129

akudд

преди 2 години

кирооооо има само един реален подход БЪЛГАРИЯ -681РСМ - 1944

128

Анонимен

преди 2 години

Ако българите смятат, че правителство съставено от левичари-троцкисти, неолиберали-глобалисти, бивши комунисти-интернационалисти (насаждали македонизма с бой и терор) и една неориентирана банда чалгари ще защити адекватно българския национален интерес, нещо сте се излъгали. Не забелязвате ли, че вече не се говори за договора от 2017 г.и за неговото изпълнение, а въпроса с историята и езика отече в канала. А наглите макета искат БГ за смени преговарящите по въпроса защото не искали да им отстъпят

127

Дора

преди 2 години

Впечатлена съм, че на техния премиер физиономията е още по-мошеническа от тази на нашия. Лика прилика са си и това ме подсеща за един коментар по-долу, макар и шеговит - че ще опитат да излъжат ЕС, че сме се спогодили, за да се вземат едни пари...

126

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, който му е трудно да говри и български и английски ни беше натресен от фаTMaKa.Двамата трябва да се люлеят от някоя лампа на Дондуков.

125

Недоразбрал

преди 2 години

Явно нацията ни е на първо място по оптимизъм за ковида,затуй никой не се ваксинира и сме номер едно по всички негативни показатели?!Остава да е много оптимистична и по отношение на македонските тарикати,да се ошетаме с помоща на нашия тарикат Кирето и после да се вайкаме и обвиняваме взаимно за всичко което се случи след безхаберието на харвардците!

124

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно е, че титовистите смятат толерантността и опитите за диалог за слабост и ще се възползват максимално. Най-вероятно ще стават все по нагли а нежеланието на Бг да преви отстъпки ще се представя като опити за саботиране на преговорите. По въпросите за историята и литературата няма да има съгласие. Македонците искат БГ да капитулира по въпроса. Това няма да стане, невъзможно е. Следователно каквото и да се прави и договаря, РСМ ще стой извън ЕС до второ пришествие.

123

Анонимен

преди 2 години

Кое е сервитьорчето до македонския премиер?

122

Оставка!

преди 2 години

Тия позорни снимки ще остави в историята Кико.

121

biu

преди 2 години

Реални резултати ???Бългаия поема конкретни ангажименти а Македония някога евентуално ще помисли дали да......... и т.н.н и тнДа ти имам резултатите...Случихме на правителство ...

120

Бяха Българи !!

преди 2 години

https://conservative.bg/samo-zashtoto-biaha-bulgari-bnt/Сваления от екран филм. Услужливо за Макетата

119

Ники Халича

преди 2 години

Да идва баце, да каже колко му побират чекмеджетата и този да се маха откъдето е изпълзял.

118

Анонимен

преди 2 години

И какво,със зъбене нищо не става.Трябва преговори ,а не пъчене и многознайничене.

117

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм ,че тоя ще предаде интересите на България.

116

И

преди 2 години

къде са реалните резултати-само ,,бля бля бля,,само за няма и една година увеличихте външният дълг с 10 млрд. стоките увеличихте с 20-30-40 %,къде ти са инвестициите,ЕЛ Трабанти щеше да правиш,ама НЕ,от април миналата година копаем ДЪНОТО,мръсни мошенници.

115

Да бе,

преди 2 години

Новият подход на Киро е ...явно че сте дървени макета и не смятате да спазвате договора за добросъседство, ами дай да излъжем ЕК че нещо правим, пък дано измъкнем малко Еврофондове!

114

Анонимен

преди 2 години

Братлетата от Харвард така хубаво ще ни го монтират..

113

Herr Muller

преди 2 години

Да вдигаш палец, като символ на ОК при среща на подобно ниво изисква голяма смелост и... демонстрира безотговорност.

112

Анонимен

преди 2 години

Искаме да спрат да крадат историята и да спрат да тормозят Българите там. Ако това го постигнат ще ги пуснем. Проблемът, е че трябва да преглътнат фалшивата си гордост и да си признаят че са държава на 25г.

111

Ицо

преди 2 години

Какво ме интересува конституцията на тази изкуствена коминтернска държава РСМ. Кога ще си ревизират учебниците? Кога ще спре говора на омраза и подтискането на българите там? Ако Кирчо клекне към тея желая единствено безредици в цялата страна и бесило на жълтите павета.

110

Анонимен

преди 2 години

Продукцията за мистериозната подмяна на филма за гоненията на българите в Македония по времето на Тито трябваше да се излъчи от 22.00 часа на 24 януари. Документалната творба е за за насилственото обезбългаряване на Вардарска Македония след 1944 г."Без предизвестие и без обяснение обаче програмата беше сменена с филм за великия ген. Вазов. Все още не е ясно защо лентата, която показва историческите насилия над българите в Македония, не беше излъчена, но медии в България и в Република Северна Македония твърдят, че е по поръчение на правителството, за да не се разтълкува като провокация спря