертификат." --> Значи кво излиза, понеже ние продаваме нехранителни стоки и сме прецакани, дайте да прецакаме и другите, които ги продават. Еййй, аман от такова тъпанарско мислене!

37

Анонимен

преди 2 години

Ако остане същият режим търговците на хранителни стоки трябва да отделят нехранителните стоки в обособена част от магазина си, за която да важи зеленият сертификат. - само пр-осто-тии, няма ли някой адекватен, как пък все на такива им се дава думата, ре-вол-юцията май идва с бърза крачка

36

Анонимен

преди 2 години

Реално са повече проценти. Например на мен ми трябва нещо да закупя и просто не го купувам. Ако си мислят че ще се боцкам само за да получа достъп до някъде не са познали.

35

Анонимен

преди 2 години

Кои магазини по-точно? За пиано може би? Всичко се пръска по шевовете, хранителни, джъмбота, дори магазините за строителни материали.

34

1212

преди 2 години

Влизаш в Метро и пазаруваш каквото си искаш. Няма кинти тва е причината. Цените са по 5 от статистиката на НСИ. А вие си бърборете - зелен сертификат, ковид и други глупости.

33

Анонимен

преди 2 години

Може ли да е заради онлайн пазаруването ?

32

абе

преди 2 години

моловете са пълни , къв спад .

31

Анонимен

преди 2 години

Цената в България падна и външните инвестиции долетяха

30

анонимен

преди 2 години

Защотото има спад в потреблението на нехранителни стоки защотото въведоха зеления сертификат зада може тия който се въскинираха с фалшивите ваксини да разнясят заразата и да заразяват останалите невъксинирани . Защотото тези който имат зелен сертификат ги пускат навсякъде а тези който нямат неги пускат например в мола това е дескриминация .

29

Анонимен

преди 2 години

Спадът се дължи на обедняването и ниската покупателна възможност на българина особено на стоки, които не са от първа необходимост. Въобще не спазвате това за сертификата, никой не ви контролира, така че да не се лъжем!

28

Весо

преди 2 години

"Ако остане същият режим търговците на хранителни стоки трябва да отделят нехранителните стоки в обособена част от магазина си, за която да важи зеленият сертификат." ***. Значи, трябва ти ВиК части, сглобяем шкаф за баня, уред за градина, осветителен уред и супермаркетите който ги продават като стоки за бита ще ограничават клиентите, така ли? тоест трябва ти нещо спешно за ремонт вкъщи. Тръбен ключ, флаконче силикон, трион за ламинат - сори гориш, ако нямаш сертификат. Пълни ***

27

Ивайло

преди 2 години

Фалит и готово. Не виждам нищо лошо някой да фалира. Жалкото е, че държавата взима от населението и дава на бизнеса